Şimdi Ara

PUBG Mobile zombi etkinliği başladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Tencent Games ve PUBG Corp. arasındaki iş birliği kapsamında PUBG Mobile oyununa eklenecek Survive Till Dawn süreli etkinliği merakla bekleniyordu. Resident Evil 2 çıkışı şerefine hazırlanan etkinlik başlamış durumda.


     


    Survive Till Dawn neler sunuyor?


     


    iOS ve Android sürümlerine gelen güncelleme ile başlayan etkinlik Resident Evil 2 oyunundaki zombileri ve bossları Erangel haritasına getiriyor. Yaratıkları öldürerek kaynak ve eşya kazanabiliyorsunuz.


     


    Ayrıca Bkz.Monument Valley izleri taşıyan Linn: Path of Orchards beta sürecine başladı

    Diğer taraftan Resident Evil 2 Treasures etkinliğinde de oyuna ait pek çok kostüm oyuncuları bekliyor olacak. Yine Resident Evil 2 teması ana menüye ve müziklere de eklenmiş durumda.


     


    Güncelleme ile ayrıca Vikendi haritasına ay ışığı eklenirken Anniversary Treasure etkinliğinde de yıl dönümüne özel olarak hazırlanan nadir eşyaları alabilme şansınız oluyor. Eşyalar sınırlı sayıda satılacak.


     


    Son olarak Arcade ve hızlı karşılaşmalarda Sanhok eklenmiş durumda. Yine kısıtlı bir süre için Survivor eklentisi de isminizde kullanılabilecek. Performans odaklı ise düşük donanımlı telefonlarda ortaya çıkan zemin hatasının giderilmesi, gölgelerin Ayarlar menüsünden kapatılabilmesi ve SMG ile saldırı silahlarının savaş modlarının iki kat cephane ile başlaması yenilikleri var.


     

    PUBG Mobile: Google Play II App Store

     


     






     



  • 1 kere oynadim zombilerle gece uğraşmaktan adam vurulmuyor. Etkinlik ne kadar sürecek acaba ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zombilerde şöyle bir sıkıntı var zaten bir şarjörle 2 tane zombi öldürüyon kafasına sıkıyorum yine tekte ölmüyor sürekli mermi ihtiyacı aslında daha fazla damage yemeleri lazım bir şarjörle 3 4 zombi ölmesi lazım ki hem adamlarla hemde zombilerle uğraşabilelim.

  • Yahu o izbandutlar var sık sık ölmüyorlar. İlk geceyi rahat atlattıyorsun ama ikinci gecede çok fena geliyorlar. Heleki ilk gecede normal zombi gibi yürüyenler ikinci gece Hüseyin Bolt a dönüşüyor. Kaçamıyorsun. Ama çok keyif aldığımı da söylemek lazım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zombilerden nefret ediyorum ama çok beğendiğimi söylemem gerekiyor. Sizi sürekli bi stresin heyecanın içine sokuyor. Takımınızla kordine olamazsanız ölüyorsunuz direkt, mermi oyunda ki en büyük sorun...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.