Şimdi Ara

Huracán EVO Spyder’ın tanıtımı Asphalt 9: Legends’ta yapılacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Popüler yarış oyunu serisi için lüks otomobil üreticileri ile ortaklıklar yapan Gameloft zaman zaman ilgi çekici yarışmalar düzenliyor. Automobili Lamborghini ile yapılan yeni bir ortaklık kapsamında Huracán EVO Spyder’ın tanıtımı Asphalt 9: Legends’ta da gerçekleştirilecek.


     


    Oyun dünyasında ilk


     


    Gündemi oldukça meşgul eden Huracán EVO Spyder modeli 5 Mart 2019 tarihinde Cenevre Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkacak. Mobil oyun dünyasında ilk kez aynı tarihte bir oyunda da lansmanını gerçekleştirmiş olacak.


     


    Ayrıca Bkz.Monument Valley izleri taşıyan Linn: Path of Orchards beta sürecine başladı

    Gameloft’un en çok indirilen ödüllü mobil yarış oyunu Asphalt 9: Legends içerisinde de Huracán EVO Spyder görücüye çıkacak ve 2 haftalık bir etkinliğin konusu olacak. 5 Mart 2019 tarihinde başlayacak etkinlik ve yarışma kapsamında hediyeler dağıtılacak.


     


    Oyunda Lamborghini standını ziyaret eden oyuncular bu aracı görme fırsatı elde edecek. Diğer taraftan etkinlik boyunca pek çok oyun içi eşya oyunculara hediye edilecek. Ayrıca beş şanslı oyuncunun da Lamborghini’nin 1/43 modeline sahip olacağı ifade ediliyor.


     







  • Şu para tuzağı oyunu kaldırdım ya rahatladım valla. Çok oyunculu yarışmalarda öyle adaletsizlikler dönüyor ki silmekle en iyisini yapmışım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadaş yaaa ...oyuna şahsen hiç para yatirmadim ama nerdeyse son basamaklardayim araçlarda.. yarışacak pist kalmadı yenilerinide 2 aydır açmıyorlar geçen hediye coin geldi müdavim olduğum için :)) iyi bir grup olursa güzel oluyor ortam ama aşırı oyanamak gerekiyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.