Şimdi Ara

Dell çalışma ortamları için 75 inçlik dokunmatik monitörünü duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Son dönemde ofisler ve çalışma ortamları için dev dokunmatik ekranlar sıkça tercih edilmeye başlandı. Microsoft’un Surface Hub büyük ekranı bu alanda en çok satan ürün durumunda. Dell de ilgiyi kaçırmak istemiyor.


     


    Dell 75 4K Interactive Touch Monitor özellikleri ve fiyatı


     


    Dell 75 4K Interactive Touch Monitor adındaki dokunmatik monitör 75 inçlik dev bir ekrana sahip. 4K IPS panel barındıran monitör 20 noktadan dokunmatik desteği sayesinde birden fazla kişinin dökümanlar üzerinde çalışmasını sağlıyor.


     


    Ayrıca Bkz.Intel nihayet CEO’sunu buldu

    Parmaklar, avuçlar ve ekran kalemleri ile uyumlu olan ekran özel bir teknoloji sayesinde çok akıcı dokunmatik tecrübesi vadediyor. Görüntüler en canlı hale getirilirken ComfortView teknolojisi de mavi ışığın oranını azaltıyor.


     


    Yüksekliği ayarlanabilen monitör RS232, RJ45, HDMI CEC, 2 adet standart HDMI ve USB portlarına sahip. OptiPlex Micro PC opsiyonu ile monitörü hepsi-bir-arada bilgisayar gibi de kullanabiliyorsunuz. Flat Frog Whiteboard ortak çalışma yazılımı dahil olan Dell 75 4K Interactive Touch Monitor modeli için 6000$ fiyat etiketi belirlenmiş.


     







  • Monitör mü televizyon gibi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.