ya arkadaslar telefonu martta aldım telefonun kendı ıcındekı muzıkler sılınmıo ve muzık player da karsıma cıkıo dogal olarak guncelleme yapınca nasıl sılebılrım kendınde olan muzıkleri
Arkadaşlar 5300ımda mp3 dinlerken hoparlöre bastırınca ses daha yüksek çıkıyor ve bazen mp3 çalmak için playerı açtığımda müzik başladığı halde ses gelmiyor fakat hoparlöre hafif vurunca ses gelmeye başlıyor.Bu sorunlardan nasıl kurtulabilirim?bende ve kardeşimdede 5300 var 2 mizdede aynı sorun var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 13 Ekim 2007; 20:25:51 >
kardeşim geçenlerde o sorun bendede oluşmuştu ^kare tuşuna yada altına basınca müzik geliyo bırakınca gelmiyordu
5300 ün kapağı plasatik olduıundan(zaten beğenmediğim tek özellik bu) çok ufak bir darbede bili zarar görebiliyo ön yüz kapağı gevşemiş olabilir o kapak klipslidir eger o kapak açınca kapattığında tık sesini duyduğundan emin ol inşallah olur
arka kapağı değil ön kapak böle aralanmış oluyo bide vallah ben arka kapağı çıkarıp suyun aldında sabunla yıkadım ama hoperlör şeyine çok bastırma sökülebilir
sms kapasitesi nedir 5300ın toplam kaç mesajı alıo 5200lada aynımı
5200 ı bilmem ama ben 5300 da 130 msja kadar gelen kutusunda, 150 tane gidende, 50 tane de kayıtlı mesaj tutmuştum...tel. hafızasındaki boş yere bağlı herhalde....
sms kapasitesi nedir 5300ın toplam kaç mesajı alıo 5200lada aynımı
5200ı bilmiyorum ama 5300da ben de bunu merak ettim ve hiç silmedim mesajları. gelen kutusunda 1100 tane, gidende 1400 tane var. telefon hafızası dolana kadar alıyor. ama asıl sorun, mesajları hafıza kartına kaydedebiliyor muyuz? ayarlarını araştırdım ama bulamadım??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himalaya -- 29 Ekim 2007; 12:22:24 >
arkadaşlar bu telefondan kullanıyorum ve bence çok güzel bir alet, kulak-içi kulaklık satan biryer varmı bulabilirmiyim? çok aradım internette fakat bulamadım