Şimdi Ara

Twitter CEO'sundan itiraf: Kötüye kullanımın önüne yeterince geçemedik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Twitter CEO'su Jack Dorsey, Salı günü yaptığı açıklamada, kendileri de dahil olmak üzere Silikon Vadisi şirketlerinin çevrimiçi taciz mağdurlarını korumak için yeterince çözüm geliştiremediklerini ve bunun "büyük bir başarısızlık" olduğunu söyledi.

     


    Kendisine kötü not verdi


    Twitter üzerinden teknoloji haber sitesi Recode'un kurucu ortağı Kara Swisher ile röportaj yapan Dorsey, Swisher'ın "teknoloji sorumluluğu" dediği tabir için kendisine "C" notu vereceğini tweetledi. Swisher'ın sorularına cevap olarak "Biz ilerleme kaydettik, ancak dağınıktı ve yeterince hissedilmedi." açıklamasını yaptı.


    "Deneyimi değiştirmek yeterince anlamlı değildi ve yükün çoğunu kötüye kullanım kurbanlarına (bu çok büyük bir başarısızlık) yükledik.
    " şeklinde ifadeler kullanan Dorsey'in şirketi Twitter, Facebook ile birlikte kötü niyetli yayınlar, sahte kullanıcılar ve yanlış haberler konusunda eleştirilere maruz kalıyor.

      







  • Linç kültürü ve siber zorbalığın olduğu bir yer haline geldi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçemedik değil kasten geçmediniz. Abd'nin işine gelen şekilde kullanıma göz yumdunuz. Kaç kişinin ahı alındı sayısı belli değil.



    Beter olun.

  • Sorumlusu kendisi, bir de engellemek istemis gibi davranmis. Yalanci adam. Sen git kendi politik gorusune uygun olmayan kullanicilarin hesaplarini keyfine gore sil. Sonra "onune gecemedik" de...

  • İş işten geçtikten sonra mı kabul ettiniz.? Başka hiçbir platformda insanlar bu kadar kolay linç edilemiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.