Giriş | |
|
|
|
29 Nisan 2007; 10:40:33
|
|
|
O siteyi rastgele bulmuştum, birine de tıklamayı akıl etmeden verdim. Şimdi bulalı yaklaşık 1 sene olan ve bilgisayarın içinde arayıp bulduğum alev desenlerini veriyorum, eskiden coldboot.be adresinde yüklüydü. Şimdi kendi siteme upload ettim, ufakların üstüne tıklayınca oldukça geniş GIF halinde açılır. Üstteki linkten de EPS olarak çekebilirsiniz. http://www.diyaudiotr.com/flames/
|
|
|
30 Nisan 2007; 0:51:16
|
|
|
Yaw CaneR Comsis BiLgisayaRa PenceReLi Yan Kapak İstesem temin EdeRLeRmi Acaba. Yaw PenceResiz Kapağa Fan Da Almıştım 2 Tane SüpeR Soutma Oldu PCde ön arka yan üst pencereli kapaga değer aslında ama boşa para vermiş olacam fanlara töbe töbe hepsiburadaya
|
|
30 Nisan 2007; 21:21:14
|
|
|
Sağol sol tarafı bos kaldı orayada güzel bir desen bulsam tam süper olacak.
|
|
30 Nisan 2007; 22:00:44
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R] quote:
Orjinalden alıntı: devilucifer85 öyle yapacağınıza sticker alın neden pritt ile uğraşıosunuz ki ? :) Kardeş ben şimdi sana nasıl cevap vereyim 1-) Sticker bulmak zor hele ki ufak bir şehirdeysen 2-) Her stickerın boyutu, işlevi farklı, istediğin yerde kullanamazsın 3-) Ufak bir kağıt için gereğinden fazla pahalı 4-) İstediğin boyutta, istediğin şekilde sınırsız rahatlıkta yapma keyfini de vermiyorlar 5-) Kalitesini sen belirliyorsun 6-) El becerin gelişiyor 7-) Kendi üretimini kullanıyorsun, bunun zevki nedir biliyormusun hehe ben öyle demekle sticker print yapan yerleri söyledim. yani bi kağıda renkli çıktı alıosun ama kağıt zaten beyaz bi sticker. Anlatabilmişimdir umarım. onu demek istemiştim :9
FSB BLUESTORM V2 500W PSU . tt BIG TYPHOON . tt NORTHBRIDGE COOLER . tt 12'' FAN . tt BLUE NEON . AMD 3700 (939) . Asus A8N-E NF4 . 1Gb KINGSTON . 256MB SAPPHIRE x1800xl . ASUS DVD-RW 160P2 . PHILIPS CD-WRITER . 500GB SAMSUNG SATA 7200 . FEEL HURRICANE 25 CM FAN . 19 SAMSUNG 997 MB CRT. Creative Inspire 5200 5+1 . MICROSOFT COMFORT CURVE 2000 . LOGITECH MEDIA PLAY . POWERCOM 1000A UPS 6630
|
|
|
|
|
30 Nisan 2007; 22:25:53
|
|
|
ben de o imaya getirmek istediğini tahmin etmiştim arkadaşın ama ikna edemedim ki.. sakalım da var halbuki
|
|
|
2 Mayıs 2007; 23:01:38
|
|
|
arkadım süper bir fikirmiş bencede.benimde aklımda ztn sticker yapıştırmak vardı kasaya superman modumda tek eksik oydu.baskıcılara gitmek biraz düşündürmüştü ve senin fikiri gördüm.tebrik ediyorum kardeş. bunlarda benim resimler: [image][/image]http://img124.imageshack.us/my.php?image=dscn1389ch6.jpg
Ekteki dosya (1)
|
|
3 Mayıs 2007; 0:36:41
|
|
|
teşekkür ederim caner senin süper fikrin sayesinde
|
|
3 Mayıs 2007; 11:02:42
|