Güzel monitörmüş. Bunun 22" modeli şu an yok sanırım. Yakın zamanda çıkar mı bir bilginiz var mı? Samsung 226bw'dan vazgeçtim panel komedisi yüzünden bunun 22" modeli samsunga çok iyi bir alternatif olurdu.
Ben bu monitör ü aldım. DVI ' dan Bilgisayarı bağladım HDMI ' dan ise PS3 ü bağladım. Görüntüler fena değil PS3 de 1080i görüntü veriyor. Yanlız bir şey kafama takıldı hızlı goruntu aktarımlarında arka plandaki goruntuleri tam takip edemiyorum hafif flu oluyor.
PS3 için ses çıkışınıda monitor uzerindeki ses çıkışına bağladım HDMI üzerinden ses alıyorum oldukça memnunum. Fiyat + performans göz önüne alınırsa bence ideal bir monitör.
Ben bu monitör ü aldım. DVI ' dan Bilgisayarı bağladım HDMI ' dan ise PS3 ü bağladım. Görüntüler fena değil PS3 de 1080i görüntü veriyor. Yanlız bir şey kafama takıldı hızlı goruntu aktarımlarında arka plandaki goruntuleri tam takip edemiyorum hafif flu oluyor.
PS3 için ses çıkışınıda monitor uzerindeki ses çıkışına bağladım HDMI üzerinden ses alıyorum oldukça memnunum. Fiyat + performans göz önüne alınırsa bence ideal bir monitör.
burda arkadaş monitör üzerindeki ses çıkışına bağladım hdmi üzerinden ses alıyorum demiş te o yüzden sormuştum.
dostum slm, 1080i goruntu alabildiysen cok iyi bu munitorun max coxunurlugu 1440x900 yani 1080i den cok daha asagıda .. goruntude taşma varmı yoksa birebir oturuyor mu ? yada kırılma varmı ? 1080i desteklememesi gerekir aslında .
HDMI ses girişi, Stereo Minijack ses çıkışı var. Monitöre dijital giren sesi monitöre bağlayacağınız analog kulaklık ya da hoparlörlerinizden alabilirsiniz.
Merhaba Monitörü Gecen Hafta Aldım Vatan Bilgisayardan KDV Dahil 452 YTL ye
Monitörün ARTILARI: Çözünürlük Destegi Ve Ekran Parlaklıgı Mükemmel PC/Konsol Oyunlarında Performans Mükemmel Ölü Pixel Garantisi Var Rakiplerine Fiyat Olarak Ve Özellik Olarak Taş Cıkartıcak Cinsten Tepkime Süresi 2 Ms Olması Cabası :) Uzun lafın kısası ben aldım cok memnunum yaklasık 2 ay kadar araştirdim en uygun olanını aldıgıma inanıyorum 940BW WideScreen Iyıkı Almamısım Cunki 940BW de x360 Gördüm Gercekten Konsolun Hakkını Vermiyordu Ama Bütçeniz Kısıtlı ise ve konsolunuz varsa kesinlikle bu BENQ FP94VW öneririm resmen bi hd lcd tv gibi
Monitörün Eksileri: HDMI Ses Çıkış Yeri Güzel Degil iLeride Ps3 Baglarsam o Biraz Canımı Sıkabilir Baska Bi Eksi Göremedim Arkadaşlar
Resimleri Büyük Oldugu İçin Burada Upload Kabul Etmedi Bende 3,5 BM Lık Resimleri Rapid e Upload Ettim Tercih Sizin Umarım Faydalı Olmusumdur...
ben de samsung226bw'dan vazgeçtim bu monitörü almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar nasıl sizce monitör? Memnun musunuz? Filmlerde karelenme falan oluyor mu? Oyunlarda ghosting? Yada başka bir problemi var mı? Bir de boyut olarak çok mu küçük, 22" düşünüyodum ama düzgün bi 22" bulmak zor. Görüşlerinizi yazarsanız yada internette bir review varsa link atarsanız çok iyi olur.