Video oyunlarından ilham almış filmleri bu başlık altında toplamak istedim eksik kalanlarıda yardımcı olabilirsiniz güncel tutmaya çalışacağım,dediğim gibi sadece video oyunları tabanlı filmlerdir bunlar
aşağıdaki filmlerin linkleri imdb.com la veya resmi sitesiyle bağlantılıdır tıklayıp görebilirsiniz,çıkması beklenen oyun filmlerinde kesinleşmiş tarihleri film linklerinin yanlarına ekliyorum. Filmlerin fragmanları yayınlandıkça ekliyorum,buradan izleyebilirsiniz.
ÇIKMIŞ OYUN FiLMLERi
Aliens vs. Predator: Requiem --------------------------------------------------------------------------------------------------------
Silent Hill (2006) --------------------------------------------------------------------------------------------------------
video oyunu tabanlı demişsin ama "tron" önce film olarak çıktı karşımıza, daha sonra oyunu yapıldı. eğer "tron" olabiliyorsa listede aynı mantıktan "godfather", "scarface"... vs. nin de olması gerekir...
Notebook: Asus F3JP (Core2 duo 2.0ghz, Twinmos 2gb 667mhz ddr-2 ram, 256mb ati mobility radeon x1700 hyper memory, 160 gb sata, 9 cell li-Ion battery) Logitech: V400 Cordless Laser Mouse | X230 Speakers | Quickcam for Notebook Deluxe | Rumblepad 2 Vibration Feedback Gamepad Modem: Usrobotics 9108 Wireless Photo: Canon Ixus 700 Phone: Sony Ericsson W810 Joystick: Saitek Cyborg Evo Force Console: Sony PlayStation 2 Slim Black External Drive: Western Digital My Book Essential 500 gb Mp3: Ipod Nano 3rd Generation 4gb Silver Projektor: Hitachi CPX1
|| "Some stories can't be told by words. Some legends are meant to die. Some bloodlines must come to an end..." ||
foxhound bende senin gibi düşünmüştüm ama tronun 82 yapımlı oyunu üzerine çekilmiş bir filmmiş yani son tron oyunundan öncede bir oyunu varmış, tron video oyunu 1982
foxhound bende senin gibi düşünmüştüm ama tronun 82 yapımlı oyunu üzerine çekilmiş bir filmmiş yani son tron oyunundan öncede bir oyunu varmış, tron video oyunu 1982
anladım dostum... şimdi tron falan deyince aklıma lightcycle'lar falan geldi. bu hafta family guy'da bunula ilgili bi espri vardı çok komikti. izleyenler bilir peter lightcycle kullanıyordu...
Notebook: Asus F3JP (Core2 duo 2.0ghz, Twinmos 2gb 667mhz ddr-2 ram, 256mb ati mobility radeon x1700 hyper memory, 160 gb sata, 9 cell li-Ion battery) Logitech: V400 Cordless Laser Mouse | X230 Speakers | Quickcam for Notebook Deluxe | Rumblepad 2 Vibration Feedback Gamepad Modem: Usrobotics 9108 Wireless Photo: Canon Ixus 700 Phone: Sony Ericsson W810 Joystick: Saitek Cyborg Evo Force Console: Sony PlayStation 2 Slim Black External Drive: Western Digital My Book Essential 500 gb Mp3: Ipod Nano 3rd Generation 4gb Silver Projektor: Hitachi CPX1
|| "Some stories can't be told by words. Some legends are meant to die. Some bloodlines must come to an end..." ||
Tron'un oyunu da filmle hemen hemen aynı zamanda çıkmış, ama wikipedia'ya göre oyun, filmden uyarlama. Yani listede olması uygun değil.
Tron'un oyunu da filmle hemen hemen aynı zamanda çıkmış, ama wikipedia'ya göre oyun, filmden uyarlama. Yani listede olması uygun değil.
splinter cell prince of persia we max payne'nin filmleri gelirse bomba olur.bi zamanlar duyduydum Prince'ın filminin hazırladınğını ama sonra haber alamadık yalan mı oldu ne.....