Şimdi Ara

Yeni nesil iPad kulaklık girişi ve Touch ID sensörünü koruyacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Apple'ın önümüzdeki aylarda yeni bir iPad çıkarması bekleniyor ve görünüşe bakılırsa kulaklık girişi konusunda herhangi bir sürprizle karşılaşmayacağız. Yayınlanan yeni bir rapor, Apple'ın yakında çıkaracağı tabletin kulaklık girişi ve ana ekran (Home) tuşuna yerleştirilmiş Touch ID sensörü ile piyasaya sürüleceğini iddia ediyor.

     

    Ayrıca Bkz.iPad Mini 5 önceki model ile aynı tasarıma sahip olabilir
    Macotakara'ya göre bir sonraki iPad'de büyük bir kozmetik değişiklik olmayacak. Touch ID parmak izi sensörüne ek olarak, kulaklık girişi ile birlikte büyük ölçüde aynı tasarıma sahip olacak. Apple geçen yıl ile aynı stratejiyi izleyecek gibi görünüyor.

     


    Ekran boyutu 10 inç'e çıkarılabilir


    Şirketin 2018'de piyasaya sürdüğü iPad, aynı 9.7 inç ekran, Touch ID sensörü ve kulaklık girişi ile geldiği için önceki modele kıyasla önemli bir değişiklik sunmadı. Yeni işlemciye ek olarak Apple Pencil desteği en önemli yenilik olarak öne çıkmıştı.

     

    Ayrıca raporda yeni iPad'in ekran boyutuna henüz karar verilmediği yazıyor ancak tedarikçilerden alınan bilgilere göre 10 inç'e çıkarılabilir. Bununla birlikte 7. nesil iPad'in, bu yıl piyasaya sürülmesi beklenen iPad mini 5 ile birlikte duyurulabileceği de belirtiliyor.







  • Touch id bari dokunmatik olsaydı.New iPadlerde hala 6S'den kalma touchid kullanılıyor.

  • Bence 5. ve 6. nesil ipadlerin tasarımı hala güzel. Aynı tasarımı uzun bi süre yadırgamadan kullanırım. Fiyatlarıda gayet uygun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • blank42 kullanıcısına yanıt
    Söylediğin şey için Taptic Engine lazım. iPad'ler de yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iPad vazgeçilmezim. Anneme 2 yılda bir iPad alırım ve her zaman onu kullanır. Oyun performansı ve hızı + stabilitesi vazgeçilmez yapıyor kendisini. Kendi iPadimi ne zaman yeniden başlattım hatırlamıyorum bile. Belki 6 ay belki 1 yıl. Bu kadar stabil bir yazılım gerçekten muhteşem. Şu an iPad 6. nesil fiyatı 1800-1900 arası. Alınabilir bir sistem.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mr.biceps

    Bence 5. ve 6. nesil ipadlerin tasarımı hala güzel. Aynı tasarımı uzun bi süre yadırgamadan kullanırım. Fiyatlarıda gayet uygun.
    Hocam air 2 ye hakaret olarak çıktı 5. Ve 5. Seri.
    Yani örnek olarak air 2 ve eski proları örnek verseniz anlarım da kalın ve eski nesil tableti örnek vermeniz şaşırttı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözülmesi gereken onca önemli sorun varken, koskoca tbmm nin uğraştığı şeylere bak. Yazık

  • quote:

    Orijinalden alıntı: WaylandIZMIR

    iPad vazgeçilmezim. Anneme 2 yılda bir iPad alırım ve her zaman onu kullanır. Oyun performansı ve hızı + stabilitesi vazgeçilmez yapıyor kendisini. Kendi iPadimi ne zaman yeniden başlattım hatırlamıyorum bile. Belki 6 ay belki 1 yıl. Bu kadar stabil bir yazılım gerçekten muhteşem. Şu an iPad 6. nesil fiyatı 1800-1900 arası. Alınabilir bir sistem.
    Uzun suredir etrafa bakmadiginiz belli... Zira, pekcok rakip hem hiz hem de stabilite hem de ozellikler acisindan ipad'i coktan gectiler bile. Ama fark etmez... Biz at gozlugumuzu takmaya devam edelim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-CA941C94E

    Uzun suredir etrafa bakmadiginiz belli... Zira, pekcok rakip hem hiz hem de stabilite hem de ozellikler acisindan ipad'i coktan gectiler bile. Ama fark etmez... Biz at gozlugumuzu takmaya devam edelim...

    Alıntıları Göster
    Yav he he
  • telefon için dediğiniz geçerli olabilir belki ama tablette kesinlikle ipad. sadece stabilite değil olay, uygulamalar da ona özgü ve kullanırken o farkı, kaliteyi hissediyorsunuz. androidde tablet için doğru düzgün uygulama bile yok. androdi tabletin tek artısı mouse desteği ile bir bilgisayar gibi kullanabilecek olmanız. RDP yaptımmı tamam, yoksa hiç bir albenisi yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DoomBringer

    telefon için dediğiniz geçerli olabilir belki ama tablette kesinlikle ipad. sadece stabilite değil olay, uygulamalar da ona özgü ve kullanırken o farkı, kaliteyi hissediyorsunuz. androidde tablet için doğru düzgün uygulama bile yok. androdi tabletin tek artısı mouse desteği ile bir bilgisayar gibi kullanabilecek olmanız. RDP yaptımmı tamam, yoksa hiç bir albenisi yok.
    Bir Samsung Galaxy Tab S4 kullanicisi olarak soylediklerinin hicbirine katilmiyorum. Bu tabletin yapabildiklerine ve sahip olduklari ozelliklere "hicbir" ipad sahip degil: Mesela hicbir Ipad ne OLED ne de OLED HDR ekranla geliyor, S Pen'in sahip oldugu ozelliklerin bazilari hicbir ipad'de yok. ipad pro disinda 4 hoparlorle gelen ipad yok. Split Screen multitasking ve DEX mode yok. Ozellestirebilme secenekleri cok kisitli (Jail Break'den hic bahsetmeyelim lutfen. Zira normal bir kullanicinin bu tip seylerle isinin olmamasi gerekir.). Ayni sekilde ios'de genel olarak son derece kisitlayici bir sistem. Uygulamalara gelince: Pekcok uygulamanin tablet optimize edilmis surumleri var. Olmadigi kanaatine nasil vardin acaba ?

    Bu baglamda ipad'lerin hicbir artisi ve albenisi yok.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.