Şimdi Ara

Apple AR gözlüğü üretimine bu yıl başlayabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Apple, artırılmış gerçeklik (AR) donanımıyla ilgili planları hakkında hiçbir bilgi paylaşmadı, ancak bu daha fazla bekleyeceğimiz anlamına gelmiyor. Apple analizlerinde çok iyi bir geçmişe sahip olan Analist Ming-Chi Kuo, Apple'ın yol haritasında bu yılın ilk çeyreğinde AR gözlük üretiminin olduğunu açıkladı.

     


     

    2020 yılında satışa sunulabilir


    Kuo'ya göre, iPhone üreticisi gözlük üretimini gelecek yılın ikinci çeyreğine kadar hızlandırabilir. Rapora göre Apple'ın AR gözlükleri iPhone'dan güç alacak. Bu durum cihazın fiyatını düşürürken, PC'ye bağlanma ihtiyacını da ortadan kaldırmış olacak. Zira bağımsız AR gözlükleri hala premium bir fiyat etiketi ile geliyor. Microsoft'un yeni tanıtılan Hololens 2'si 3500 dolar değerinde bir maliyete sahipken, Magic Leap ise ürettiği, Magic Leap One kulaklığı için 2.295 dolar istiyor.


    Apple'ın AR donanımı için şu anda bildirilen zamanlama, proje hakkındaki önceki raporlarla eşleşiyor.  CNet, bir yıl önce , şirketin artırılmış ve sanal gerçekliği tek bir cihazda birleştirmeyi ve cihazı 2020 yılına kadar satmayı istediğini bildirmişti. Apple'ın proje üzerinde çalışan yüzlerce ekibi var ve konu ile ilgili henüz resmi bir bilginin verilmediğini de söyleyelim.

      







  • Çok geç kalınmış

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.