Şimdi Ara

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Satışları 10 Milyonu Aştı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Activision dördüncü çeyrek ve 2018 mali yılı finansal sonuçlarını açıkladığı raporda, Crash Bandicoot N. Sane Trilogy'nin kutulu dağıtım miktarı ve dijital indirme satışları toplamının dünya genelinde 10 milyon adeti aştığını duyurdu.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy 30 Haziran 2017 tarihinde PlayStation 4 için çıkış yapmıştı. Ardından 29 Haziran 2018'de Xbox One, Switch ve PC'ye geldi.

Üçlemenin tanıtım yazısı:

En sevdiğiniz keseli hayvan Crash Bandicoot geri döndü! O, gelişti, kendinden geçti ve N ile dans etmeye hazır. Sane Trilogy oyun koleksiyonu. Artık Crash Bandicoot'u daha önce hiç olmadığı gibi tecrübe edebilirsiniz. Her şeyi başlatan üç oyun olan Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back ve Crash Bandicoot 3: Warped boyunca destansı mücadeleler ve maceralar boyunca dönün, zıplayın, wumplayın ve tekrarlayın. En sevdiğiniz Çarpışma anlarını tamamen yenilenmiş grafikler ile tekrar yaşayın ve WUMP'unuza biraz UMPH yerleştirmeye hazır olun!

Crash Bandicoot
    Seriyi başlatan bu ilk oyunda Crash, Dr. Neo Cortex'in genetik olarak değiştirilmiş hayvanlardan oluşan bir ordu kurarak dünyayı ele geçirme planına karşı Wumpa Adası’nı ve tüm dünyayı kurtarmak zorunda.

Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back
    Dünyayı bir kez daha tehdit eden yeni bir felakete karşı ezeli düşmanınız Dr. Neo Cortex ile birlik olun. Tek soru şu; ona gerçekten güvenebilir misiniz?

Crash Bandicoot 3: Warped
    Motosikletler, uçaklar ve hatta yavru bir T-Rex ile zamanda bir yolculuğa çıkın, bu macera üçlemeyi büyük bir sonla kapatıyor.

• Naughty dog oyunun haklarını satmasaydı keşke yenisini görebilirdik.Activision beceremiyor remake te elbet başarılı oldular zaten psx tede o dönem çok biliniyordu.
    Asıl gereksiz zor olan oyun bu çünkü kontroller berbat.
    Ama Sekiro'ya zor derseniz kabul ederim çünkü bebe gibi adam çağırma yok,grind yapıp itemleri alıp levelleri atlayıp tek atmak yok,büyücülük gibi uzaktan skill spamlama yok.Adam gibi atacaksınız dodgeunuzu atacaksınız parrynizi atamazsanız çıkar gidersiniz oyundan.Sonra da gelip konuların altına ağlarsanız kabul ederim Sekiro için.
  • En nefret ettiğim şey, Kontrollerden dolayı zor olan oyunlar..Bak mesela GOW'a oyunun kontolleri yağ gibi akıyordu..Kraliçe valkür ne zordu ama..Yani demek istediğim Kontrolü zor yapmaksa olay Oohooo işimiz var...
  • Bir oyunu almadan önce ince eleyip sık dokuyun yoksa fanlar sayesinde daha nice grafikleri güzelleştirilmiş gerisi koyverilmiş oyunu şıpıdık alırsınız. Piyasada onca iyi ve kaliteli platform oyunu bulunabiliyorken sırf Crash adından dolayı grafikleri cafcaflanmış ve bugün telefonlarda bile rağbet görmez duruma gelmiş sonsuz koşu oyunu tadında oynanışı kalan remasterları almayın diyeceğimde zaten alan almış. İşte böyle abi sen 2-3 yıl oyun yap sonra başkası gelsin ps1 oyuncuğunun grafiklerini güncelleyip parayı kırsın. Millet ne açmış Crash Bandicoot görmeye.
    Daha Fazla Göster
  • Fanlar kabul edememiş souls oyunu zor neden zor save sistemi berbat sen bossda ölürsen bossun yerinden değilde çok saçma bir yerde alıyor kayıtı sen geçtiğin yerleri tekrar oynamak zorundasın.bu senin gibi souls fanlarına kolay gelebilir ama zor işte ben d falarca öleceğim oyunu neden oynayayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Desktop: MSI Z97S SLI PLUS // i5 4690k (Turbo Boost 3.9 GHz.) // Hyper 212 Evo CPU Soğutucusu (160 mm) // Gigabyte G1 GTX 970 ; stok hız 1380-7010 mhz // Corsair Vengeance PRO 2x4 DDR3, 1600 mhz // CORSAIR SPEC-02 MidT // Corsair VS 650 PSU (12v = 50A) // Samsung 850 Evo 120 GB // Seagate Barracuda 1 TB 64 mb 7200rpm (ST10000DM003-1CH162)
  • Single player içerikli oyunların hala ciddi bir kitlesi var, 10 milyon muazzam bir rakam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun remastered olarak iyi değil. Sıkıntılı kontroller birebir duruyor. Ben eski Crash'leri yeni grafiklerle oynayayım diyorsanız alınabilir. Nasıl bir fiyattan çıktı bilmiyorum ama en fazla 15-20 dolara satılmalıydı.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

Orijinalden alıntı: Fulton

O değil de bir ara DH'de yazılım bölümünde bir kişi bu oyunu tek başına yapıyordu ne oldu acaba ona?
    O kişinin DH'deki başlığını ben de takip ediyordum. N.Sane Trilogy duyurulunca kendi çalışmalarını yarıda sonlandırdığını açıklamıştı en son. Zaten ortaya çıkan iş N.Sane Trilogy'nin yanında bayağı sönük kalıyordu.

Orijinalden alıntı: nForcer

O kişinin DH'deki başlığını ben de takip ediyordum. N.Sane Trilogy duyurulunca kendi çalışmalarını yarıda sonlandırdığını açıklamıştı en son. Zaten ortaya çıkan iş N.Sane Trilogy'nin yanında bayağı sönük kalıyordu.

Alıntıları Göster
    Hocam Bandicoot oyunundan pek anlamam ama o arkadaşın yaptığı oyunun videolarını falan az çok hatırlıyorum da baya baya iyiydi görsel anlamda ve oynanış olarak. Üzüldüm bırakmasına.

Desktop: MSI Z97S SLI PLUS // i5 4690k (Turbo Boost 3.9 GHz.) // Hyper 212 Evo CPU Soğutucusu (160 mm) // Gigabyte G1 GTX 970 ; stok hız 1380-7010 mhz // Corsair Vengeance PRO 2x4 DDR3, 1600 mhz // CORSAIR SPEC-02 MidT // Corsair VS 650 PSU (12v = 50A) // Samsung 850 Evo 120 GB // Seagate Barracuda 1 TB 64 mb 7200rpm (ST10000DM003-1CH162)

• Oyun güzel zevkli eski tadı yeni grafiklerle veriyo zor diyolar ama kolay bence indirime girince alınır fiyatı fazla sadece iyki bu kadar fazla satmış en azından serinin devamı gelir ve eski oyunlarıda yenilerler.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.