Şimdi Ara

Tıraş bıçağına teknolojik dokunuş: Philips OneBlade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tıraş bıçağı ve tıraş makinesi deneyimini bir araya getiren Philips OneBlade, hem sakal şekillendirme hem de kirli sakal tıraş olma imkanı sunuyor. Bu yazımızda Philips OneBlade’in özelliklerini kaleme alacağız.

    Philips OneBlade, sakal bakımına pratik ve fonksiyonel çözüm sunuyor. Sakallı ve kirli sakallı tarza sahip erkeklerin tek cihazla istedikleri şekli vermelerini mümkün kılıyor. Tıraş makinesi ve tıraş bıçağı karışımı deneyim sunan Philips OneBlade, tıraş makineleri gibi köpüksüz, konforlu ve kolay tıraş imkanı sunarken tıraş bıçakları gibi kısa kesim yapmanızı sağlıyor. Islak ve kuru kullanıma uygun cihaz, su ile temizlenebiliyor.


    Kutudan çıkan başlıklar ile 0.5mm’den 7mm’e kadar 9 farklı uzunlukta kısaltma yapıyor. Şarj edilebilir pile sahip cihaz, tek şarjla 60 dakikalık kullanım sunuyor. Saniyede 200 kez hareket eden çift taraflı bıçağı sayesinde uzun kılları kolay bir şekilde tıraş ediyor.

     

    Antrasit & misket limon rengine sahip olan OneBlade Hibrid Sakal Kesme Makinesi kullanışlılığı kadar ergonomik özellikleriyle de dikkat çekiyor. 8 cm genişliği ve 20 cm yüksekliği bulunan cihaz, fazla yer kaplamayan ve erkeklere tek ürünle hem tıraş olma hem de kirli sakal & sakal şekillendirmek imkanı sağlayan kompakt bir ürün olarak karşımıza çıkmakta.


    Philips tıraş makinesi ailesinde OneBlade’in üç farklı modeli bulunuyor. Bu üç modelin farklılıkları şu şekilde:


    PHILIPS ONEBLADE QP2520/11


    8 saatte şarj olan bu ürün 30dk boyunca kesintisiz tıraş imkanı sunar. Bu ürünü Migros ve Carrefour gibi marketlerde bulabilirsiniz. Ürünün içinden çıkan iki adet kısaltma tarağı (1mm ve 3mm) ile sakallarınızı istediğiniz uzunlukta kısaltabilir ve şekillendirebilirsiniz. Kısaltma taraklarını takmadan kullandığınızda ise ürünü tıraş olmak için kullanabilirsiniz. Islak & kuru kullanım için uygundur.


    PHILIPS ONEBLADE QP2520/20


    8 saatte şarj olan bu ürün 45dk boyunca kesintisiz tıraş imkanı sunar. Bu ürünü Migros ve Carrefour gibi marketlerde bulabilirsiniz. Ürünün içinden çıkan üç adet kısaltma tarağı (1mm, 3mm ve 5mm) ile sakallarınızı dilediğiniz gibi kısaltabilir, şekillendirebilirsiniz. Kısaltma taraklarını takmadan kullandığınızda ise ürünü tıraş olmak için kullanabilirsiniz. Islak & kuru kullanım için uygundur.


    PHILIPS ONEBLADE PRO QP6505/20


    Sadece 60dk’lık bir şarj ile 60dk boyunca kullanım imkanı olan bu ürünü teknoloji marketlerde bulabilirsiniz. Çok yönlü hassas kısaltma tarağı sayesinde tek bir başlıkla 9 farklı uzunluk ayarı ile sakallarınızı kısaltabilir ve istediğiniz şekli kolayca verebilirsiniz. Hassas tarağını takmadan kullandığınızda ise ürünü tıraş olmak için kullanabilirsiniz. Islak & kuru kullanım için uygundur.

     







  • Yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum ürünü. Jilet kadar pürüzsüz tıraş beklemeyin ama "tıraş olmadan işe gelmişsin" tarzı bir tepkiyle karşılaşmazsınız. Sakalınızın uzama hızına göre her gün tıraş olabilirsiniz. Jiletle yaşadığım kaşınma, kızarıklık sorunlarını hiç yaşamadım 3 haftada (1 gün arayla tıraş oluyorum). Jiletten sıkıldıysanız öneririm.
  • Beyler kullanan var mı bunu size daha fazla güveniyorum videoyu izlemedim :) kişisel algılama editör.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kullanan varsa deneyimlerini paylaşırsa iyi olur. Yazıyı okumadım videoyu da izlemedim. Ben de size daha fazla güveniyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MnTotoro -- 28 Şubat 2019; 16:51:56 >
  • 200 Euro dediler herhalde :( TL ye çevir 1212 TL oluyor vergiler aracıların karı vs vs derken en az 1800 TL olur bu :) Normal tıraş bıçağına devam :)

  • arkadaslar 1 senede fazla oldu kullanıyorum traş olma sıklığım haftada 1 sakalım biraz uzadığı için jilet sıkıntı oluyordu kuru traj makinası hijyenik olmadı bende bunu aldım sabunlayıp yapıyorum cok rahat oluyor ama sonra jiletle rukuş istiyor oda 1 dk da hallediyorum sulu trajş makinaLarıyla kıyas yapamam ama ben memnunum 1 seneyi gecti haftada 1 traş yapıyorum hala değiştirmeye luzum görmuyorum başlığı.bayada gider diye dusunuyorum baslık pahalı ama makine muazzam (benim kanaatim)

  • Hem; "Tıraş bıçakları gibi kısa kesim yapmanızı sağlıyor" diyorsunuz, hem de 0,5 mm'den başlayan bıçaklardan bahsediyorsunuz. Hangisi doğru?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 28 Şubat 2019; 18:20:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başlık Parasına karşı mısın? :-)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • "8 saatte şarj olan bu ürün" bu cümleden sonrasını okumaya gerek görmedim.8 saat az ya! 3 günde şarj olsunki eve iki katı fatura getirsin parmak kadar cihaz

  • Yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum ürünü. Jilet kadar pürüzsüz tıraş beklemeyin ama "tıraş olmadan işe gelmişsin" tarzı bir tepkiyle karşılaşmazsınız. Sakalınızın uzama hızına göre her gün tıraş olabilirsiniz. Jiletle yaşadığım kaşınma, kızarıklık sorunlarını hiç yaşamadım 3 haftada (1 gün arayla tıraş oluyorum). Jiletten sıkıldıysanız öneririm.
  • Başlık 80 lira filan. Yedek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine DH yine reklam paralar bu sefer geç yatmış 😂 ben bu ürünü alalı yaklaşık 11 ay oldu ve 69.90₺ almıştım 70-80 liraya alacaksanız kesinlikle alınabilecek bir cihaz şiddetle tavsiye ederim ancak şuan fiyatı 250 lira civarında o fiyata kesinlikle hak etmiyor daha iyi kaliteli cihazlara yönelin ayrıca one blade serisi Türkiye stokları fazla oldu için her yerde reklamlarını görür olduk bu cihaz yeni bir cihaz değil son 2 aydır cihaza yönelik fazlaca reklamı yapılıyor bunu da aklınızda bulundurun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tıraş olması gerekenlere eski usul,Traş fırçası+traş sabunu+yaprak jilet ve makinası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 28 Şubat 2019; 22:56:51 >
  • giris seviyesi avrupada 30 euroya bulunuyor ben bi ust modelini almistim pili ion olani 40 euro falandi 1 sene oluyor ozellikle sakal sekil vermek icin cok ideal

  • Mağaraya bakmaya gelmiştim ki içeride reklam varmış.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şaka mı bu yaklaşık 1 yıl önce 89.90'a almıştım şimdi 250 TL'ye millete itelemeye çalışıyorlar :)

  • Alternatifi yok bu makinanın. Hepsi bir arada paket gibi. Trakları çok başarılı.

  • Gece yatmadan şarja takmayı unutmatyın :D

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.