Şimdi Ara

Sony, Xperia XZ4'ün MWC 2019'da tanıtılacağını onayladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Samsung, yen, Galaxy S10 serisini 20 Şubat'ta, Mobil Dünya Kongresi'nden (MWC) birkaç gün önce gerçekleştireceği Unpacked etkinliğinde tanıtacak. Sony ise Xperia XZ4'ü MWC 2019 fuarında duyuracağını onayladı. Son birkaç yıldır ciddi anlamda pazar payı kaybeden şirket yeni akıllı telefonları ile üzerindeki ölü toprağını atmak istiyor.

     

    Ayrıca Bkz.LG G8 ThinQ'nun üç farklı modeli olacak
    Sony Xperia resmi Twitter hesabı aracılığı ile "süper uzun" bir akıllı telefonun yolda olduğuna işaret eden kısa bir teaser videosu yayınladı. Yakında tanıtılacak olan Xperia XZ4 ile ilgili birçok söylenti ve sızıntı gündeme gelmişti. Kamera teknolojisi konusunda hayli iddialı olacağı ortaya çıkan telefon 21:9 görüntü oranına sahip bir ekranla gelecek.

     



    Xperia XZ4, 25 Şubat'ta tanıtılacak


    Sony'nin Barselona'daki MWC 2019 etkinliğinde Xperia XZ4'ün yanında başka cihazlar da tanıtması bekleniyor. Gelen haberlere göre şirket 21:9 görüntü oranına sahip orta sınıf akıllı telefonlarını da duyuracak.

     

    Birkaç marka Mobil Dünya Kongresi'nde 5G özellikli cihazlarını sahneye çıkarmaya hazırlanıyor. Ancak Xperia XZ4 veya diğer Sony telefonların 5G teknolojisi ile gelip gelmeyecekleri konusunda bir söylenti duymadık. Xperia XZ4, 25 Şubat tarihinde düzenlenecek etkinlikte lanse edilecek.







  • sony o kadar unutuldunki telefon cikarsanda artik seni kimse kurtaramaz Batacaksin1111

  • Sony batacak?! Günümüze kadar gelip çağa ayak uydurabilen hiç bir büyük firma artık batmaz, daha da büyürler. Kodak fotoğraf dünyasının kralıydı çağa ayak uyduramadı battı. Sony kamerayla doğru düzgün işi yoktu şimdi aynasız fotoğraf makinesi sektöründe lider, telefonlarda kullanılan kamera sensörü pazarında lider. Eğlence sektöründen milyarlarca dolar kazanan bir firmaya "unutuldun batacaksın" demek dünya düzdür demekle aynı kategoriye girer.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: QuexSeeL

    Sony batacak?! Günümüze kadar gelip çağa ayak uydurabilen hiç bir büyük firma artık batmaz, daha da büyürler. Kodak fotoğraf dünyasının kralıydı çağa ayak uyduramadı battı. Sony kamerayla doğru düzgün işi yoktu şimdi aynasız fotoğraf makinesi sektöründe lider, telefonlarda kullanılan kamera sensörü pazarında lider. Eğlence sektöründen milyarlarca dolar kazanan bir firmaya "unutuldun batacaksın" demek dünya düzdür demekle aynı kategoriye girer.
    mobil kısmı batık zaten hocam zarar ediyor ama mobil cihaz üretmek çok maliyetli olmadığından playstation gibi ultra karlı sektörlerle açığı fazlasıyla kapatıyorlar

    nokia gibi sadece telefon üreten bir firma olsa çoktan yok olmuştu




  • QuexSeeL kullanıcısına yanıt
    Ama şu da var hocam 2020 ye kadar %50 faaliyet azaltma hedefi koydular kendilerine en azından orta asya endonezya gibi 3.sınıf ülkelerden bir an önce çıkıyorlar daha çok satılan ülkelerde kalıp en azından modüllerinin neler yaptığını göstermek için ufak bir pazarda devam edecekler.
  • Mobil kısım olarak muhtemelen Amerika ve Avrupadan da çıkıp sadece Japonyada faaliyet gösterecekler bir süre ama mobil pazarını tamamen bırakmazlar. Daha önce 3 defa deneyen Microsoftta mobilin peşini bırakmaz, yakın gelecekte mobil cihazlar çok daha önemli rol alacak hayatımızda cüzdanımız, anahtarımız olacaklar her şey telefon üzerinden yapılacak. Böyle bir gelecekte mobil dünyanın dışında kalmak istemez hiç bir firma, hele ki Sony gibi 2000 lerden beri telefon üreten piyasanın gediklisi olmuş bir firma iken.
  • Sony'nin son çıkan (x serisi) çoğu modeli sorunlu ne yazık ki...Bu yönden durumunu LG'ye benzetiyorum.Türkiye'de bile çoğu Sony sever telefonlarına şans verdi ama çoğunda muhakkak kronik bir sorun oluştu.Pazar payında gerilemesi talihsizlik değil yani...

    Servis olayı da Allahlık zaten (KVK, Teleservice)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 19 Şubat 2019; 12:45:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia'yı telefon üreten bir firma sanmak. Cahillik akıyor maşallah

  • QuexSeeL kullanıcısına yanıt
    sony ile ilgili olan kısma katılıyorum ancak şu yorumuna: ''Günümüze kadar gelip çağa ayak uydurabilen hiç bir büyük firma artık batmaz, daha da büyürler.'' kesinlikle katılmıyorum. batmaz denen ne şirketler battı. şimdinin appleı olan nokia bile battı. bütün şirketlerin batması kötü bir yıl geçirmelerine bakar. ekonomi hiçbir zaman bu kadar basit ve kesin değildir.
  • dodofran D kullanıcısına yanıt
    Nokia mobil bölümü çağa ayak uyduramadı aynı telefonun rengini değiştirip piyasaya sunuyordu yenilik getirmiyordu n serisinde dikkat çeken ürünleri vardı kendisini vazgeçilmez sanıyordu günümüzdeki iPhone gibi, symbian da diretti kendi yazılımını da üretti meego ama arkasında durmadı Android çağında ms mobile tercih ettirildi sonrasında mobil departmanı ms a devretti. Nokia telekomünikasyon sektöründe altyapı hizmetleri olarak devam ediyor pek te batacak gibi durmuyor. Meego ile devam etseydi belkide günümüzde 4. Bir mobil OS alternatifi olacaktı. 3. OS Samsung bada idi samsung da onun fişini çekti.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye gelecek mi bu ürün bilgisi olan varmı?
  • 06keskin06 kullanıcısına yanıt
    Sony nin telefon kısmı için Türkiye bitti hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ouzqan

    Sony nin telefon kısmı için Türkiye bitti hocam.
    Anladım hocam saolsın.
  • 06keskin06 kullanıcısına yanıt
    rica ederim hocam.
  • Sony telefonları özelliklede amiral telefonları genelde sağlam oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbulturkusu İ kullanıcısına yanıt
    O konuda haklısın hocam malzeme ve donanım açısından kullanılan malzemelerin hiç biri orta veya alt seviye değil hepsi üst seviye oluyor.
  • 4 gözle beklediğim telefon için üzülerek söylüyorum ki
    Sony, Xperia XZ4'ün MWC 2019'da tanıtılacağını onayladı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cyberwolf81 C kullanıcısına yanıt
    Hocam onlara yazmana gerek yoktu 2-3 mesaj üstte biz zaten dedik. Sony artık telefon işini bırakacak 2020 ye kadar %50 faaliyet azaltma hedefi koydular kendilerine.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.