Şimdi Ara

Apple Music kullanıcıları artık arkadaşlarına 1 aylık ücretsiz abonelik hediye edebilecekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Amerikalı teknoloji devi Apple tarafından geliştirilmiş olan ve 50 milyonu aşkın abonesi ile en çok tercih edilen çevrim içi müzik dinleme servislerinden biri Apple Music'e, premium abonelik satın alma konusunda kararsız olan veya yalnızca belli süreliğine hizmetten ücretsiz olarak yararlanmak isteyen kullanıcılar için oldukça sevindirici bir özellik geldi. Uygulamanın aboneleri artık arkadaşlarına 1 aylık ücretsiz kullanım hakkı hediye edebilecekler.
     
     
    Bildiğiniz üzere Apple Music, yeni üye olmuş kullanıcılarına uygulamanın premium özelliklerinden yararlanabilmeleri için 3 aylık ücretsiz bir deneme sürümü hediye ediyorlar. Daha sonrasında ise aylık 13,99 TL karşılığında aboneliğinizi kullanmaya devam edebiliyorsunuz. Uygulamaya yeni gelen özellik sayesinde artık bu süreyi 4 aya çıkarabileceksiniz.
     
    Eğer ücretsiz 1 ay kullanım hakkı kodu yolladığınız arkadaşınız geçmişte 3 aylık ücretsiz deneme süresini kullandıysa, 1 ay daha yararlanma şansı elde edecek. Eğer geçmişte 3 aylık deneme süresini de kullanmadıysa direkt olarak 4 aylık kullanım hakkı elde etmiş olacak.







  • DH Ölücüler Derneği bunu beğendi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple Müzik Aile üyeliği fiyat noktadında nerdeyse bedava sayılır

  • Bir fark oluşturmaları lazım, Spotify'ı geçebilmek için. Mesela Tidal, geçen denedim sağlam kulaklığınız varsa Hi-Fi veya Master'ın ses kalitesi efsane, spotify'da aynı şarkıyı tekrar dinleyince insan kötü hissediyor. Tidal'in eksiği de arşivinin, Spotify yanında çok küçük kalması. Apple ne fark sunuyor da oraya geçilsin?!

  • Yeni kullanıcı gelsin oradan parayı kıralım demişler.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: yorumculuklar

    Bir fark oluşturmaları lazım, Spotify'ı geçebilmek için. Mesela Tidal, geçen denedim sağlam kulaklığınız varsa Hi-Fi veya Master'ın ses kalitesi efsane, spotify'da aynı şarkıyı tekrar dinleyince insan kötü hissediyor. Tidal'in eksiği de arşivinin, Spotify yanında çok küçük kalması. Apple ne fark sunuyor da oraya geçilsin?!
    Tüm iTunes kütüphanesini bedavaya dinleyebilmen?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slayer M4chine S kullanıcısına yanıt
    Bedava?! Ücretli diye biliyordum ben servisi...
  • yorumculuklar Y kullanıcısına yanıt
    Anlamamış gibi yapma, orada iTunes kütüphanesindeki her müziğe ulaşabiliiyorsun (Apple Music'in parasını ödedikten sonra) demek istediğimi gayet iyi anladın.

    Bazı insanlar açık açık yazmadan anlayamıyor işte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slayer M4chine S kullanıcısına yanıt
    Apple Music dediğin şey zaten bu kütüphanenin aylık olarak kullanıcıya açılmasıdır, gidip içeriden bir şey satın almıyorsunuz. Ek olarak bu kütüphanenin çeşitli çalma listelerinde toparlanıp sunulması durumu var. Fakat bu durumun Spotify'a olan artısını hala görebilmiş değilim. Spotify'ın da bir kütüphanesi var neticesinde, iTunes'da nasıl bir artı var anlayamadım.
  • Anca bedava kullanılır zaten. Spotify varken şahsen buna tek kuruş vermem. Geçen yaz denedim (Windows, Android, iOS) , performans ve arayüz konusunda sınıfta kalıyor, gerisini napayım zaten Spotify'da da aynı içerik var hem aynı para hem uygulama daha kaliteli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 18 Şubat 2019; 16:49:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.