Şimdi Ara

Netflix'ten Steven Spielberg'e cevap geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Netflix'in sinema sektörüne getirdiği değişiklikler bildiğiniz gibi bir süredir Hollywood'un canını sıkıyor. Son olarak ünlü yönetmen Steven Spielberg, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada; Netflix tarafından yayınlanan filmlerin Oscar Akademi Ödülleri'nde yarışmaması gerektiğini söylemişti. Netflix filmlerine karşı başlattığı kampanyayla şu anda Akademi'nin diğer yöneticilerinden destek arayan Spielberg, Netflix'i Oscar Ödülleri'nden tamamıyla silmek için uğraş veriyor.

    Bu durum karşısında sessiz kalmak istemeyen Netflix ise bugün ilk kez konu hakkında resmi bir açıklama yaptı. Twitter üzerinden küçük bir yazı yayınlayan şirket, Netflix'in film sektörüne getirdiği bazı avantajlardan bahsediyor.



    Netflix'in yaptığı açıklamada şu ifadeler kullanılmış:

    "Sinemayı seviyoruz. İşte sevdiğimiz diğer bazı şeyler:

    -Sinema salonu ücretlerini her zaman karşılayamayanlar veya salonlara yakın bölgelerde bulunmayanlar için kolay erişim sağlamak.
    -Dünyanın her tarafından herkesin aynı anda yeni çıkan filmlerin keyfini çıkarmasını sağlamak.
    -Film yapımcılarına sanatlarını paylaşabilmeleri için daha fazla yol sunmak.

    Bunlar aynı anda gerçekleşemeyecek şeyler değil."


    Steven Spielberg'in Netflix'e karşı bu tarz bir tutumunun olduğu aslında daha önce de biliniyordu. Ancak Roma filminin 91. Akademi Ödülleri'nde yakaladığı müthiş başarının Hollywood'daki birçok ismi ciddi anlamda rahatsız ettiği ve ünlü yönetmenin de böylece tekrar harekete geçtiği söyleniyor

    Alfonso Cuaron tarafından yönetilen Roma filmi; En İyi Yönetmen, En İyi Sinematografi ve Yabancı Dilde En İyi Film olmak üzere üç farklı dalda ödül almıştı. Roma ayrıca En İyi Film kategorisinde de adaylardan birisiydi. 







  • Netflix tek sevdiğim yanı sunucuları takılmadan film izlemek için birebir içeriklerin çoğu kalitesiz olsa da zamanla iyi şeylerin geleceği aşikar.

  • Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak sinema sektörüde
    bu oluşumdan elbet etkilenecekti huzursuzluk endişeye
    endişe kabusa dönmeye başladı

  • Netflix de dururmu yapıştırmış cevabı :d

  • Netflix susar mısın? Spielberg ağlıyor şuan..

    Biz seni böyle bilmiyorduk, ne boş adammışsın be Steven. Rekabet her zaman son kullanıcı için iyidir, ağlamak yerine işine devam et, elinden gelenin en iyisini yap.

  • Allah bilir Spielberg'in de sinema salonları vardır, ya da ortaklığı vardır. Eski adam ne de olsa zamanın kafasıyla yatırım yapmış olabilir. Burada tek ağlayacak olan sinema salonu işletmecileri. Biz de olduğu gibi. Millete patlamış mısır cart curttan 5 kat fiyat çekenler. Sinemacılara ise bileti az gösterip kazıklayanlar. Yani netflix haklı. Normal şartlarda herkes kazanıyor. Sadece tekelleşme sayesinde milleti kazıklayanlar hariç.

  • Arada super seyler cikiyor bakiniz nightflyer

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İkiside kendine göre haklı Steven iyi bir yönetmen ama Netflix iyi bir platform değil hala... Dizi seyredenler için güzel diyebilirim ama konu sinema olunca malesef kaliteli yapım 1 elin parmağı kadar...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Spielberg’in yaptığı saçmalık.Roma filmi çok kaliteli bir film.Zamanla bu yapımların sayısı artacak.Ne zamana kadar kafanızı kuma gömeceksiniz?Olay Netflix’le de bitmiyor,sektör bu yolda ilerliyor.Belki ilerde HBO’dan Amazon’dan Hulu’dan oscarlık yapımlar göreceğiz.Bence sinema kartelleri durumdan zevk almaya bakmalı.Üreten insanlar karşısında tutunamazsınız.Salonları parselleyip milleti kazıklamakla olmaz bu işler.Yaptıkları rüzgara işemekten başka bir şey değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbirkurt -- 4 Mart 2019; 20:17:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gayet net cevap, Raptor ısırsın seni Stiv.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sen de kendi Cem Yılmaz'larını çıkar Steven 😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Maalesef teknoloji bu her şeyi değiştirip dönüştürüyor eskiden olan şu anda olmayan bir çok şey var biliyorsunuz. Sinemada zamanla kaybolup gidecek ya da dönüşecek yapacak bir şey yok hayatın akışı bu yönde. Tabii adam doğal olarak hakkını savunuyor ama ne kadar başarılı olur bilinmez.

  • Hardstyler H kullanıcısına yanıt
    Evet ama onun da fişini çekmişler. Güzel yapımdı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dizapoen -- 4 Mart 2019; 21:36:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu böyle sürüp gidecek galiba... :D
    Netflix'ten Steven Spielberg'e cevap geldi
  • Netflix sinema ve tv nin geleceği. Boşa kasıyolar. Netflix alıp gidecek

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • akbirkurt kullanıcısına yanıt
    Ölene kadar kafaları kumda kalacak. Bu tipteki, vizyondan uzak kimseler, bana hep dunning-kruger sendromunu anımsatıyor.

  • Bende buna bayılıyorum ha.. Mazlum durumuna mı düştün? Fırsatı kaçırmayacaksın; "Amacımız herkesin daha güzel.. bıdı bıdı.." Yok canım.. Hiç para derdiniz olurmu sizin? Tabi ki halk için yapıyonuz herşeyi.

  • Çok güzel kapak yapmış Netflix helal olsun! Zevkler tartışılır kimisi netflix içeriklerini sevmez / yetersiz bulur ama bence 10tl karşılığında korsan film derdi olmasan tam kalite reklamsız film izlemek harika. Açıyorsun sitede film hem korsan hem reklam sesleri çıkıyor arada (mesela 40. dakikada kadının biri "izledizi.com" diyor). Herkes kolayca erişebiliyor tablet telefon tv bilgisayar. belki akıllı saatlerde de vardır bilmiyorum. Geçen gün galaksinin koruyucuları 2 gelmiş sinemasına da gitmiştim tekrar izledim ben çok memnunum

  • sadrag S kullanıcısına yanıt
    Doğruları söylüyor amaçları iyi hizmet vermek. Ülkemizde sunucuları var her cihazda kusursuz çalışıyor. birde dandik tivibuya bak hiçbir cihazda çalışmıyor iptal etmek istesen 50tl faturayı yollar sana. Hizmet dediğin netflix gibi verilir

  • Spielberg ağladığın yeter. Biz seni böyle bilmiyorduk rezil ettin kendini. Netflix iyi cevap vermiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 5 Mart 2019; 1:8:40 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.