Şimdi Ara

2si1 Özel | Katlasak mı katlamasak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Mobil Dünya Kongresine, katlanabilir telefonlar damga vurdu. Peki katlanabilir telefon teknolojilerine hazır mıyız? Katlamasak olmaz mı? 2si1 Özel'in konusu Katlanabilir Telefonlar 



  • apple bunu yıllar önce yapmıştı katlanıyor ama eski halini almıyordu sıkıntı ordamıydı acaba
    tam sıfır katlanmadığı sürece şimdilik ...

  • Ben Xiaomi'nin ki dışındakileri beğenmedim. Xiaomi de de en azından masa gibi bir yere konduğunda izleyebilmek için ayak olmalı diyorum. Yani pek karşı değilim ama bu katlanabilir telefon olayı da çentik akımı gibi çok kısa zamanda kaybolur gibi geliyor bana.

  • resimde sanki enis kirazoğlu çorapları çıkarıp uzanmış gibi duruyor, elleri ayağa benzettim ilk anda. öyle samimi bir program algısı oluşturmuş:)

  • Enis'i severim ama konu donanim olunca Erdi Ozuag sanki bu bolume daha iyi yakisirdi.

  • tamamen gereksiz.

  • katlanilabilir olabilir ama asla katlanilamaz:-)

  • tobepeople kullanıcısına yanıt
    Xiaomi'nin katlanabilir telefonu çok sakat ama ya, içe doğru da katlanmalı yoksa o ekran sağlam kalmaz.

  • Grafen den ekran cikartilana kadar anlami yok. Gunluk 30 defa katlamayla anca 1 yil dayaniyor ki bu Samsung icin digerlerin ki daha da dusuk vahim..


    Boyle bir cihaz eminim gunde 500 defa kapama acma olacaktir belki de daha da fazla . Garanti filan verselerde pratiksel omru 3 ay derim sonrasi ekrani kendiliginden bozulacaktir. 3. parti el degmis garanti disimi diyecekler ? Yoksa zaten cihaza 4-5 defa ekrani degistirme bedeli zaten satis fiyatina eklenmis Samsung maliyet riskini bastan fiyata eklemis mi ?

    Huawei inki hem daha da pahali hem de daha da az dayanikli ..

    Dikkat edilirse : Az dayaniklik varsa fiyati asiri artiyor Huawei de oldugu gibi.

    Bir de dista kaliyorsa ekrani zemine filan birakilacaksa plastik ekranli cabuk deforme de olacaktir. Kilcal cizikler ozellikle kivrilan bolgede olursa ekran naylon gibi yirtilacaktir.

  • Mesut un zoruna gitmiş ve haklıda. Zaten yerin dibine sokmuş iki cihazıda çok belli oluyor.

    Katlanabilir cihaz almak için ihtiyaç gerekli. Buna yönelik ihtiyaç lazım işin zor kısmı bu. İhtiyacı belirleyip ürün satmanın çok büyük riski yok ama ihtiyacı belirsiz bir ürünün tutarmı tutmazmı diye milyonlar harcayıp beklemek büyük ihtimalle risk. Bununda farkında bu firmalar . Milyar dolarlık firmalar sonuçta .

    Şahsen ben almam zaten cins biriyim. Eğri duracak tam açılmıyacam pot olacak bana göre değil. Heleki o fiyata güzel bir telefon üzerinede kaliteli bir tablet alırım kapatıp açma derdi yok.
    Note serisini her işidamı kullanmıyor vatandaşda kullanıyor kalem kolaylığı işlevsellik gibi. Bu açılır ekranın ne etkisi olacak işlevsellik adına.

    Yanlız Bizim Türk basın ekibine göstermeyip yabancılara teşir ettirmeleri resmen boykot edilesi duruyor.

  • 2si1 Özel | Katlasak mı katlamasak mı?

    Post-it kağıdıyla kendi katlama sanatım, bence açılınca daha büyük ekranla fark yaratmasıyla ilgi çekebilir.
  • Merhaba, Güzel sohbet.
    Videoda bir ürün hakkında konuşurken, o ürünün resmini yada videosunu 1-2 sn koymanız çok güzel olurdu. İzleyiciyi videoda daha uzun süre tutardı.
    Örn: xiaomi katlanabilir telefondan bahsederken, yada netflix film izlerken telefonu katlanabilir özelliğini açmak derken, hemen bir video girip o özelliği gösterebilirdi. Çok güzel olurdu.
    Video editlemeye daha fazla önem verebilirsiniz. Bunlar kullanıcının ilgisini çeker ve izlenme sürenizi uzatır.

  • Ben katlanabilir telefonlarin gelecegin trendi olacagini dusunmuyorum.



    Asil trend kredi karti ebatlarinda (belki biraz daha buyuk) 2-3mm kalinliginda ve agirligi 30-50gr’i gecmeyecek “gercek mobil” cihazlar olabilir..

  • Enis hocam yaptığınız oyunun müziklerini besteleyebilirim bana DH'den özel mesaj atın bu konu hakkında görüşebiliriz.

  • Yok tutar ,tutmaz, parası olan ,para dahil herşeyin her türlüsünü katlar.
    Katlanabilir telefonların şuanki formda ki telefonlar gibi hemen trend olmasını ,ya da olmayacağını söylemek erken bence.Apple ın pahalı ipad furyası çıktıkdan sonra ,tablet sektörünün bile nasıl ayağa düştüğünü,trend olduğu gerçeğini de kimse yatsıyamaz.Zaten firmaların katlanabilir telefon segmentin den hemen büyük bir satış,gelir beklentisi içine girdiklerini de sanmıyorum.Bazı teknolojiler son kullanıcıya sunularak şekillenir.Bu tür teknolojik oyuncakları gerçekten ihtiyaç olup olmadığı için değil, birçoğu merak ,heves için alır.
    Türkiye şartlarına ,kullanıcı profiline göre bakıp yorum yapmak da belirleyici ,bağlayıcı değil artık olamazda bana göre.

    Geceliği 100 liraya da otel var, 1000 dolara da.Geceliği 1000 dolar olan otele de,talep var ki iş yapıyor.Firmalar arz ,talep unsurunu hitap edeceği kesim de dahil kendi belirler.

    Ne gereği var katlanabilir telefona diyenleri de ,kendi dar kalıpları için de olaya yaklaştığını düşünüyorum.

    Katlanabilir ekran teknolojisi henüz yeni ,geliştikçe şimdiki segment segment telefon modelleri gibi seçenekleri olan katlanabilir modeller çıktıkça ,gerek şimdiki fiyatlarından dolayı gerekse uzun vadeli kullanım endişelerinden dolayı olan ön yargı kırılacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 11 Mart 2019; 19:18:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu alanda kral eğer gösterdiği gibi çıkarmayı başarırsa xiaomi olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.