Şimdi Ara

Xiaomi Mi 9 resmi görüntüleriyle karşınızda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Xiaomi Mi 9 modelinin 20 Şubat’ta tanıtılacağını öğrenmiştik. Tanıtım tarihine yaklaştıkça cihaz hakkında daha fazla bilgi ortaya çıkmaya başladı. Bugün ise Xiaomi CEO’su Lei Jun, sosyal medya hesabından Xiaomi Mi 9’un resmi görsellerini paylaştı.

    Ayrıca Bkz.Xiaomi Mi 9 çalışır halde görüntülendi

    Görseller mavi renk seçeneğine ait


    Paylaşılan görseller Mi 9’un mavi renk seçeneğine ait ve cihazın arka tarafını gözler önüne seriyor. Özellikle üçlü kamera paketi bu görseller sayesinde kesinleşmiş oldu. Bu kamera paketinin altında ise led flaş var. Cihazın arka tarafında Mi logosu dışında başka bir şey bulunmuyor. Yani ekran üzerinden parmak izi sensörü ile gelmesini beklemek yanlış olmaz. Daha öncesinde sızdırılan görsellerde fark edilen sol taraftaki fazladan tuş bu fotoğraflarda daha net bir şekilde gözüktü. Bu tuş sesli asistanı uyandırmak amacıyla kullanılacak.



    Lei Jun tarafından yapılan açıklamaya göre “Sky Blue” adı verilen bu renk seçeneğinde hangi açıdan baktığınıza göre değişen gökkuşağı renk yansıması görülecek. Bu görüntüyü sağlamak için özel üretim teknikleri kullandıklarını belirtiyorlar. Cihazın ön tarafına ait herhangi bir görsel ise bulunmuyor.


    Yine önceki sızıntıları hatırlamak gerekirse ön tarafta su damlası çentik tasarımına sahip bir ekranla karşılaşmamız olası. Cihazın bilinen diğer özellikleri ise 48 MP + 12 MP + ToF arka kamera, 24 MP ön kamera, 6.4 inç Super AMOLED ekran, Snapdragon 855 işlemci, 8 GB RAM, 27W hızlı şarj desteği, 3500 mAh batarya olarak sıralanabiliyor. Önümüzdeki hafta gerçekleşecek etkinlik için geri sayım devam ediyor.








  • xiaomiden yılda 150 bin dolar maaş alan bi avukat olarak sırayla cevaplayalım:
    1-kulaklık girişi yok çöp.
    -iphoneda da yok huaweide de yok 5 binlik 10 binlik telefonlarda da yok. ama kimse apple xs max ın altına kulaklık girişiş yok çöp yazmadı. üstelik fiyat olarak katladığı halde.

    2-çok büyük elimize sığmaz.
    bunu diyenler en son yüzde 60 ekran gövde oranlı iphone veya s3 falan kullanmıştır. kafasında haa bu böyleyse 6 inç devasadır bana 5 yeter der. halbuki bi eline alıp baksa ekran gövde oranı nedir araştırsa günümüzde yüzde 85-88 lere varan ekran gövde oranlarıyla 6.5 inçlik cihazların bir zamanların 4-5 inçlik cihazları boyutunda olduğunu görür. (incelik olarak ve en olarak daha küçük hatta, boy olarak daha uzun)

    3-7000 den 8000den aşağı çıkmazcılar
    zaten cevap verilmiş mate 20 pro gibi üst seviye telefon 7bine çıkıyor önceki telefonu p20 pro 5 bin seviyelerindeydi. şimdi xiaomi mi 8 3binlere çıktı sizce hemen sonraki serinin yani mi9 un 7 bine çıkması mantıklı mı? aklınız kesiyo mu? yok 15 bine çıkacak hee.
    ilk çıkar çıkmaz sazan gibi atlamasssanız fırsatçı ithalatçıların kucağına düşmesseniz ilk benim olacak diye, gayet ucuza alırsınız. mi 8 bi aralar 2800 lere kadar düşmüştü. garantisiz face gruplarında 2200 lere bulunuyor. (bu yazdıklarım doların o zaman da 5.2 olacağı varsayılarak yazılmıştır).

    apple mı sandınız siz xiaomiyi veya xiaomi kitlesini apple fanboyu kerizlerle mi karıştırdınız bi telefona 600-700 dolardan (vergiler hariç 3500 tl ) fazla verecek?

    haa olmaz ya diyelim ki xiaomi sözünü tutmadı ve yüzde 5 kar payını aşarak 800-900 doalral telefon çıkardı türkiyede de sizin umduğunuz gibi 7bin fiyat biçti (ilk getiren ithalatçı kan emicilerden bahsetmiyorum bir süre sonra fiyatlar inince bahsediyorum) xiaomi kitlesi isheep olmadığından ''ama abii xiaomii yaa stabilite yeaa, güvenli yeaa'' diye dolanmaz tekmeyi vurur başka uygun bi markaya geçer isterse babasının malı olsun.
    Kimse kimseyi kandırmasın, bu cihazı 6000 TL bandında piyasaya sunarlar mı bilemiyorum ancak hali hazırda bir Xiaomi kullanıcısı olarak bu cihaza 6000 TL vermem. Veren olacağını da sanmıyorum :) İsterlerse 10000 TL'den satışa sunsunlar, alan olmadığı sürece ha 6000 TL yapmışlar ha 10000 TL.

    3500 TL'den yukarı bir kuruş saymam.
  • yeni ötv ile TR fiyatı..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 14 Şubat 2019; 16:9:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shockwave error

    yeni ötv ile TR fiyatı..
    6299 TL

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 gündür mi mix 3 kullanıyorum harika bir telefon, iyi ki 6s plus ı bırakıp mi mix 3 geçmişim. Mi 9, mix 3 ten daha iyi olacaktır. Ülkemize uygun fiyatla gelirse tadından yenmez

  • Bence ilk getirten firmalar efsane bir fiyat sunacaklar. Efsane bir cihaz vardı ona benzeterek. 6600 TL. Neyseki yetersiz zamlar nedeniyle 7610 TL olmayacak (UMARIM.) bugünlere teşekkürler.

  • Cöp

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kamera kısmı mi band'e benziyor :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kıymetli_vatandaş

    6299 TL

    Alıntıları Göster
    Zaten lükstü yavaş yavaş ulaşılamaz oluyor son modeller. 2 sene geriden gelmemiz gerekecek galiba.
  • 7500 diyorum. Var mı arttıran?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StalkerReborn -- 14 Şubat 2019; 18:15:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • adı ustunde cep telefonu bu en azından cepte tasınabilecek bi alet yapın 6.4" nedir?? 5.2" lg hali hazırda tum işleri yeterince görüyor.boyu 135mm gecmeyen 5" ustu bir cihaz yapın yeter fantaziye ne gerek var...;)

  • El_domingo kullanıcısına yanıt
    Hocam son dönem cihazlarını kullandınız mı ?
    5.5 inc ekranlı kasalara 6-6.2 inc sığıyor veya teknosaya gidin bir bakın derim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne varsa xiaomi'de var.

  • Kulaklık girişi yine yok, yine çöp.

  • Güzel de kaç para

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynen kardeş mi8 3k iken bu 7.5k olur hatta 9k

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi Mi 9 resmi görüntüleriyle karşınızda
  • kesbi kullanıcısına yanıt
    S10 alırsın 2 katı parasına saldırmaya gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok güzel olmuş gerçekten

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • El_domingo kullanıcısına yanıt
    ben 5.2 mi 6 kullanıyıorum bana yetmiyor.

  • Telefon fiyatlarında kötü günler bizi bekliyor. Distribütör 6500 liranın altında satmayacaktır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.