Şimdi Ara

Xiaomi giriş seviyesi Mi LED TV 4A Pro televizyonunu duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Akıllı telefon pazarında giriş seviyesine tatmin edici özelliklerde ürünler sunan Xiaomi, televizyon pazarında da aynı stratejiyi devam ettirmeye çalışıyor. Hindistan’da resmiyet kazanan Mi LED TV 4A Pro modeli bunun son örneği.


     


    Xiaomi Mi LED TV 4A Pro özellikleri ve fiyatı


     


    Xiaomi Mi LED TV 4A Pro giriş seviyesine hitap eden bir televizyon. Bir önceki model olan Xiaomi Mi LED TV 4A da giriş seviyesiydi ve firmanın en çok satan televizyonlarından birisi haline gelmişti.


     


    Ayrıca Bkz.Giriş seviyesine Samsung Galaxy A10 takviyesi

    32 inçlik ekrana sahip olan televizyonda 1366×768 piksel çözünürlük bulunuyor. Ekran 60Hz tazeleme hızına sahip ve 178 derecelik görüş açısı sunuyor. 732x478x189mm boyutlara sahip olan televizyon 4Kg ağırlığında.


     


    Donanım tarafında 4 adet Cortex-A53 çekirdekli ve Mali-450 MP3 grafik birimli Amlogic yonga seti yer alıyor. Android 8.1 Oreo işletim sistemi üzerine PatchWall UI kullanıcı ara yüzü giydirilmiş. Yedinci nesil görüntü motoru yanında 1GB RAM ve 8GB depolama kapasitesi sunuluyor.


     


    Chromecast ve Google Play desteği olan televizyonda farklı platformların içerik uygulamaları da bulunuyor. Bluetooth tabanlı Mi Remote kumandası üzerinden Google Assistant komutları verebiliyorsunuz. USB, Ethernet ve HDMI portları olan Mi LED TV 4A Pro 32 için 183$ civarında bir fiyat etiketi belirlenmiş.


     







  • Burda Durum Çok komik olmaya başladı. zaomi nin 32 inç HD TV çıkarması çok önemli birşeymiş gibi haber oluyor.. Böyle hurda tv her marka çıkarıyor.fiyatta diğerleri gibi ancak 200 dolar eder.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koyunsavar -- 1 Mart 2019; 20:48:11 >
  • Tam böyle bir tv ihtiyacım var, androidli ve 32". Alttaki arkadaşın dediği gibi de bu şekilde bir sürü tv falan yok. Ha 800 liraya axen alıp üstüne 200 liraya android tv box takarsın aynı şeye gelir orası ayrı.

  • Ben 40" Full HD +uydu alıcı (3 hdmı ve 1 scart , Usb ) WOON aldım. 2018/02 de 980TL idi. Çek ve puan ile 650 TL ye malettim. 5mt hdmı kablo ile ps3 ve laptop a da bağladım. Hersey süper şuanda. Tvbox çokta gerekli değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu hindistan'da üretip yine hindistan pazarında satacaklar, globalde satmazlar. hindistan'da içinde google servisleri ve kendi içerik servisleri bulunan ucuz akıllı tv olarak satacaklar.

  • Bukalemun kullanıcısına yanıt
    Bana illa ki android box lazım hocam herkesin ihtiyaçları farklı. Sadece netflix, puhu tv, youtube, twitch izlencek ordan.
  • cop

  • Giriş seviyesi altı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi icin ilk defa boyle bir sey yaziyorum. Bu fiyata resmen "çöp" kimse de kalkip savunmasin. O cozunurlukte erkan mi kaldi?

  • 32 inçlik ekranda 768p çözünürlük. Ne desem bilemedim. ~49 PPI ile 90’lar nostaljisi olur artık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nerde satılacak bu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.