Şimdi Ara

MediaTek Helio M70 5G modemi ilk kullanan belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • MediaTek’in MWC 2019 fuarında tanıttığı çok modlu 5G modemi ilk kullanacak belli oldu. Yine aynı fuarda açıklama yapan TCL firması Çin’de USB terminali şeklinde 5G modem entegre ürün hazırladığını duyurdu.


     


    MediaTek etkisi


     


    5G USB terminali MediaTek modemi ile teorik olarak 4.7Gbps indirme ve 2.5Gbps yükleme hızlarına ulaşabiliyor. TCL ve China Mobile iş birliğinde geliştirilen USB modem henüz satışa çıkacak aşamaya gelmedi.


     


    Ayrıca Bkz.HTC akıllı hoparlöre 5G entegre etti

    3G/4G desteği de sunan USB modem veri terminali olarak adlandırılıyor ve tüketicilerin buluttaki verimlilik araçlarına, yazılım hizmetlerine ve yüksek grafikli oyunlara hızlı ve kolay erişim sağlayabilmeleri için farklı çözümlere sahip.


     


    4000mAh kapasiteli batarya ile uzun kullanım süreleri sunan terminal 4x4 MIMO anten dizilimi ile daha yüksek kapasiteler sunuyor. Terminal hem ev hem de ofis kullanımı için tasarlanmış. Yaz aylarına doğru USB 5G terminali satışa sunulacak.


     



  • Oleeey!

  • Mtk işlemci alan da ne bileyim performans olmasın da ne olursa olsun diyenler heralde.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MTK6750'li telefon kullanıyorum, gayet memnunum. Henüz takıldığına şahit olmadım. PUBG kasarak da olsa en azından takılmadan oynatıyor en basitinden. Aldığımdan beri test için 3-4 kere oyun oynadığımı, ağırlıklı olarak multimedya olarak kullandığımı göz önünde bulundurursak, bence fiyatına göre müthiş bir performansı var son çıkan MTK işlemcilerin.

  • TCL ve China Mobile iş birliğinde geliştirilen USB modem henüz satışa çıkacak aşamaya gelmedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.