Şimdi Ara

LG G8 ThinQ tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
4.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Eski günlerinden uzakta olmasına rağmen akıllı telefon pazarında ısrarla mücadeleye devam eden LG, MWC 2019 fuarında yeni amiral gemisi G8 ThinQ’i tanıttı. LG G8 ThinQ dikkat çekici özelliklerle geliyor.


     


    LG G8 ThinQ özellikleri ve fiyatı


     


    LG G8 ThinQ modeli 6.1 inçlik AMOLED ekranında 1440x3120 piksel çözünürlük sunuyor. Çentikli tasarımı devam ettiren LG agresif bir ekran-kasa oranına imza atmış. Böylece kompakt bir yapı elde edilmiş. Ekran Gorilla Glass 5 ile desteklenirken parmak izi okuyucu arka kısımda yer alıyor. Yapay zeka ortama göre ekranın parlaklığını ayarlayabiliyor. 


     


    Ayrıca Bkz.LG V50 ThinQ modeli ikinci bir ekran aksesuarı ile gelecek

    Ekran sektörde bir ilke imza atıyor. Crystal Sound OLED olarak adlandırılan ekran titreşim üzerinden sesi iletiyor. Daha önce bu teknoloji televizyon sektöründe de kullanılmıştı ve yenilikçi olmasının yanı sıra ekstra hoparlörleri kaldırarak inceliğe de katkı yapıyordu.


     


    LG sesi ekrandan verirken alt kısma da bass oluşturması için bir Boombox hoparlör yerleştirmiş. DTS:X 3D ses desteği 7.1 kanal hissiyatı verirken Boombox hoparlör kasa içerisindeki boş alanı bir rezonans odası olarak kullanıyor. Böylece en iyi ses kalitesi sunuluyor. MQA teknolojisi ise Tidal ve Deezer gibi hizmetlerden kayıpsız müzik dinlemenizi sağlıyor. 


     


    Donanım tarafında Snapdragon 855 ile rekabetten geri kalmayan LG G8 ThinQ modeli 6GB RAM ve 128GB depolama seçeneği sunacak. Üst seviye donanımın Plus versiyonu ile verilip verilmeyeceği bilinmiyor.


     


    Rakiplerinin aksine LG G8 ThinQ çift kamera kombinasyonuna yer veriyor. Arka kısımda 16MP çözünürlüğünde ultra geniş açılı sensör f/1.9 diyafram aralığı sunuyor ve OIS destekli. 12MP çözünürlüğündeki ikinci kamera ise f/1.5 diyafram aralığı ve geniş açı sunuyor.


     


    Ön kamera ise 8MP çözünürlüğünde ve yanında 3D ToF sensörü yer alıyor. Kızıl ötesi ile daha gelişmiş derinlik verisi toplayabilen ToF sensör böylece yüksek hassasiyetli yüz tanıma yapabiliyor. Bu çözüme Z Camera adı verilmiş.

     
    Ayrıca el hareketleri ile ekran kilidi açma gibi farklı kısa yollar da atayabiliyorsunuz. Hand ID adındaki teknoloji avuç içinin yapısını haritalayarak bir kimlik haline getiriyor. Air Motion yine ToF sensörnü kullanarak avucunuzu farklı fonksiyonlar için kullanmanızı sağlıyor. Infineon ile iş birliği yapan LG bu çözümün işlemciye daha az yük bindirdiğini ve enerji verimliliğini arttırdığını ifade ediyor. 

     


    Askeri standartlarda suya ve darbelere dayanıklı olan LG G8 ThinQ modelinde 3500mAh kapasiteli bir batarya tercih edilmiş. USB Tip-C üzerinden 18W hızlı şarj desteği sunuluyor. Kablosuz şarj da mevcut. LG G8 ThinQ için 900$ başlangıç fiyatı konuşuluyor.


     


    Güncellenecek…


     







  • G2 den beri bir umutla LG ye bakıyorum tam takdir edilmesi ,ders kitaplarında okutulması gereken bir firma en azından Türkiye de .kronik sorunlarından ekran sorunlarına hayalet ekranlarına,pil kapasitesinden , on kamera yi inatla rezil lenslerle koymasına en sonda fiyat politikasına 🤣🤣🤣
    900 dolar 😁 dolar 3.45 olsa bile yarın ,Türkiye de ki LG kullanıcıları pardon eski LG kullanıcıları ilk soracaklari sorulari sanırım üç aşağı beş yukarı sırayla yazarız burda . Xiaomi, Huawei,oppo(vivo,one plus) örnek almalari lazım.
    Haberde çift denmiş ama 3 arka kamerayla geliyor. Telefonda her türlü donanım mevcut. Fiyatının hakkını veren bir telefon olmuş. Öncelikle ana sensör 12 mp f1.5 ye ek olarak 16 mp f1.9 + 12 mp f2.4 3 arka kameralı sistemle geliyor. Ip68, 32-bit Hi-Fi Quad DAC; 3.5mm headphone jack; 2 mics, Boombox speaker + Crystl Sound OLED Stereo Speaker.



    Fakat Huawei, Apple veya Samsung varken lg ye 900 dolar civarı para vermek bana mantıksız geliyor. Lg nin artık fiyat performansa yönelmesi lazım, 600-700 dolara hifi quad dacli boombox hoparlörlü amiral gemi çıkarsa fena olmazdı.
  • İşte inovasyon diye buna derim ben. Uzun bir aradan sonra ilk kez telefon dünyasında ciddi bir yenilik oldu. Katlanan ekranı yenilik diye millete itelemeye çalışan, ekranların üzerinde delik açıp telefonu kevgire çeviren Samsung ve Huawei görsün yeniliği. Adamlar hoparlör olmadan sesi ekrandan iletmişler. İşte şimdi piyasada gerçekten dikkat çekici bir özelliğe sahip telefon var. Yenilik dediğin böyle olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 24 Şubat 2019; 22:43:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 900$ a satmaz o cihaz aga, bi anlamadı LG bunu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bravo sana LG, yine geriden geliyorsun. 2019'da bu tarz çentiği kullanan tek sensin!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 ay sonra 600 dolar olur

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haberde çift denmiş ama 3 arka kamerayla geliyor. Telefonda her türlü donanım mevcut. Fiyatının hakkını veren bir telefon olmuş. Öncelikle ana sensör 12 mp f1.5 ye ek olarak 16 mp f1.9 + 12 mp f2.4 3 arka kameralı sistemle geliyor. Ip68, 32-bit Hi-Fi Quad DAC; 3.5mm headphone jack; 2 mics, Boombox speaker + Crystl Sound OLED Stereo Speaker.



    Fakat Huawei, Apple veya Samsung varken lg ye 900 dolar civarı para vermek bana mantıksız geliyor. Lg nin artık fiyat performansa yönelmesi lazım, 600-700 dolara hifi quad dacli boombox hoparlörlü amiral gemi çıkarsa fena olmazdı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 24 Şubat 2019; 22:43:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihrali Bey -- 12 Şubat 2020; 19:33:10 >
  • Eskiden kamerada iyi olan lg maalesef g6 ve v30 da resmen vasat. G7 de öyleydi. Hele bataryasını hiç sormayın. En iyi kamerayı yapan firmayken düştüğü duruma bak. Ses olayında iyi olabilirsin ama şuan da telefon alımında çoğu insan kamera kalitesine göre karar veriyor.



    Bu g8'de de kameralar vasat olursa lg benim için biter.



    Not: G6 kullanıcısıyım ikinci telefon olarak.

  • 2500'den fazla vermem. O da boombox hoparlör dts:x ve ekrandan ses teknolojisi için. HTC gibi sese oynuyorlar. Boşuna 2k+ ekran koyma pil de az zaten 5G de yok o işlemciye rağmen. Bir de 128gb koy silkele. Kardeşim keriz miyiz biz? Fiyatı yüksek tutmak için çırpınmışsınız yemezler..

  • Dediğiniz LG V50 sanırım 3 kamera bunda yok.

  • Nevfel kullanıcısına yanıt
    V30da vasat mı ? yapmayın tanrı aşkına

  • Lg pazarlara göre ayrı ürün yollamayı bırakmalı. Bu kez de hem 2 hem 3 kameralı varyant çıktı başımıza.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG Türkiyeye hiç önem vermiyor.Söz vermelerine rağmen G5 modeline 8.0 vermediler.Bootloader kilidini de açtırmıyorlar.7.0da kaldı H850TR cihazlar halbuki H860 Avrupa cihazlarına hem 8.0 verdi hem de bootloader kilidini açma fonksiyonunu.Lg pişmanlıktır

  • Şimdi Türkiye pazarında olup 5000 tl civarlarında gelse ne güzel olurdu teknolojileri bir çoğundan daha ilgi çekici.

  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Oppo'dan haberin yok herhalde. 10x optik zoom, rekor hızlı şarj, harika yenilikçi ve inanılmaz kaliteli tasarımı gibi dikkat çekici bir çok özelliği var saymamı istiyorsan sayarım.

  • GhosTKilleR-TR G kullanıcısına yanıt
    Dxomark 82 puanla vasat değil mi? G7 de 83 puan.

    Bu puanlarla amiral gemisi değil balıkçı teknesi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manhunt Three kullanıcısına yanıt
    İnanılmaz kaliteli tasarım? Bunlar dikkat çekici yenilikler değil. Hızlı şarj süreleri zaten azalıp duruyor. Sadece süresi azaldı diye bunu yenilik diye saymak biraz tuhaf. 1/2.3” sensöre 48 megapiksel çözünürlük koyup 0.8 mikronluk piksellerle o fotoğrafın alacağı hali düşünemiyorum. 1 mikron bile değiller. O çözünürlükle optik zoom bir zahmet olsun. Yüksek çözünürlük yüksek detay demektir. Ama salt imaj kalitesini büyük sensör ve iri pikseller belirler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • her şey iyi güzelde neden oled ekran yerine amoled panel kullanmış bu LG ? samsung dan mı panel alıyor yoksa amoled panel üreticisi diğer çinli firmadan mı ?

  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Sesi ekrandan iletmek mi büyük dikkat çekicilik ? Tamam güzel bir çok iyi bir teknolojik yenilik ancak o dediğin markaların yaptıkları ve dediğin tasarımların hiç biri sandığın gibi değil.

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.