Şimdi Ara

Steve Wozniak, Apple'ın katlanabilir iPhone konusunda geç kaldığını düşünüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • En büyük rakipleri olan Samsung ve Huawei'nin Mobil Dünya Kongresi'nde katlanabilir akıllı telefon modellerini tanıtmasının ardından gözler Apple'a çevrilmiş durumda. Şirketin kurucularından biri olan Steve Wozniak, Apple'ın katlanabilir bir iPhone modeli konusunda geç kaldığını ve bunun onu endişelendirdiğini açıkladı.

     


    Katlanabilir bir telefon istiyorum


    Bloomberg'e verdiği bir röportajda önemli açıklamalarda bulunan Wozniak, Apple'ın katlanabilir akıllı telefon teknolojisinde geri kalacağı konusundaki endişelerini şu sözlerle dile getirdi: "Apple, parmak izi tarayıcı, yüz tanıma teknolojisi ve telefon ile kolay ödeme olmak üzere birkaç alanda oldukça uzun bir süredir için bir lider konumda. Ancak katlanabilir telefon gibi alanlarda lider değiller ve bu beni endişelendiriyor, çünkü gerçekten de katlanabilir bir telefon istiyorum."


    Apple'ın, bir başka teknoloji devi LG'nin de katlanabilir akıllı telefon konusunda şimdilik beklemede olduğu düşünülürse, yalnız olmadığını söyleyebiliriz. Ayrıca şirketin katlanabilir akıllı telefonların gerçekten yararlı olup olmayacağı konusunda bir fikir edinmek açısından geri planda kaldığı da düşünülüyor. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan katlanabilir bir iPhone patenti ise, şirketin aklında bu projenin olduğunu kanıtlar nitelikte.

      







  • Son zamanlarda geç kalmadık bir yenilk söylesene

  • Wozniak Apple'ın başında olsaydı Mac'in kullanım oranı PC'ye kafa tutardı. Adamı iyi harcadılar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haber yanlış,katlanan iphone seneler önce satışa sunuldu.
    Steve Wozniak, Apple'ın katlanabilir iPhone konusunda geç kaldığını düşünüyor
  • Biri bisey yapinca digerleri yapmak zorunda mi? Katlama olayi duydugum en sacma ozelliklerden. Tipki curved tv ler gibi yok olup gidecek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wozniak appleın başında olsaydı Mac bilgisayarlar sadece bir hobi ürünü olurdu belki bu gün iphone u bile konuşmuyor olurduk, elektronik, donanım dehalığına söylenecek laf yoktur Mac ekosisteminin babası olabilir ama pazarlama satış ve kar amacı gütme düşüncesi olmayan bir adamdır Wozniak bu sebepten Apple diye birşey olmazdı Jobs olmasaydı. Apple büyük ihtimalle bir kaç sene bekleyip sonra duruma göre girecek bu işe ve daha önce OLED ekranda yaptığı gibi ilk defa bir iphone da kullanılacak kaliteye ulaşan katlanır telefonu yaptık diyecek yada piyasada yer edinemezse katlama meselesi hiç oralı bile olmayacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walkererdem -- 27 Şubat 2019; 23:39:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hemde baya geç kaldı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu ana kadar gördüğüm katlanabilir telefonlar ne derece mobilite acaba diye düğündüm önce.. sonra baktım ki ağzı olan konuşuyor. Cebinde >11 mm kalınlığında cihaz taşımak isteyenler Samsung ve Huawei’ye yönelebilir. Ne zaman ki şu an ki standart normlar olan 7mm’ye katlanmış haliyle indirmeyi başardılar, o zaman tercih edilebilir ki görüşüm de Apple bunu bekliyor.

    Açıkçası da 11-12mm.’lik bir telefonu, her ne kadar katlanabilir de olsa asla ve asla almayı düşünmem ve bu ürünleri şu anda piyasaya çıkaran firmaları da pek mantıklı ve doğru bir adım artmış olarak görmüyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mümkünse bu adam hiç konuşmasın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İphone 5 kasasiyla tablet yaptilar katlandikca katlaniyoo kutu içerigind ebile katlanmiş olarak geliyo:))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android piyasası çıkarır Apple sonra yapar bu hep böyle olmuştur. İnovasyon anlamında pek birşeyleri yok. Çentik dışında

  • Steve wozniak bir numarali Apple dusmani. Onun dediklerini ciddiye alan yok. Adamda feci kuyruk acisi var cunku.

  • Normal akıllı telefonlar 1000 dolardan katlanabilen akıllı telefonlar 2000 dolara dayandı Huawei , Xiaomi ve Samsung eeee Apple yapamaz mı istese yapar o biçim ar ge desteği var amaaaaa Apple katlanan telefon yaparsa bugün 10 15 k 'ya satılan XS ve XS Max 'lar sizce kaç olacak 25 30 k ya dayanacak katlanan telefonları ile o yüzden Apple sırasını bekliyor zaman ve insanların alabilme gücünün hazır olması lazım olduğu gün bommmm Apple A1 katlanan telefon piyasa da :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 28 Şubat 2019; 4:28:47 >
  • He oldu yapsınlar , 25-30bin tl olur artık ülkemizde...



    Ben hala bu teknolojinin akıllı telefonlar kanadında çok tutacağını sanmıyorum. Aynı stylus kalemler gibi. Elbette seveni ve işine yarayanı olacaktır ama %90 son kullanıcıya hitap etmeyecektir.

  • Mevcut kalinligi artirmadan cozebiliyorlarsa ok, yoksa cöp

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Portraitclub

    Android piyasası çıkarır Apple sonra yapar bu hep böyle olmuştur. İnovasyon anlamında pek birşeyleri yok. Çentik dışında
    iPod’dan önceki mp3 çalar sektörünü ve iPhone’dan önceki cep telefonu sektörüne bak anlarsın inovasyonu.
  • BU sene ikiye seneye dörde katlanacak yenilik diye sunulacak
    aslında katlanan bunlara ödenecek paralar
  • Portraitclub kullanıcısına yanıt
    Adam gibi dokunmatikli, arayüzlü ve işletim sistemli cihaz kullanıyorsanız bunun öncüsü apple dır. Yoksa hala nokia 5800 serisi gibi vurmatik cihazlarla, BB Storm gibi garip dokunmatik tipleriyle uğraşıyor olurdunuz. İnovatif düşünce konusunda apple ın eline su dökemezler. Sorun şu ki apple her bulduğu yeniliği, teknolojiyi piyasaya sunmuyor. Kâr edebileceği, kendisine bir şeyler kazandırabilecek şeyleri yapıp sunuyor. Bu bir strateji. Beğenin beğenmeyin durum bu. Ve adamlar da bu konuda oldukça başarılı.
  • Daha ekran içine Touch ID koysunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son zamanlarda geç kalmadık bir yenilk söylesene

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.