Şimdi Ara

Flickr fotoğraf silme işini Mart ayına erteledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Geçen yıl SmugMug tarafından satın alınan internetin en büyük fotoğraf platformlarından Flickr, bu yıl itibariyle 1TB ücretsiz depolama alanı seçeneğini kaldırmış ve yerine reklamlı 1000 ücretsiz fotoğraf seçeneğini getirmişti. Firma bunu katı bir şekilde uyguluyor.


     


    Bir ay uzatıldı


     


    Daha önce ücretsiz kullanıcılara bildirim gönderen Flickr, 5 Şubat itibariyle 1000 sınırının üzerine çıkan fotoğrafların silineceğini duyurmuştu. Sonrasında yeni bir açıklama yapan platform bu tarihi 12 Mart’a çekti.


     


    Ayrıca Bkz.MacOS açığını bulan geliştirici Apple’a bilgi vermeyecek

    12 Mart itibariyle ücretsiz kullanıcıların fazla fotoğrafları silinecek. Bundan etkilenmemek adına kullanıcıların fotoğraflarını indirmeleri gerekiyor. Ayrıca albüm olarak da indirmek mümkün. İnternet üzerinde alternatif çok sayıda ücretsiz depolama platformu olduğu için geçiş yapmak zor olmayacaktır.


     


    Diğer taraftan Flickr’ın sunduğu ücretli abonelikleri değerlendirenlerin sayısı da bir hayli fazla. Sınırsız depolama alanı, reklamsız tecrübe, Auto-Uploadr uygulaması şeklinde paket aylık 6$, yıllık ise 50$ şeklinde ücretlendiriliyor.


     







  • geçen sene vazgeçmiştim. yerinde bir kararmış :D

  • mamilan kullanıcısına yanıt
    Hiç bulaşmadım. Ciddi anlamda gerizekalıca iş yapıyorlar.

    Google bu konuda çok daha iyi.
  • astegon kullanıcısına yanıt
    Google+'yı tamamen silerek mi daha iyiler mesela 😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yahoo Flickr'ı satana kadar kullandım.. yaklaşık 50bin kadar resmim vardı.. ne zaman ki Flickr AT&T'ye satıldı flickr'a olan güvenim tamamen bitti ve bu günlerin geleceğine adım gibi emindim.. yahoo'dan çıktıktan sonra bir daha da kullanmadım. Bir gün yüklediğimiz bütün resimlerin silineceğinden emindim.. insanlar ücretsiz servis kullanırlarken güvenirliklerine çok dikkat etmeliler.. şu an sadece Google fotoğrafları kullanıyorum..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.