Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
a4tech webcam vista driver hazır!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> a4tech webcam vista driver hazır!!! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
hb_kosovali

21 Nisan 2007; 4:10:21 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

vista kullanan arkadaşlar webcam kurulumunda birtakım sıkıntı yaşıyor.kamerayı kuruyorum ama ekran beyaz veya siyah çıkıyor gibi.
ben p-635k modelini kullanıyorum ve gayet basit.İŞLEMLERİ SIRASI İLE TAKİP EDİN:

1-a4tech sitesinden vista driver ını indirin.(modelleri orda var)

2-önceliklar camera pcye bağlı iken daha önce kurmuş olduğunuz driver varsa kaldırın.aygıt yöneticisinden de görüntüleme aygıtı olarak herhangibirşey varsa onuda kaldırın.bilgisayar yeniden başlayacaktır

3-webcameranızı pcden çıkarın(yeniden başlarken).pc açıldıktan sonra driver ı kurun.bu işlem biraz uzun sürüyor.makinayı dondu falan sanmayın.tam son anda uzun bi bekleme olacak sabredin.daha sonra finish deyip pc yi yeniden başlatın

4-şimdi pc ye kamerayı takın size donanımın yüklenmesi gerektiğini soracak.en üstteki seçeneği seçin ve sağ alt köşede a4tech başarıyla yüklendi uyarısını göreceksiniz.

HADİ HAYIRLI OLSUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hb_kosovali -- 21 Nisan 2007; 4:11:49 >

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> a4tech webcam vista driver hazır!!! Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 09: Western Digital Standı Röportajı
WD EMEA PR Manager'ı Danny Moverhover ile disk dünyası üzerine konuştuk
GIGABYTE GTS250 1GB
NVIDIA'nın yeni(!) silahı GTS250, ATI HD4850 karşısında başarılı olabilecek mi?

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız