Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Temizlik Manyakları! Herkes Buraya..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Temizlik Manyakları! Herkes Buraya.. Sayfa: [1] 2 3   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
strafor

Sisteme Gözat

21 Nisan 2007; 11:41:02 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Evet arkadaşlar, Asus A7T 'mi aldıktan sonra, cihazı cok sevdiğimden midir bilmem ama bende bir obsession (Psikolojik takıntı) olarak cihazın üstüne konan her tozu daima kullanım sırasında hazır beklettiğim bir gözlük beziyle silme, parmak izlerine karşı bir teyakkuz hali, ekran lekelerine karşı böyle bir düşmanlık ve cihazı daima siler bir hal vaziyet hasıl oldu. Bunu paylaşmak istedim.. Sizde böyle şeyler yapıyor musunuz ?

Evet ne yazıkki en önemli aksesuarlarımdan biri artık bir gözlük bezi.. Sil babam sil.. İlla parlıycak yani!

AMD Phenom 9550 Quad-Core 2.2 GHz MSI K9A2 Platinum AMD 790FX, 2 X PCIExp HIS HD4850 IceQ 4 Turbo, 512 MB DDR3, 256 bit, 650/2000 PHILIPS 220XW8FB/00 22" 2ms DVI/HDMI/Multimedia Wide LCD KINGSTON 2048 MB (1024X2) DDR2 1066 Mhz HYPERX SAMSUNG 320 GB SATA II NCQ 16 MB TUNÇMATİK LITE 600VA UPS ASUS DVDRW 2014S1TAVERMEDIA DVB-S Pro DIGITAL TV RAIDMAX SAGITTA 2 430W Asus G1S Notebook
*Akasa External 3.5" eSATA Box + SAMSUNG 320 GB SATA II NCQ 16 MB 7200rpm
*Logitech Chillstream Gamepad
*Logitech MX 518 Gaming Mouse
*Samsung L77 (7.2 MP - 7X Optical Zoom)
*Philips 7@7k Xenium Champion (2 ay bekleme süresi)
Ege_Aşığı

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

21 Nisan 2007; 11:43:22 

Haklısınız öyle oluyor, lcd temizlemede ne kullanıyorsunuz?

tonythetonguc

21 Nisan 2007; 13:36:35 

Abimde de var. Ben daha bugün aldım bende olurmu bilmiyorum ama olsa bile geçici olur tahminimce ilk 1 ay filan olması zaten normal. Birde ilk laptop'um olduğunu hesaba katarsak 2-3aya çıkabilir
Abim aleti alalı 4 ay oldu hala aynı.

Satılık Çalışır Durumda Sorunsuz Sistem = 260YTL

AMD Athlon XP 2500+ / MSI K7N2 Delta-L / 256MB Kingston PC3200 DDR400 / 128Bit 32MB GeForce 2 MX ekran kartı / 40GB 7200rpm Maxtor HD / Aopen 300W süper sessiz PSU / Philips 1640B 16X Double Layer DVD Yazıcı / 16X MSI DVD-Rom / 16X Samsung DVD-Rom / 1,44 Floppy / Siyah Gümüş Kasa.
_JaBBaR_

21 Nisan 2007; 14:05:11 

quote:

Orjinalden alıntı: ege_asigi

Haklısınız öyle oluyor, lcd temizlemede ne kullanıyorsunuz?

piyasada satılan anti-statik temizlik köpüklerini kullanabilirisn.
ben hep onlardan kullanıyorum......................................

VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO
_JaBBaR_

21 Nisan 2007; 14:07:48 

quote:

Orjinalden alıntı: tonythetonguc

Abimde de var. Ben daha bugün aldım bende olurmu bilmiyorum ama olsa bile geçici olur tahminimce ilk 1 ay filan olması zaten normal. Birde ilk laptop'um olduğunu hesaba katarsak 2-3aya çıkabilir
Abim aleti alalı 4 ay oldu hala aynı.

aspirin kullansın geçer

VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO VAIO
Ege_Aşığı

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

21 Nisan 2007; 14:10:23 

teşekkürler:), bir de nereden bulabilirim, hepsiburada da var mı:) biliyor musunuz

strafor

Sisteme Gözat

21 Nisan 2007; 14:54:22 

Sanırsam maruz bırakma terapisi yapacağım kendi kendime (Psikolojik danışmanım 'da ) . Malumunuz , berberler kel olur :P

AMD Phenom 9550 Quad-Core 2.2 GHz MSI K9A2 Platinum AMD 790FX, 2 X PCIExp HIS HD4850 IceQ 4 Turbo, 512 MB DDR3, 256 bit, 650/2000 PHILIPS 220XW8FB/00 22" 2ms DVI/HDMI/Multimedia Wide LCD KINGSTON 2048 MB (1024X2) DDR2 1066 Mhz HYPERX SAMSUNG 320 GB SATA II NCQ 16 MB TUNÇMATİK LITE 600VA UPS ASUS DVDRW 2014S1TAVERMEDIA DVB-S Pro DIGITAL TV RAIDMAX SAGITTA 2 430W Asus G1S Notebook
*Akasa External 3.5" eSATA Box + SAMSUNG 320 GB SATA II NCQ 16 MB 7200rpm
*Logitech Chillstream Gamepad
*Logitech MX 518 Gaming Mouse
*Samsung L77 (7.2 MP - 7X Optical Zoom)
*Philips 7@7k Xenium Champion (2 ay bekleme süresi)
Federal779

21 Nisan 2007; 15:07:32 

Aynı dert bendede var sadece notbook ta değil her cihazda leke görmeye tahammül edemiyorum..

Kilisli Motorcu
_JaBBaR_

21 Nisan 2007; 15:12:31 

piyasada bulabilirisn bendeki viole diye bi marka
bilgisyarcılara bi sor
anti-statik köpük diye
spray diye de geçebilir

tonythetonguc

21 Nisan 2007; 15:44:32 

quote:

Orjinalden alıntı: strafor

Sanırsam maruz bırakma terapisi yapacağım kendi kendime (Psikolojik danışmanım 'da ) . Malumunuz , berberler kel olur :P

Terzi kendi söküğünü dikemez diye bir laf vardır (hakikatende birçok durumda doğrudur). Sen fena UF olmuşsun.
Şaka bi yana her insanın ufak tefek bazı takıntıları vardır büyümüdekçe takmamak lazım

Mesela bende HD yoğun şekilde çalışırken hayatta yeni bi iş yaptırmaya kalkmam (başka bi program explorer vs. açmak gibi) Çalışmasının bitmesini bekler öyle açarım. Gerçi bu takıntıdan ziyade eskiden öğrenilmiş deneyim edilmiş şeylerin bilinç altı izleri. İlk bilgisayarımı aldığımda kuzenim söylemişti bu kırmızı ışık yanarken MASAYA BİLE dokunmayın demişti (salanmasın diye) . Ondan beridir çok dikkat ederim bunun etkisi tam geçiyorken üzerine birde şu herkesin bildiği sorunlu kafa dağıtan Quantm LCT10 serisi HD'lerden vardı, bişeyle uğraşyordu deli gibi çalışıyordu alet. Bide mp3 çalsın bari dedim Mp3 e çift tıklamamla HD darmadağın oldu. Sonra bidaha töbe dedim.

Satılık Çalışır Durumda Sorunsuz Sistem = 260YTL

AMD Athlon XP 2500+ / MSI K7N2 Delta-L / 256MB Kingston PC3200 DDR400 / 128Bit 32MB GeForce 2 MX ekran kartı / 40GB 7200rpm Maxtor HD / Aopen 300W süper sessiz PSU / Philips 1640B 16X Double Layer DVD Yazıcı / 16X MSI DVD-Rom / 16X Samsung DVD-Rom / 1,44 Floppy / Siyah Gümüş Kasa.
nKEEPr

21 Nisan 2007; 15:47:37 

ben alalı 1 ayı geçti daha ekranı silemedim ince çizik yapar diye

mobile expert
kumsaldaki kumlardan kale yapıp içine giren insanların kaleleri yıkıldığında sövecekleri ilk şey dalgalardır...
keep on bass
HoPaRLoR

21 Nisan 2007; 15:49:48 

ekranı silmenin en zevkli yolu, bir mutfak peçetesi alıp hooh hoooh yapıp silmektir

2.Dönem Resim Bulma Yarışması Kralı ve 3.Dönem Yönetici Yardımcısı
Isı-Su-Ses ve Yangın Yalıtımı, Çatı ve Cephe Kaplama, Yapı Kimyasalları konusunda merak ettiklerinizi, bana PM ile sorabilirsiniz..
Sizde yardım kampanyamıza katılın - Kullanmadığınız giyim eşyası ve eğitim gereçlerinize, kitaplarınıza ve bilgisayar donanım malzemelerinize talibiz..

Ege_Aşığı

21 Nisan 2007; 16:02:54 

hoooh hohh yetiyor mu:), ya bu 30 ytl falan lcd temizleme seti var kullananlar memnun mu:)

ic3b4by

Sisteme Gözat