Şimdi Ara

Düşük fiyatlı Pixel 3 Lite ve Pixel 3 XL Lite geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Geçtiğimiz hafta Google'ın bu yıl uygun fiyatlı ve bütçe dostu akıllı telefonlar üreteceğini sizlere duyurmuştuk. Apple'ın yaşadığı sıkıntıları avantaja çevirme niyetinde olan şirketin yeni cihazları Federal İletişim Kurulu (FCC) dosyalarında ortaya çıktı.

     


    FCC belgeleri duyumları doğruladı


    Ortaya çıkan ABD Federal İletişim Kurulu belgelerine göre, Google'ın yakında piyasaya sürmeye hazırlandığı düşük fiyatlı akıllı telefon modelleri Pixel 3 Lite ve Pixel 3 XL Lite olarak isimlendirilebilir. FCC belgeleri yaklaşmakta olan cihazlarla ilgili ayrıntılar sunmasa da, bu gelişme cihazların büyük bir ihtimalle geleceğini doğruluyor.


    FCC belgelerine göre Google'ın yeni akıllı telefonları ve varyantları G020A , G020B , G020C , G020D , G020E , G020F , G020G ve G020H model numaralarına sahip ve bu numaraların Pixel 3 serisinde kullanılan G013A ve G013C numaralarıyla benzerlik gösterdiği ifade ediliyor. Belgeler ayrıca bu cihazların işletim sistemi olarak Android 9, NFC, Wi-Fi, Bluetooth ve LTE desteği sağlayacağını da ortaya koyuyor. Cihazların nasıl bir tasarıma sahip olacakları ise şimdilik merak konusu.

      







  • İnşallah Android One olmaz. Direkt Google pixel çatısı altında güncelleme alır.


  • Pixel 3 XL Lite nasıl bir isimdir arkadaş.

    Şu pixel cihazları kamera sebebiyle hep ilgimi çekiyor , inanılmaz güzel bir yazılımı var kamera konusunda ama sonra artırılamayan hafıza , saf ve sıkıcı arayüz , iğrenç tasarım ve fiyat sebebiyle vazgeçiyorum.

    Pixel 3 üm kamerasının aynısını daha dusuk donanıma ve alınabilecek bir fiyatta çıkarırlarsa kesin düşünürüm ama gidip Note 9 parasını pixel 3 e vermem.
  • dugers kullanıcısına yanıt
    Farkı ne ? İkiside android değil mi ?

  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Tasarım konusunda haklısın ama 64 GB yeterli buluyorum yetmez diyenede 128GB veriyorlar. SD kart slotu olsa fena mıydı değildi ama konmuyor ne yazık ki.

  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Saf arayüz tercih sebebi olması lazım normalde, 5-6 yıllık nexus 5 bile çoğu orta seviye telefondan daha stabil çalışır hala

  • intel7mix kullanıcısına yanıt
    android one cihazlar pixel cihazlar kadar hızlı güncelleme almıyor.

  • Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    Diğer firmalardan daha hızlı alacağı kesin. Önemli olan google elinden stabil şekilde çıkması. Cihaz sayısı arttıkça buglu bir yazılımla gelmesin yeterli. Xiaomi gördük android one cihaz sayısı arttıkça buglu güncellemeleri tüketiciye sundular.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.