şöyleki programı telefona attıktan sonra telefondan programı seçiyorsunuz tıklamadan sol alttaki seçenekler kısımı ve sırayla....seçenekler-uygulma erişimi-veri erişimi-veri ekle düzelt-her zaman sor ..işaretliyorsunuz.. daha sonra seçenekler-uygulama erişimi-otomatik başlat-sadece ilkinde sor..işaretliyorsunuz.. ii eğlenceler..
quote:
Orjinalden alıntı: cezoline
arkadaşım içine müziklerini nasıl attın acep...
aslında hiç gerek yok
usb ile bağlayın atın içine şarkıyı
nede olsa taktıktan sonra tanıtma derdi yok
arkadaşım kd player diye bi program var ona şarkı atmaktan bahsediyoruz bilioyosun dimi...dediğini anlamadım.. telefona şarkı atmayı diyosan o kadarını da yapıoz herhal:D:D
şöyleki programı telefona attıktan sonra telefondan programı seçiyorsunuz tıklamadan sol alttaki seçenekler kısımı ve sırayla....seçenekler-uygulma erişimi-veri erişimi-veri ekle düzelt-her zaman sor ..işaretliyorsunuz.. daha sonra seçenekler-uygulama erişimi-otomatik başlat-sadece ilkinde sor..işaretliyorsunuz.. ii eğlenceler..
quote:
aslında hiç gerek yok
arkadaşım kd player diye bi program var ona şarkı atmaktan bahsediyoruz bilioyosun dimi...dediğini anlamadım.. telefona şarkı atmayı diyosan o kadarını da yapıoz herhal:D:D
ya crystali kardeşim senin dediğin şey olmuyo bende uygulama erişimine giriyom bu uygulama için erişim yok dio...napcaz başka... bide benim tel.de şu an simkart yok ondan olabilir mi...
5300 ve 5200 arasında ses farkı yok ikiside aynı sesi çıkarıyor.5300ın daha fazla ses çıkarttığını söyleyip durmayın aralarında sadece -kutu içeriği -ekran -kamera ve fiyat farkı var.
Geri sayım sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü, ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR ! DH - Türkiye Siyah Kurdele Harekatı
arkadaslar ıkı gun oldu telefonu alalı.acayıp memnunum.ses konusunda cızırdama catlama hıc bırsey yok.in flames dinlerken bile.arkadasta n70 var öle calıyodu muzık bende actım onunkını duyamadık bıle.ses cıkısı cok guzel.
artı olarak bı kac yerde kapagı acarken ekrana basınca morluklar oluyo falan dıye bı kac yazı gormustum.arkadaslar bırakın kapagı acmayı..bılerek denemek ıcın bas parmagımla okuz gıbı bastırdım ekrana hıc bır sey olmuyo.telefon super.heryerde 400 ytl ıcınde hersey var 256 hafıza kartı ıle bırlıkte.daha fazla para vermeyın sakın.
benım sormak ıstedıgım sesten gayet memunum fakat sadece bası bıraz daha arttırmak ıcın bı program falan bır sey bılıyormusunzu.ekolayzırda rock kullanmama ragmen (basları en yuksek secenek)baslardan pek memnun degılım.bıldıgınız bır yontem varmı.
ıkıncı olarak (http://www.youtube.com/watch?v=7tRFjdh0FIQ ) su vıdeoda goruldugu gıbı ekran koruyucusu galıba saatı nerden bulabılırım.artı yıne aynı vıdeoda donen bır yuvarlak etrafında yuvarlak yuvarlak resımler var ve o resımlerden bırını secıp arama yapılabılıyo.acaba bu ayarı nerden nasıl yapabılırız.vıdeoyu ızlersenız dedıklerımı anlıyabılırsınız.sımdıden cok tesekkurler.
arkadaşım o videodaki yuvarlak resimler t-mobile ın bi özelliği... hattının t-mobile olması lazım.. benim tel.im amerikadan geldi..üzerinde filan t-mobile yazıyo.. myFaves die bi özellik..menüsü filan da değişik telefonun videodaki gibi... ayrıca bas ayarı için de şöyle bi ayar vereyim ses biraz cızırdar ama çok güsel bi bas alırsın... -x----------------------------- ------x------------------------ ------------x------------------ ------------------x------------ -----------------------x--------
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cezoline -- 26 Ağustos 2007; 17:43:15 >
dostum simkartan da olabilir belki bilmiyorum ama uygulama erişimine girdikten sonra veri girişi ve 2 tane daha seçenek sunması gerekiyor ..bir başka 5300 da daha denedik oldu ama seninkinde neden olmadığını anlayamadım telin hafızasına attıktan sonra dene bi de ..
quote:
ya crystali kardeşim senin dediğin şey olmuyo bende uygulama erişimine giriyom bu uygulama için erişim yok dio...napcaz başka... bide benim tel.de şu an simkart yok ondan olabilir mi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryistali -- 26 Ağustos 2007; 23:35:00 >
dostum simkartan da olabilir belki bilmiyorum ama uygulama erişimine girdikten sonra veri girişi ve 2 tane daha seçenek sunması gerekiyor ..bir başka 5300 da daha denedik oldu ama seninkinde neden olmadığını anlayamadım telin hafızasına attıktan sonra dene bi de ..
quote:
denedim tel hafızasında da olmuyo.. neyse sim karttandır inşallah...yardım için teşkürler...
5300 ve 5200 arasında ses farkı yok ikiside aynı sesi çıkarıyor.5300ın daha fazla ses çıkarttığını söyleyip durmayın aralarında sadece -kutu içeriği -ekran -kamera ve fiyat farkı var.
quote:
aslında hiç gerek yok
5300 başka telefonlara program veya oyun göndermek istiyorum ancak gönder seçeneği çıkmıyor. yani başka telefonlara jar uzantılı dosyaları veya temaları göndermek istiyorum nasıl yapabilirim bir formülü felan varmı?
Gerçekten Çok İhtiyacım var Bir Haber VErirseniz Çok Teşeşkkür Ederim Sİze
5300 başka telefonlara program veya oyun göndermek istiyorum ancak gönder seçeneği çıkmıyor. yani başka telefonlara jar uzantılı dosyaları veya temaları göndermek istiyorum nasıl yapabilirim bir formülü felan varmı?
Gerçekten Çok İhtiyacım var Bir Haber VErirseniz Çok Teşeşkkür Ederim Sİze
benim bildiğim bir çok telefon oyun göndermio siemensler gönderiyo bide sony w800 onu biliyorum