Şimdi Ara

Yıldız Savaşları: Bölüm IX'un çekimlerini tamamlayan ekip, seriye duygusal bir şekilde veda etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • 1970'lerin sonlarında doğanlardansanız, Disney'in “Skywalker destanı” olarak adlandırdığı Yıldız Savaşları serisinin doğuşuna ve ne yazık ki ölümüne tanıklık eden gruptansınız diyebiliriz.

    Yukarıdaki çıkarım, Disney’in Yıldız Savaşları:Bölüm IX'un çekimlerinin tamamlaması ve filmin yönetmeni JJ Abrams ile aktör John Boyega'nın duygu dolu paylaşımları üzerine yapılmış bulunmakta.

    Twitter'dan paylaşılan fotoğrafta, filmde yer alan aktörler; Daisy Ridley, John Boyega ile Oscar Isaac'in kostümlü halde ve arkada kalan çöl fonunda birbirlerine sarıldıkları görülebiliyor.


    https://twitter.com/JohnBoyega/status/1096502278155108357https://twitter.com/JohnBoyega/status/1096502278155108357https://twitter.com/JohnBoyega/status/1096502278155108357

    İnanmasının çok zor olduğunu ancak çekimlerin tamamlandığını ifade eden Abrams, bu harika ekip ve oyunculara teşekkür için kelimelerin kifayetsiz kaldığını vurgulamış. Filmde, Finn karakterine hayat veren aktör John Boyega da benzer ifadelerle ekibe şükranlarını sunmuş.

    Yeni üçlemenin ilk filmi Güç Uyanıyor’u JJ Abrams, ikinci film Son Jedi’ı Rian Johnson yönetmiş, adı henüz belli olmayan üçüncü film için ise Jurassic World’ün de yönetmenliğini yapan Colin Trevorrow ile anlaşılmıştı. Ancak yaratıcı anlayış farklılıklarından ötürü Disney, Trevorrow ile yollarını ayırmaya karar vermişti. Bunun üzerine JJ Abrams seriyi sonlandıracak üçüncü filmin yönetmeliğini devralmaya karar verdi.

    Disney CEO'su; hayranlar Yıldız Savaşları'ndan yoruldu

    Skywalker destanının sona ermesinin ardından, Disney’in seriye ne şekilde yön vereceği henüz belli değil. Solo; Bir Yıldız Savaşları Hikâyesi’nin gişede iyi işler çıkaramamış olmasından ötürü şirketin, Skywalker evreninde geçen filmlere karşı yavaşlama sinyalleri verdiği ifade ediliyor. Disney CEO’su Bob Iger da hayranların çok fazla Yıldız Savaşları filmi yüzünden yorulduğunu dillendirenler arasında yer alıyor.

     
    Son Jedi’ın yönetmeni Rian Johnson tarafından filme alınacak yeni bir üçlemenin çalışmaları tüm bu gelişmelere karşın halen devam ediyor. Söz konusu üçlemenin bizleri Yıldız Savaşları evreninde nerelere savuracağı ise henüz belirsizliğini korumakta.







  • Sıkıntı yok 20 yıl sonra bir üçlü daha yaparlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bi üçlü sar yolumuza bakalım Disney bro

  • Sith'in İntikamı'ndan sonra Rogue One hariç çevrilen tüm Star Wars filmleri benim için yok hükmünde. Ne atmosfer ne oyuncu seçimi ne de senaryo bu seriye yakışan ve ona özgü olan evreni yansıtmıyordu. Hele ki eskinin ekmeğini yeme hesabına ana karakterleri bir bir öldürmeleri tam bir faciaydı. Sadece ticari kaygıyla çekilen ısmarlama filmlerdi. Asla sinemada gitmem, giden yakınıma da engel olurum.

  • Seri, seri olalı Kylo Ren gibi bir işkence daha görmedi. Bu nasıl itici bir karakterdir arkadaş? Seri ile ilgili bir yerde fotosunu görmek bile tepe tüylerimi ayaklandırıyor. Serinin içine edilmeden Rogue One gibi işler yaparsanız seyirci neden sıkılsın?
  • strathmorea kullanıcısına yanıt
    Beğenmeyince, eskinin ekmeğini yemek oluyor. Karakterlerin ölmesini bile eksi olarak söylemen saçmaladığının kanıtıdır.

  • Disney, bir Star Wars hayranı olarak senden nefret ediyorum.Allah belanı versin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birisi starwarsı disneyden kurtarsın

  • Disney'den sonra Star Wars, ruhunu kaybetti...

  • Kylo Ren i görünce zaten seriden soğumaya yetti

  • Son uclemenin hikayenin butunune getirdigi hic bir katkisi yok. O kadar buyuk butceler harcanmasa fan made bir yapim gibi durusu var.



    Hele ki yeni uclemede gene rian johnson ismi zaten her seyi berbat etmeye yetiyor..

  • Disney'in yaptığı en iyi Star Wars filmi Rogue One dı bunun dışındakilerinin hepsi çok kötü.

  • Han Solo yu izleyince baştan tekrar başlıyoruz gibi geldi bana ....

  • "çok fazla Yıldız Savaşları filmi yüzünden yorulduğunu"
    Bir Star Wars hayranı olarak yav he he diyorum. Yoran şey kalitesinin, kurgusunun düşük olmasıydı. Rogue One misal beni SW konusunda o sene için doyurmuştu. Solo ise eh işte dedirtmişti. Açlığımı bastıran yegane eserlerden biri elbette TOR için yapılan tüm sinematikler. Rogue One ışın kılıcı üzerine gitmemesine rağmen (tabii Darth Vader ve Leia kısımları artısı olayın) evren açısından zengin, güzel bir kurguya sahip ve seriye tamamen bağlı yapıdaydı. -Spoiler!- tüm ekibin öleceğini biliyor olmamıza rağmen heyecanla ve merakla izledim. Müzikleri bile ayrı güzeldi. Jedha ve Scarif gibi yerler çok iyiydi. Hatta Scarif tamamen bir farklılıktı seri için. Pilav aynı olsa da onun süslenmesi, baharatları falan tadı oluşturur farklı olarak.

  • George Lucas bu seriyi bitirip yeniden başlamak istediğini söylüyor ama 9 filmde seri mi biter? X yapsanıza

  • Manhunt Three kullanıcısına yanıt
    Peki j.j Abrams. Sen beğenmişsin sorun yok.
  • Disney elini attığı herşeyi mahvediyor.

  • Disneyin tamamen para kazanmak için rezil ettiği efsane seri: Star Wars! Daha kötü yapılabilir miydi? Hayır!

  • Ne yorulması kardeşim ne yorulması? Işın kılıçsız film çekmeye teşebbüs ettin sen hadsiz

  • Baak yalan yok 10 kere arka arkaya izlesem bıkmam yeminle

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.