Şimdi Ara

Xiaomi Mi 9 kutu görseli sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Tanıtımına birkaç gün kala Xiaomi Mi 9 amiral gemisi artık piyasaya çıkmaya hazır. Modelin raflara çıkacak olan kutusunun görseli de internete sızdırıldı. Böylece hemen hemen modelin tüm özellikleri ortaya çıkmış oldu.


     


    Xiaomi Mi 9 özellikleri ve fiyatı


     


    Xiaomi Mi 9 modelinde 6.39 inçlik AMOLED ekran yer alıyor. Geçen yıldan hatırlayacağımız gibi çentik tasarımı oldukça küçük. Tek bir ön kamera yüz tanıması da yapabiliyor. Daha ince alt çerçeve sayesinde piyasadaki en agresif ekran-kasa oranlarından birisini göreceğiz. Diğer taraftan kızıl ötesi yüz tanıma olmayacak gibi görünüyor.


     


    Ayrıca Bkz.Apple sesli asistan teknolojileri geliştiren Pullstring girişimini satın aldı

    7nm sürecindeki Snapdragon 855 yonga setinin güç verdiği akıllı telefonda 6GB RAM/8GB RAM bellek seçenekleri ile 64GB/128GB/256GB depolama kapasitesi seçenekleri yer alıyor. Hali hazırda 3 konfigürasyon mevcut.


     


    Telefonun arka kısmında 48MP çözünürlüğünde Sony sensör yer alıyor. Yardımcı sensör 12MP çözünürlüğünde. Yanında 3D derinlik algılama yapabilen bir sensör daha yer alıyor.


     


    Ekrana entegre parmak izi okuyucusu olan Xiaomi Mi 9 modeli 3500mAh kapasiteli bataryayı 27W hızlı şarj ile destekliyor. Ayrıca kablosuz olarak da 20W hızlı şarj mevcut ve piyasanın en iyisi diyebiliriz. Xiaomi Mi 9 için şöyle bir fiyatlandırma mevcut:


     


    6 GB RAM + 64 GB depolama = 369 dolar (2499 Yuan)


    8 GB RAM + 128 GB depolama = 428 dolar (2899 Yuan)


    8 GB RAM + 256 GB depolama = 516 dolar (3499 Yuan)


     


    Xiaomi Mi 9 Explorer Edition özellikleri


     


    Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da şeffaf arka kasaya sahip ve hemen altında maket şeklinde bir anakart barındıran Explorer Edition versiyonu göreceğiz. Daha pahalı olan bu versiyon haliyle bazı önemli ekstralar sunuyor.


     


    İlk olarak ekranda daha büyük bir çentik ve 3D Structured Light adında gelişmiş yüz tanıma sistemi olacak. İkinci olarak 10 veya 12GB RAM kapasitesine yer verilmesi bekleniyor. Son olarak arka kısımda 4 kamera olacağı belirtiliyor. Dördüncü kamera için şimdilik bir bilgi yok. Fiyat olarak ise 880$ civarı telaffuz ediliyor.


     







  • her ne kadar su damlacıklı tasarımı sevmesem de %90 gibi bir çerçeve oranı çok güzel duruyor arka kısmı zaten gayet şık bence gerçekten tek beğenmediğim yönü bataryası artık şu telefona 4000mah batarya koymamaları lazım birazcık kalın olsun ama batarya fazla olsun

  • 0quz28 0 kullanıcısına yanıt
    7nm'lik işlemcisi sayesinde iyi bir batarya performası verebileceği kanaatindeyim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • her sene aynı terane hocam biliyorum daha iyi peformans veriyordur verecektirde ama 4bin mah batarya koymak xiaomi için çocuk oyuncağı sadece cihazın ince kalması durumundan yapmıyorlar kanaatindeyim ve üst seviye işlemciler belirli uygulamada daha fazla güç tüketiyorlar mecburen koyulması gerekiyor artık bence ek : mi 8 kullanıcısıyım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0quz28 -- 18 Şubat 2019; 12:1:36 >
  • 10nm dan 7nm düşücek bu fark cidden az öyle uçuk kaçık değerler vermez.

  • alt çentik ne halde acaba

  • Hocam en azından ilk çıkan çentik olayına göre daha kabul edilebilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Piyasayı sallayacak. Mi8 den çok daha etkili olacaktır piyasada.

  • Mi5 kullanıyorum kaç sene oldu gayet memnunum fakat arka kapak kırıldı haftada 3-4 kere net düşürüyorum beni bırak demeye başladı paramparça olmadan bir mi9 alınır da para yok
  • TheRad67 kullanıcısına yanıt
    Arka kapağı yenile, devam et. Mi 5 yeterli bir cihaz.

  • Yeniledim ama tutmuyor oturan bir kapak bulamadım mecburen en sonunda çift tarafli bant ile yapıştırdım 1cm kadar dışarıda duruyor ama malum işte
  • Bende Mi5 Kullanıyorum ve MIUI kasması ve çökmelerinden dolayı Pixel Experience kurdum ve telefona tekrardan aşık oldum. Çok güzelmiş Pixel ROM.

  • Düzgün bir fiyatla gelirse piyasada Mi5 etkisi yapabilir.

  • Damla çentik modellerini beğenemiyorum maalesef.
  • Damla çentik yapacağım diye ön kameradaki kızılötesi sensör ve 3 boyutlu yüz algılamadan vazgeçtiler mi ?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.