Şimdi Ara

OnePlus, Google Duo’yu akıllı telefonlarına entegre edeceğini açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Çinli teknoloji devi OnePlus, Google Duo'yu akıllı telefonlarına varsayılan görüntülü arama uygulaması olarak entegre edeceğini açıkladı. Şirket bu özelliği OnePlus 6T, OnePlus 6, OnePlus 5T ve OnePlus 5 modellerine ekleyecek. Ayrıca OnePlus 3 ve OnePlus 3T de Android Pie güncellemesiyle bu işleve sahip olacaklar.

     

    Ayrıca Bkz.Twitter'ın silinen direkt mesajları sakladığı ortaya çıktı
    OnePlus, Google Duo görüntülü arama özelliğini arama kayıtları, rehber, tuş takımı ve mesajlaşma dahil olmak üzere çok sayıda yere entegre edecek kararlı OxygenOS güncellemesinin önümüzdeki hafta içinde yayınlanacağını açıkladı. Kullanıcılar aynı zamanda operatör üzerinden görüntülü konuşma seçeneğine erişmeye devam edecekler.

     


    Google Lens'i de kamera uygulamasına entegre etmişti


    Çinli şirket 2018 yılında da Google Lens teknolojisini akıllı telefonlarındaki yerleşik kamera uygulamasına entegre etmişti. Yapay zekadan gücünü alan Lens, kullanıcıların fotoğraflarda yer alan nesnelerle ilgili ayrıntılı bilgi sahibi olmasını sağlıyor. Böylelikle fotoğraftaki binanın nerede olduğu veya kedi-köpek gibi hayvanların cinsi gibi birçok bilgi kolayca öğrenilebiliyor.







  • Hadi ama kaç ay oldu gelsin artık telefonum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknokaptan -- 17 Şubat 2019; 21:22:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • OP 6 ya geldi son güncelleme ile ama kullanan yok Duo'yu. Bana fiyasko olacak gibi geliyor Google Duo. Google WhatsApp'ı satın almamakla büyük yanlış yaptı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten oneplus arayüzü saf androide çok yakın duo entegre etmeleri çok şarşırtmadı. Google aslında görüntülü görüşme daha adam akıllı yaygın değilken bu uygulamayı yapmalıydı ve tüm android kullanıcılarında açık olmalıydı.
    Ama iş işten geçtikten sonra çıkarttı şimdi whatsapp, messenger varken kim ne yapsın ?

  • beta da zaten entegre olmuş durumda ve iyi çalışıyor. rehberde duoya kayıt yapmış kişilerin yanında görüntülü arama simgesi çıkıyor basınca da arıyor.

  • Op 6 ve 6t için güncelleme ile çoktan entegre edildi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.