Şimdi Ara

Huawei yakında iki yeni akıllı saat modelini piyasaya sürecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Huawei geçtiğimiz yıl akıllı saat modeli Watch GT'yi piyasaya sürmüştü ancak cihaz Google'ın giyilebilir işletim sistemi olan Wear OS tarafından desteklenmiyordu. Huawei'nin geliştirdiği bir işletim sistemi üzerinde çalışan bu akıllı saat modelinin yeni versiyonlarının da şirketin kendi işletim sistemini kullanacağı belirtiliyor.

     


    Watch GT modelinden pahalı olacaklar


    Ortaya çıkan yeni bir rapora göre şirket Huawei Watch GT Active ve Huawei Watch GT Elegant modelleri olmak üzere iki yeni akıllı saat üzerinde çalışmalarına devam ediyor. İki yeni akıllı saat modelinin de Watch GT gibi 1.39 inçlik ekrana sahip olacakları ifade ediliyor. Ancak ikisinin de farklı çerçeve tasarımlarıyla gelecekleri de sızan bilgiler arasında.


    Bu noktada cihazlarla ilgili çok fazla ek bilgi mevcut değil. Sadece yeni tasarımla mı gelecekleri, yoksa ek özellik ve sensör sunup sunmayacakları gibi detaylar ise şimdilik bilinmiyor. Ancak şunu söyleyebiliriz ki bu iki model de Watch GT'ye göre daha pahalı olacak. Diğer detayları öğrenmek için şimdilik yeni sızıntıları beklemekten başka şansımız yok.

      







  • test

  • Huawei yine bildiğimiz gibi :)
  • Huawei'yi işletim sistemi konusunda anlamıyorum. Wear OS özelliklerini kullanamıyorken, mağazadan bir uygulama yükleyemiyorken ona akıllı saat denmez. Spor saati denebilir, Feature Phone gibi Feature Watch falan olur anca.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sis651

    Huawei'yi işletim sistemi konusunda anlamıyorum. Wear OS özelliklerini kullanamıyorken, mağazadan bir uygulama yükleyemiyorken ona akıllı saat denmez. Spor saati denebilir, Feature Phone gibi Feature Watch falan olur anca.
    Kendi işletim sistemi de Kasım kasım kasılıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu akıllı saat piyasası benim gözümde hala bir arpa boyu yol alamamış durumda. WearOs olanlar aşırı pahalı garmin, casio vs... Uygun fiyatlı firmalar da inatla kendi işletim sistemleri üzerinde ısrarcılar. Piyasada saçma bir çeşitlilik var. Görünüşe bakıp mal seçenler dışında hangisi işime yarayacak acaba hangisi işimi görür diyen bilinçli kullanıcılara seçim konusunda saç baş yolduruyorlar. Mesela samsung, ne diye tizen 'de ısrar edersin hadi bu adamlar yol aldı uygulama falan yükleniyor da ya bir tane ok google dediğimiz de saat ile konuşabileceğimiz bir alet

    Hadi bunlar yapmıyor huawei piyasayı haraketlendireyim diye ugyun fiyata bir wear os destekli saat yapsın. Yok illa burnumuzun dikine gideceğiz inadındalar.

    Hayır anasını satayım ucuz olsa saatleri ona da bir şey demiyeceğim. Pahalı çıkarıyor bir de, ne diye ben kıytırık işletim sistemi olan aleti alayım yani, ucuz olsa da almam orası da ayrı bir konu ya neyse.




  • İnsan gibi GOOGLE WEAR 2.2'li çıkarsınlar alalım. LiteOS ile olmaz çünkü Huawei güncelleme vermez..
  • güzel tasarımları var umarım işlevsel olur
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Zaman icinde gelisecektir. Samsung Tizende onemli yol katetti.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    İletiyi tam anlamadım belki ama Garmin'lerde WearOS yok ve uygun fiyatlı da değiller. Kendi işletim sistemini kullanıyor ve ConnectIQ diye bir uygulama geliştirme platformu var ama Android vs. gibi zengin bir platform değil. Güç tasarrufu ön planda sonuçta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wear OS varken ne diye böyle maceralara giriyorlar anlamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    hayır, hayır katetmedi..

  • WearOS'da çok büyük bir atılım yapmadı. Huawei yine plastik parçalarına yüksek fiyatlar isteyecek. Herkes uzaktan bakacak.

    Bu konuda Apple tek kelime ile tokatlıyor piyasayı.

    Xiaomi'de band 3 ile (yakında çıkacak 4 ile) band tarafını tokatlıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.