Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: BENQ FP94VW 19" GENİŞ EKRAN HDMI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör >> Cevap: BENQ FP94VW 19" GENİŞ EKRAN HDMI Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
fuducuk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

14 Mayıs 2007; 17:42:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: fatalframe

bu monitorden bende almış bulunmaktayım

Teşekkürler Fel_x

Yorum ve Resim Paylasimini en yakın zamanda yapacagim

Tüm artıları ve eksileri ile değerlendirirsen seviniriz

der Rebell

14 Mayıs 2007; 22:45:11 

Güzel monitörmüş. Bunun 22" modeli şu an yok sanırım. Yakın zamanda çıkar mı bir bilginiz var mı? Samsung 226bw'dan vazgeçtim panel komedisi yüzünden bunun 22" modeli samsunga çok iyi bir alternatif olurdu.

IBANEZ, DiMarzio pickups, LFS.
kartern

15 Mayıs 2007; 10:34:49 

Ben bu monitör ü aldım. DVI ' dan Bilgisayarı bağladım HDMI ' dan ise PS3 ü bağladım. Görüntüler fena değil PS3 de 1080i görüntü veriyor.
Yanlız bir şey kafama takıldı hızlı goruntu aktarımlarında arka plandaki goruntuleri tam takip edemiyorum hafif flu oluyor.

PS3 için ses çıkışınıda monitor uzerindeki ses çıkışına bağladım HDMI üzerinden ses alıyorum oldukça memnunum. Fiyat + performans göz önüne alınırsa bence ideal bir monitör.

...
der Rebell

15 Mayıs 2007; 22:19:01 

üzerinde hoparlör mü var monitörün? neresinde?

fuducuk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

16 Mayıs 2007; 9:28:01 

quote:

Orjinalden alıntı: der Rebell

üzerinde hoparlör mü var monitörün? neresinde?

Hoparlorü yok.

der Rebell

16 Mayıs 2007; 14:38:00 

quote:

Orjinalden alıntı: kartern

Ben bu monitör ü aldım. DVI ' dan Bilgisayarı bağladım HDMI ' dan ise PS3 ü bağladım. Görüntüler fena değil PS3 de 1080i görüntü veriyor.
Yanlız bir şey kafama takıldı hızlı goruntu aktarımlarında arka plandaki goruntuleri tam takip edemiyorum hafif flu oluyor.

PS3 için ses çıkışınıda monitor uzerindeki ses çıkışına bağladım HDMI üzerinden ses alıyorum oldukça memnunum. Fiyat + performans göz önüne alınırsa bence ideal bir monitör.

burda arkadaş monitör üzerindeki ses çıkışına bağladım hdmi üzerinden ses alıyorum demiş te o yüzden sormuştum.

tekken

16 Mayıs 2007; 15:12:38 

quote:

Orjinalden alıntı: kartern

dostum slm, 1080i goruntu alabildiysen cok iyi bu munitorun max coxunurlugu 1440x900 yani 1080i den cok daha asagıda .. goruntude taşma varmı yoksa birebir oturuyor mu ? yada kırılma varmı ? 1080i desteklememesi gerekir aslında .
kumanda

16 Mayıs 2007; 15:17:45 

1440*900 çözünürlük bana göre biraz ters bir çözünürlük.

Wİİ
luxaeterna

16 Mayıs 2007; 22:51:50 

HDMI ses girişi, Stereo Minijack ses çıkışı var. Monitöre dijital giren sesi monitöre bağlayacağınız analog kulaklık ya da hoparlörlerinizden alabilirsiniz.

fatalframe

Sisteme Gözat

17 Mayıs 2007; 1:29:56 

Merhaba Monitörü Gecen Hafta Aldım Vatan Bilgisayardan KDV Dahil 452 YTL ye

Monitörün ARTILARI: Çözünürlük Destegi Ve Ekran Parlaklıgı Mükemmel PC/Konsol Oyunlarında Performans Mükemmel Ölü Pixel Garantisi Var Rakiplerine Fiyat Olarak Ve Özellik Olarak Taş Cıkartıcak Cinsten Tepkime Süresi 2 Ms Olması Cabası :) Uzun lafın kısası ben aldım cok memnunum yaklasık 2 ay kadar araştirdim en uygun olanını aldıgıma inanıyorum 940BW WideScreen Iyıkı Almamısım Cunki 940BW de x360 Gördüm Gercekten Konsolun Hakkını Vermiyordu Ama Bütçeniz Kısıtlı ise ve konsolunuz varsa kesinlikle bu BENQ FP94VW öneririm
resmen bi hd lcd tv gibi

Monitörün Eksileri: HDMI Ses Çıkış Yeri Güzel Degil iLeride Ps3 Baglarsam o Biraz Canımı Sıkabilir Baska Bi Eksi Göremedim Arkadaşlar

Resimleri Büyük Oldugu İçin Burada Upload Kabul Etmedi Bende 3,5 BM Lık Resimleri Rapid e Upload Ettim Tercih Sizin Umarım Faydalı Olmusumdur...

Iyı Forumlar...

http://rapid*share.com/files/31706323/XboX.rar

Adresin Ortasındaki Yıldızı Siliniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatalframe -- 17 Mayıs 2007; 1:31:13 >

der Rebell

18 Mayıs 2007; 3:16:21 

quote:

Orjinalden alıntı: kumanda

1440*900 çözünürlük bana göre biraz ters bir çözünürlük.

neden ki?

casparza

18 Mayıs 2007; 12:23:01 

standart 19"W çözünürlüğü 1440x900 dur hepsinde olduğu gibi bunda da aynı zaten. Buda PS3 veya HD DVD kullanan birine 720p desteğini tam olarak verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casparza -- 18 Mayıs 2007; 12:23:45 >

Gigabyte 965-DQ6 - Intel 6600 Quad - 2x1GB 800mhz Gskill 4-4-4-12 Dual Pack - eVga 8800GTS 640MB - Rockwell 550W PSU - 320GB Seagate NLQ SATA2 x2 /RAID0 - Nec 16XDVDRW - BenQ Extreme X2200W 22"Wide LCD
der Rebell

20 Mayıs 2007; 1:58:58 

ben de samsung226bw'dan vazgeçtim bu monitörü almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar nasıl sizce monitör? Memnun musunuz? Filmlerde karelenme falan oluyor mu? Oyunlarda ghosting? Yada başka bir problemi var mı? Bir de boyut olarak çok mu küçük, 22" düşünüyodum ama düzgün bi 22" bulmak zor. Görüşlerinizi yazarsanız yada internette bir review varsa link atarsanız çok iyi olur.

superbia

20 Mayıs 2007; 10:46:45