Şimdi Ara

Galaxy Fit duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Galaxy Watch Active akıllı saatinden sonra hız kesmeyen Samsung iki giyilebilir cihaz daha tanıttı. Galaxy Fit modelleri fitness bilekliği olarak tasarlanmış ancak oldukça fonksiyonel bir kullanım sunuyor.


     


    Galaxy Fit özellikleri ve fiyatı


     


    Galaxy Fit modelinde 0.95 inçlik renkli dokunmatik AMOLED ekran görüyoruz. Ekranda 120x240 piksel çözünürlük bulunuyor. Cortex M33F ve Cortex M0 çekirdeklerinden oluşan kontrolcü birimi akıcı bir tecrübe sunuyor. Cihazda özel Realtime kullanıcı ara yüzü yer alıyor.


     


    Ayrıca Bkz.Razer telefon bölümü kapatıldı, Razer Phone 3 iptal edildi

    2MB RAM ve 32MB ROM barındıran fitness bilekliği nabız, atılan adım, gidilen mesafe, uyku değerleri, stres yönetimi gibi sağlık fonksiyonları sunuyor. Ayrıca gelen mesaj ve çağrılar da ekranda görülebiliyor. Zaman dilimi değiştirdiğinizde ekranda iki saat ortaya çıkıyor. 120mAh batarya bir haftaya kadar kullanım süresi sunuyor. Galaxy Fit modeli 99$ fiyat etiketine sahip ve Mayıs sonunda piyasaya çıkacak.


     








  • Şimdiden piyasaya çıkmadan uyarayım. Samsung' un Fit serisi bilekleriklerinden uzak durun. Gear Fit, Gear Fit2, Gear Fit2 Pro kullanmış birisi olarak (o kadar kullandın akıllanmadın mı diyebilirsiniz) hayatımda gerek pil gerekse yazılım olarak kullanabileceğiniz en sorunlu cihazlar bunlar...

  • hahha xiaomi mi band dan haberleri yok galiba bunların 1 hafta bileklik için çok kısa, ayrıca diğer özellikleri de mi band 3 de zaten var ve şarj süresi 1 ay :)

  • 3,4 aydır aktif mi band 3 kullanıcısıyım. şarjı standart 14 gün gidiyo benim kullanımımda

  • Ben honor band 4 kullanıyorum. Bunun üçte biri fiyatına satın almıştım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.