Şimdi Ara

Captain Marvel ilk haftasında gişe rekorlarını altüst etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Marvel sinematik evreninin Avengers: Endgame öncesi son filmi olan Captain Marvel, nihayet geçtiğimiz cuma günü sinamaseverlerle buluştu. Özellikle de ABD'de bazı ilginç tartışmalara neden olan filmin gişedeki ilk haftasında nasıl bir performans göstereceği büyük bir merak konusuydu. Bugün yayınlanan ilk rakamlara göre Captain Marvel, gişedeki macerasına beklentilerin de üzerinde inanılmaz hızlı bir giriş yaptı.

    Box Office Mojo'nun verilerine göre Captain Marvel, vizyondaki ilk haftasında dünya genelinde toplam 455 milyon dolarlık bir gişe hasılatı elde etti. Bu rakamın 153 milyon doları Kuzey Amerika bölgesine ait. Dünyanın geri kalanında ise 302 milyon dolarlık hasılat elde edilmiş.

    Captain Marvel'ın bir kadın kahramanın başrolü üstlendiği ilk Marvel filmi olması da gişede olumlu sonuçlar vermiş gibi görünüyor. Yayınlanan rakamlara göre ABD'de filmi izleyen sinemaseverlerin %45'i kadınlardan oluşmuş.

    Captain Marvel analistlerin de beklentilerini aşmasıyla birlikte gişede yeni bazı rekorlara da imza attı. Anna Boden-Ryan Fleck tarafından yönetilen film, Wonder Woman'ı geride bırakarak bir kadın tarafından yönetilen filmler arasında en iyi hafta sonu açılışı rekorunu eline geçirdi. Ayrıca orijin filmleri arasında da Black Panther'i (372m) geçerek en iyi ilk hafta performansına ulaştı. Captain Marvel son olarak 455 milyon dolarlık dünya geneli hasılatıyla tarihin en iyi altıncı açılışına imza attı.

    Captain Marvel'ın şu aşamada artık 1 milyar dolar hasılata rahatlıkla ulaşması bekleniyor. Ünlü aktris Brie Larson'un başrolünde yer aldığı film özellikle de Avengers: Endgame öncesi son Marvel filmi olması nedeniyle büyük bir merakla bekleniyordu. Captain Marvel, 8 Mart'ta ülkemizde de vizyona girdi. 







  • Kadin oyuncu denilince cinsel obje olarak algilanmasi ve kalcasi niye yok ( kalcasi var da anlasilan senin istedigin gibi degilmis sanki salt +18 film odakliymis ! ) . Rezilsin bil...

    IMAX de izledim. Gercekten de guzeldi kaliteliydi hem de her acidan konu islenisi vs ... Kadinin performansi da iyiydi...

    Turkiye icinse sanirim giselerde ilerki zamanlarda yayinlanacak verilerde izlenmede patlama olacak epey ragbet var.

    Gercekler baska sen ayri bir tarafta bambaska :)
  • feministler sağolsun. Orta karar bir film idi. Başrol oyuncusu brie larson'un kalçalarının olmaması filmde beni en çok rahatsız eden olaydı :)

  • Hollywood ne yapacağını şaşırdı. Saçma sapan süper kahramanlar kaptan amerika orjinal kalınması gereken karakterler arasında bir klası var tıpkı Süpermen batman gibi bunların yan sanayisi olmaz.

  • Feminizm tartışmalari yüzünden filme.giderken beklentim düşüktü ama izlerken gayet keyif aldım. Film bana kalırsa Black Pantherden iyiydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmin son yarım saate kadar çok sıkıcıydı ve hep diyalog, anı, duygusal anlarla geçti. Son yarım saatte biraz uzay aksiyonu oldu sonrada bitti. İzlediğim en sıkıcı marvel filmi diyebilirim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beklentim olmadan gittim ve film gayet iyiydi. İzlerken keyif aldım. Çok daha kötü Marvel filmleri izledik ve bu film kesinlikle kötü değil. Zaten tüm seriyi izleyen birisi Endgame öncesi bu filmi izlemeli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayatımda ilk defa sinemada milletin filim bitince alkışladığına şahit oldum. dedim ya millet londradan istanbula iniş yaptığını zannediyor yada ben sinemada olduğumu zannediyorum.

  • KaleyDeskop kullanıcısına yanıt
    Kadin oyuncu denilince cinsel obje olarak algilanmasi ve kalcasi niye yok ( kalcasi var da anlasilan senin istedigin gibi degilmis sanki salt +18 film odakliymis ! ) . Rezilsin bil...

    IMAX de izledim. Gercekten de guzeldi kaliteliydi hem de her acidan konu islenisi vs ... Kadinin performansi da iyiydi...

    Turkiye icinse sanirim giselerde ilerki zamanlarda yayinlanacak verilerde izlenmede patlama olacak epey ragbet var.

    Gercekler baska sen ayri bir tarafta bambaska :)

  • Film 5 para etmez, millet parasini harcayacak yer ariyor o ayri..

  • Portraitclub kullanıcısına yanıt
    Yalnız siz bir şeyleri sanki yanlış anlamışsınız. Olayın hollywood ile ya da captain isminin benzerliğinden ötürü captain america ile bir alakası yok. İlk Ms. Marvel diye tanıtılan captain marval, Stan Lee ile Gene Colan'ın taa 1967 de oluşturduğu karakterdir. Üzerine de bin tane comic book çıkarttılar. Uzaylı askeri görevli olduğu ve rütbesi yüzbaşı olduğu içinde sonra captain marvel olarak anıldı.

  • çok da aman aman bi film değil.türk dizileri gibi zamanı doldurmuşlar biraz.

  • Gişe o yüzden yüksek zaten. Ant-man ve bu film avengers' tan bağımsız çıksa bu kadar gişe yaparmıydı şüpheliyim.

  • Efektler güzeldi. Sırf bu yüzden sinemada izledim zaten. Onun dışında vasattı işte. İyiler kazanır kötüler kaybeder klişesi.

  • Açıkcası emek var diyip çok güzeldi diyemeyeceğim çünkü gerçekten emeği olan harika marvel filmleri var. Benim kendi şahsim fikrim. Film gerçekten çok sıkıcıydı. Sadece son 15 dk sı güzeldi. Gerisi bomboştu bana göre. Gişe de rekor kırmasının sebebi zaten çok belli bu durumda. 1. Marvel olması 2.Kadın olması :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuntt -- 11 Mart 2019; 9:30:7 >
  • Süper kahraman filmlerinde tutmayan film mi var zaten
  • Uzun zamandır sinemaya gitmedim büyük yönetmen filmleri yok çünkü ..nolan,cameron,spielberg,scot...falan yok ortalıkta dolayısıyla meydan bu çocuk filmlerine kaldı..
  • Çok iyi olduğundan mı altüst etti peki? Hayır. Ben de dahil herkes büyük bir beklenti içerisindeydi. Herkes beklentisini yüksek tutuyordu. Sonuçta karşımıza Green Lantern veya Wonder Women ayarında bir şey çıktı.
    IMDB puanı da bunu doğruluyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: cabriyo

    hayatımda ilk defa sinemada milletin filim bitince alkışladığına şahit oldum. dedim ya millet londradan istanbula iniş yaptığını zannediyor yada ben sinemada olduğumu zannediyorum.
    Bende aynı şeyi avangers filminde thor gelince şahit oldum insanlar nerde olduklarının farkında değil

    Ondan sonra marvel filmlerine gideceksem çıkar çıkmaz gitmiyorum

    Bunda da millet filmde kediyi gördümu durduk yere gülüyordu filmde komik bir durum yoktu yada ben olayı anlamadım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu filmlere çocuk filmi demek bilgisizce bir bakış açısı,asıl hikayeyi anlamayınca böyle söylemler çıkabiliyor ortaya

  • Ben Shazam’ı bekliyorum asıl efsane o olacak :)

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.