Pentax K100D D-SLR / Tamron 28-75mm f/2.8 XR Di LD SP Aspherical IF Macro / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / 2 x 1 GB SanDisk SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500 Çok yakında: Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 67 mm UV filtre / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart
arkadaşlar sizleree sorum olcak 5300 da uçuş modunda sadece müzik mi dinleniyor ? wede bu özelliği nerden açılıyor?
bu telefonda UÇAK modu olarak geçiyor..bildiğim kadarıyla hattaını hiç takmamış gibi oluyon tel.sinyalle ilgili herşey kesiliyo şu otobüsü uçağı etkileyen herşey..böyleydi galiba
ya arkadaşlar ben telimi deiştirmek istiyorum 5300 iyi buluyorum ama bilmiyorum sizce 5300mı alıyım başka bi telefon önerirmisiniz bide öğrenciyim param pek yok ne önerirsiniz
Pentax K100D D-SLR / Tamron 28-75mm f/2.8 XR Di LD SP Aspherical IF Macro / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / 2 x 1 GB SanDisk SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500 Çok yakında: Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 67 mm UV filtre / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart
arkadaşlar her ne kadar daha yepyeni olan cihazımı değiştirecek olsamda olurda değiştiremem ihtimaliyle sizden yardım istiyorum. acaba cihaza uygun msn proğramı varmı? ben baktım bulamadım hiçbi yerden
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670
Arkadaşlar büyük ihtimalle bu telefondan alacam.ama birkaç sorum olacak bu telefonun video kaydı kalitesi nasıl.Örnek video varmı??
Geri sayım sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü, ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR ! DH - Türkiye Siyah Kurdele Harekatı