Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: BENQ FP94VW 19" GENİŞ EKRAN HDMI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör >> Cevap: BENQ FP94VW 19" GENİŞ EKRAN HDMI Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4] 5   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
grishnakh

Sisteme Gözat

9 Eylül 2007; 12:12:46 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ben de neredeyse 1 aydır sorunsuz kullanıyorum..
kesinlikle alınacak en iyi 19' ws monitör

MrKhan

9 Eylül 2007; 15:50:23 

BlackLight olayı ne kadar bunda, xBox'a takılfığı resimlerde üst ve alt kısımda bi şerit var neredeyse, oyundan mıdır o yoksa BL mi :S

..ToUCH Me WiTH YouR LoVe..
mertkonuk

9 Eylül 2007; 16:13:52 

benim bir sorum var ben aralıkta büyük ihtimalle ps3 alıcam ama monitöre bağlıycam samsung 226 BW ve bnq FP94VW arasında kaldım benq nun artısı HDMI girişi var samsung da iyi diyorum yanlız ikisinden birini aldığımda ses sorunu olurmu galiba benq nun kulaklık girişi varmış ölyse oraya hem kulaklık hem de hoparlör bağlayabilirim peki samsungun böyle bir özelliği varmı?ayrıca benq da gerçekten kulaklık girişi varmı sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim ayrıca msn im v600_8@hotmail.com beni msninize eklerseniz daha ii olur şimdiden herkese teşşekürler cevaplarınızı bekliyorum

spiritc85

10 Eylül 2007; 0:00:57 

quote:

Orjinalden alıntı: mertkonuk

benim bir sorum var ben aralıkta büyük ihtimalle ps3 alıcam ama monitöre bağlıycam samsung 226 BW ve bnq FP94VW arasında kaldım benq nun artısı HDMI girişi var samsung da iyi diyorum yanlız ikisinden birini aldığımda ses sorunu olurmu galiba benq nun kulaklık girişi varmış ölyse oraya hem kulaklık hem de hoparlör bağlayabilirim peki samsungun böyle bir özelliği varmı?ayrıca benq da gerçekten kulaklık girişi varmı sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim ayrıca msn im v600_8@hotmail.com beni msninize eklerseniz daha ii olur şimdiden herkese teşşekürler cevaplarınızı bekliyorum

HDMI görüntü ile beraber seside taşıdığı için ses çıkışına kulaklık vya hoparlör takarak direk ses alabilirsiniz.samsungda HDMI olmadığı için böyle bir imkan yok.

Haksızlığa sapıp bütün insanların senin peşinden gelmeleri yerine, adaletli davranıp tek başına kalman iyidir. MAHATMA GHANDI
japonozan
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

10 Eylül 2007; 2:26:30 

samsung un ps3 te 1050p desteklediğini gözardı etmemek gerek ......... çözünürlük farkı 1080p oyunlarda gerçekten kendini belli ediyor benden söylemesi, ben 226bw tavsiye ederim ancak ses olayı spiritin de dedii gib samsungda yok illaki ses sistemi olması lazım samsung u kullanmak için........
MrKhan

10 Eylül 2007; 7:35:41 

226BW tavsiye ediyosun da, 300 dolara 226 BW satan biyer biliyosan söyle ordan alalım :)

..ToUCH Me WiTH YouR LoVe..
japonozan
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

10 Eylül 2007; 13:13:28 

quote:

Orjinalden alıntı: MrKhan

226BW tavsiye ediyosun da, 300 dolara 226 BW satan biyer biliyosan söyle ordan alalım :)

dostum sen niye üstne alındın ben "mertkonuk" adlı arkadaşa tavsiye ettim ikisi arasında kalmış o yüzden
Archelot

Sisteme Gözat

10 Eylül 2007; 13:16:43 

ben çok beğenmedim Benq ları

http://www.fragrancex.com dan Parfüm siparişi vermek isteyen arkadaşlara hiç bir kar almadan sipariş geçebilirim.Paypal'umda bakiye var.Hatta Dolar kurunu 1.350'den yapabilirim.Detaylar için pm atın.
albani

10 Eylül 2007; 13:38:17 

Arkadaşlar bilginize,
Ben bugün FP94VW modeli Antalyada aradım bulamadım(zira bunu alacaktım)
Daha sonra nerede bulurum diye İthalatçısı olan "Koyuncu" yu aradım ve bana artık bu ürün
gelmeyeceğini söylediler!!!!sadece stoklarda kalan ürünleri bulabilirsiniz dediler!!!

Kafam karıştı ve almaktan vazgeçtim,....... bu modelmi eskidide gelmeyecek dedim,bana model eskimedi
ama sanırım yeni seriler gelecek dedi!BenQ bir modeli çok fazla tutmuyor dedi.....

Neyse ben huylandım ve bıraktım BenQ işi,ya bekleyeceğim yada başka marka alacağım bir müddet sonra.
Saygılar
taf

11 Eylül 2007; 17:42:53 

Cavus kardes ilgilendigin icin sagol,ben kartin ozleliklerinden ekran cozunurluk rengi diye bir sey vardi siya ve daha parlak siyah diye,daha parlak siyahi tikladim goruntuyu tv ye attim amma simdide sesi veremiyorum eger bi fikrin varsa neden oldugunun cevap yazarsan sevinirim.sagol.

spiritc85

11 Eylül 2007; 22:17:43 

kafanzın karışmasına gerek yok gerçekten çok iyi bir monitör.

Haksızlığa sapıp bütün insanların senin peşinden gelmeleri yerine, adaletli davranıp tek başına kalman iyidir. MAHATMA GHANDI
casparza

12 Eylül 2007; 12:35:43 

BenQ'nun 2 distribütörü var, ve bildiğim kadarıyla daha çok model barındıran Penta.
www.penta.com.tr den Penta'yıda aramanızı tavsiye ederlim bilgiyi doğrulamak için varsa böyle bir olay.

Gigabyte 965-DQ6 - Intel 6600 Quad - 2x1GB 800mhz Gskill 4-4-4-12 Dual Pack - eVga 8800GTS 640MB - Rockwell 550W PSU - 320GB Seagate NLQ SATA2 x2 /RAID0 - Nec 16XDVDRW - BenQ Extreme X2200W 22"Wide LCD
emil175

14 Eylül 2007; 1:37:46 

zaten ps3 oyunları 720p mi neymş daha 1080 oyun fln çıkmamış samsung fln uuraşma zaten ses sistemine gidicek onu alınca paran al benq tak ps3ünü ver ses kulaklık girişinden güzelde bi kulaklık al yada bağla pc hoparlörlerine oyna bütün gün boşver samsung fln hikaye onlar...

DELL INSPIRON 1520 KULLANANLAR KULUBU
DELL INSPIRON 1520 T8100 3GB DDR-2 160GB HDD NVIDIA 256MB 8600GT

Meteora

14 Eylül 2007; 21:21:09 

Arkadaşlar ben bu monitoru aynı zamanda tv olarak da kullanmak istiyorum bu monitor ile kablolu tv yayınını izlemenin bir yolu varmı bilgisayara takmadan
meteoravolkan

15 Eylül 2007; 2:21:25