Max Payne : Payne And Redemption filminde Max Payne rolünde Nigel Billing oynayacak konudaki ilk mesaja fragmanı koydum, bu aktör hakkında detaylı resim buldukça ekleyeceğim.
Bu gerçek Max Payne filmi değil malesef. Bağımsız bir çalışma. Gerçek Max Payne filminin tarihi 2007 görünse de hakkında hiç bir bilgi yok. En erken 2008-2009 civarı girer gösterime tahminimce...
evet o short-film olarak gözüküyor,gerçek max payne filmi yok zaten elimizde tek film bu var imdb dede tek bu bağlantı var o da bu film muhtemelen,ya da var biz bilmiyoruz http://www.imdb.com/title/tt0467197/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 7 Eylül 2007; 12:42:18 >
evet o short-film olarak gözüküyor,gerçek max payne filmi yok zaten elimizde tek film bu var imdb dede tek bu bağlantı var o da bu film muhtemelen,ya da var biz bilmiyoruz http://www.imdb.com/title/tt0467197/
IMDB'nin independent bölümü ayrı bildiğim kadarı ile. Ki Max Payne'in filmi 2005 gibi duyuruldu (Warner Bros tarafından olması lazımdı hatırlamıyorum). Ancak elbette bu da olabilir belki...
Savaşan, kaybedebilir. Savaşmayan, çoktan kaybetmiştir. Vur, korkak herif, sonuçta sadece bir adam öldüreceksin. Ölmeden önce, katiline Dünya böylesine güzel olurmuydu yine,diplomasını çerçeveleyip para kazanma derdine düşseydi Dr.CHE,yüreğini dağlara asmak yerine..
ARKAMDAN KONUŞAN Ö....N YESİN.SİZE ŞİMDİDEN AFİYET OLSUN.
Uwe Boll yönetmenlik kariyerini bitirsin bence bu kadar rezil bir film olamaz 3. sınıf vampirli kovboy filmi olmuş Bloodrayne 2 , 1. filmde kalitesiz 2. side seyrettiğim zamana yazık bu adam oyun filmleri yapmaya devam ettiği sürece kaliteli oyun filmi çıkmaz. Postal,Dungeon siege, alone in the dark 2 ve farcry yönetmeni uwe boll olacak ve muhtemelen bu saydığım filmlerde rezil olacak adamın oyun sektörüne saygısı yok ,insan biraz oyundan bişiyler katar ama yok bu saydığım oyunların senaryosu kesinlikle filmlerden daha iyi
yeoum-jang
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 3 günü kaldı.
11 Eylül 2007; 22:29:59
bence kız çok güzel ama filimin cıktığından bile haberim yok ama uwnboll filimlerinide hiç ilzemedim acıkcası ama bekleyip görücez dungenon sigeden az da olsa bir umut var derim ben