Şimdi Ara

Su damlası çentikli Vivo U1 resmen tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Çinli teknoloji devi Vivo, yeni orta sınıf akıllı telefonunu tanıttı. Vivo U1, kendi segmentine uygun bir dizi özellikle geliyor. Telefonun en dikkat çeken tarafı daha uzun pil ömrü sunmasını sağlayacak büyük bir bataryaya sahip olması.

     

    Ayrıca Bkz.Yeni nesil iPhone'larda buzlu cam kullanılabilir
    Vivo U1, 1520 x 720 piksel çözünürlükte 6.22 inç FullView ekran taşıyor. Ayrıca ekranının üzerinde su damlası şeklinde bir çentik var. Qualcomm Snapdragon 439 yonga setinden güç alan cihazın 3 GB RAM/32 GB depolama alanı ve 4 GB RAM/64 GB depolama alanı sunan iki farklı varyantı mevcut.

     


    Çift arka kamera ve 4.030 mAh pil


    Telefondaki depolama alanı microSD kart desteği ile artırılabilecek. Arka tarafında 13 megapiksel ve 2 megapiksel sensörden oluşan çift kamera sistemi yer alıyor. Önde ise 8 megapiksel selfie kamerası var. 4.030 mAh'lik pille donatılan telefonun diğer özellikleri arasında parmak izi tarayıcısı, çift 4G VoLTE desteği ve Bluetooth 5.0 bulunuyor.

     


    Vivo U1'in 3 GB/32 GB'lık modeli 117 dolar gibi bir fiyat etiketi ile satılacak. 4 GB/64 GB'lık versiyonunun fiyatı ise 171 dolar olarak açıklandı. Her iki varyant da mor, siyah ve kırmızı renk seçenekleri ile sunuluyor.



  • çentiğiniz batsın

  • Hepsi birbirinin aynısı tıpkısı

  • kusucam artık yeter ama bütün markalar birbirinin aynısı oldu her gün bi telefon modeli çıkıyor baydı

  • Türkiye satışı yok bunkarın.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.