Şimdi Ara

Huawei CEO'su: Samsung Galaxy Fold'un tasarımı iyi değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Katlanabilir akıllı telefon pazarında tam anlamıyla bir savaş başlamış durumda. Barcelona'da gerçekleştirilen 2019 Mobil Dünya Kongresi kapsamında Samsung, Huawei, TCL ve OPPO gibi birçok önde gelen üretici tablete dönüşebilen katlanabilir akıllı telefonlarını sahneye çıkardılar.

     

    Ayrıca Bkz.Samsung, katlanabilir Galaxy Fold'u piyasaya sınırlı sayıda sürecek
    Business Insider internet sitesinin haberine göre Huawei CEO'su Richard Yu, şirketin Samsung Galaxy Fold ile benzer bir prototip geliştirdiğini ancak iyi bulmadıkları için bu fikirden vazgeçtiklerini söyledi. Deneyimli yönetici ön ve arka olmak üzere iki ekrana sahip olmak telefonu çok ağır yapıyor dedi.

     


    Mate X'in fiyat etiketi: 2.299 euro


    Yu konuyla ilgili açıklamasının devamında "Birkaç çözümümüz vardı, ama onları iptal ettik. Aynı anda üç projemiz vardı. Benim tarafımdan iptal edilenden [Samsung Galaxy Fold] daha da iyi bir şeyimiz vardı" ifadelerini kullandı.

     


    Huawei Mate X esnek bir OLED ekrana sahip. Tam açıldığında 8 inç boyutunda bir tablete dönüşüyor. Katlandığında ise biri 6.6 inç diğeri ise 6.38 inç boyutunda iki ekran ortaya çıkıyor. Katlanabilir telefon 2019 ortasında 2.299 euro (2.600 dolar) fiyat etiketi ile piyasaya sürülecek.







  • Haklı

  • Hem ekstradan ikinci ekran yok, katlanmış durumdayken bit kadar ekran yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Samsung’un tasarım anlayışını şahsen daha mantıklı buluyorum. İçe katlanarak koruma oluyor. O telefon yere düştüğünde ne olacak Huawei CEO’su önce onu cevaplasın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muşamba gibi duran ekranla geçen senenin donanımına 2500$ istemeyi bir düşünsünler de önce ondan sonra ne iyi ne kötü konuşurlar :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

    Samsung’un tasarım anlayışını şahsen daha mantıklı buluyorum. İçe katlanarak koruma oluyor. O telefon yere düştüğünde ne olacak Huawei CEO’su önce onu cevaplasın.
    Kesinlikle Samsung çözümü daha başarılı. Samsung bir sonraki Fold modeli ile dış ekranı ve kasa kalınlığını ideal boyutlara getirecektir. Bence Huawei'nin dışa katlanma çözümünü devam ettirmesi zor ve problemli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

    Samsung’un tasarım anlayışını şahsen daha mantıklı buluyorum. İçe katlanarak koruma oluyor. O telefon yere düştüğünde ne olacak Huawei CEO’su önce onu cevaplasın.
    bükülebilen kılıf çıkacak ipadin arkasına takılan ve ön tarafını kapatan kılıfı gibi bişey hayal edebiliyorum çok mantıklı olur. cihazın ekranları açık şekilde değilken ön ekran için sadece kılıfın önünü açacaksın.
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    İşte bu yüzden kılıf da tanıttılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomiseverim X kullanıcısına yanıt
    Kılıf buna bir çözüm olamaz. Normalde ben de telefonu kılıfla kullanma taraftarıyım. Fakat bazı kullanıcılar telefonu kalınlaştırdığı için ve ergonomisini bozduğu için kılıfsız kullanıyor. Ki kalınlıktan bahsediyoruz katlandığında 11 mm kalındığında oluyor. Kılıfla birlikte 15 mm’yi bulur. Birçok kullanıcı için bu ciddi bir handikap teşkil ediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 28 Şubat 2019; 21:43:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fakirlere bak yav düşmesini falan düşünüyor :)

  • Galaxy foldun arkası titanyumdan ya önünde ekran falan yok sanki düşünce betonu delecek tabi... o Kadar para verip 5510 gibi bir obje taşımam yanımda. Dayanıklılık kullanıcı için önemli olsa edge ekran almaz arkası cam telefon almaz kimse estetik her zaman bir adım önde tüketici için.

  • 2600 dolar bir telefona veren cidden zeka yoksunudur. O paraya S10 Plus alip uzerine Tab 5 tablet alinir. Hatta iPhone XS Max arti iPad alinir. Daha da yukseltelim 2 tane RTX 2080ti alinir, kalan parayla da m2 SSD alinir.

    Cidden sapittilar artik. Boyle fiyat mi olurm

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • huawei katlandığı zaman ekranda burkulmaya benzeyen bir şey ortaya çıkıyor. Belkide uzun süre kullanıldığı zaman ekranda zarar oluşuyordur. Aynı şey Samsung için de geçerli. Bence biraz daha beklemek lazım. Normal kullanımdan sonra bu teknolojinin mantıklı olup olmadığı ortaya çıkar.

  • iyi dese şaşırırdık zaten
  • samsung daha mantıklı diyorsunuz ama katlanınca küçücük kalıyor ekranı.

  • Samsung da bu şekilde yapabilrdi ama adamların derdi başka, adamlar Fold 2 Fold 3 diye üzerine koya koya gidecek, tamamen pazarlama.

  • İki firmanın ürünlerini de beğenmiyorum pek açıkçası. Samsung'un cihazı katlandığında ufak bir ekranla kala kalıyor. Tamam ufak değil belki ama gövreye oranla ufak. Onu o haliyle tek elle kullanmak nasıl bir deneyim verir bilmem.
    Huawei de her tarafı ekran yapmış ama, açıldığında ortası iyi oturmamış defter kabı gibi kalkık duruyor. Artı o fiyat ne yahu, sen Huawei'sin!!!
  • Neden öyle diyosun abi şıkkır şıkkır avize gibi telefon yaaaa

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.