Şimdi Ara

ProgPoW'un Ethereum ağına entegrasyonu gecikecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
67
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Ethereum geliştiricileri, özel tümleşik devrelere (ASIC) dirençli bir algoritma olan proof-of-work (PoW)'un Ethereum ağına entegrasyonunu erteleme kararı aldılar. Geliştiriciler, söz konusu algoritmanın öncelikle üçüncü bir tarafça denetlenmesinin gerektiğini düşünüyorlar. 
     
    Hudson Jameson, yapılması istenilen denetlemelerle birlikte ProgPoW’un özellikle madenciler için ne kadar önemli olacağının ortaya çıkacağını söyledi. Jameson, Ethereum geliştiricilerinin, ProgPoW’un her cihazda aynı performansı gösterip göstermediğini öğrenmek istediğini belirtti. Söz konusu bu denetleme için henüz bir çizelge olmasa da denetlemenin Mart-Nisan arası başlaması bekleniyor.
     
    Bir başka temel geliştirici olan Martin Holst Swende, ProgPoW uygulamasının entegrasyonuna birkaç aydır karar vermeye çalıştıklarını ve bu sorunun nasıl çözüleceğini merak ettiğini açıkladıktan sonra, Greg Colvin agresif bir şekilde "Bir karar verebilsek her sorun çözülecek." demişti.
     
    Ethereum topluluğunda tanınan bir isim olan Greg Colvin, ProgPoW uygulamasının bir an önce başlatılması kanaatinde fakat birçok Ethereum geliştiricisi, söz konusu algoritmanın PoW algoritmasının öncelikle üçüncü taraflarca denetlenmesi gerektiğini düşünüyor. 







  • para kapitaldir ! yani merkezidir. çünkü paranın doğası ve ruhu tek güç olma meyillidir. özetle ! şu an quantum bilgisayarlar yavaş yavaş milyon $ lık özel donanım piyasasına giriş yaptı ve sonuç olarak sanal para 2x çatallaması bir noktadan sonra silikon bazlı işlemcilerin kar edemiyeceği noktada işi quantum bilgisayarlar devralacaktır. bu geçiş süreci paranın kurumsal merkezlerde veri izlenmesine olanak sağlayacağı için asıl bu noktada sanal paranın gerçek değer yükselişi olası olabilir. ama sonuç olarak para anonim kavramında çıkacağı ortada çünkü eninde sonunda en güçlü bilgisayarlar parası olan sisteme sahip olanlarda !

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.