Şimdi Ara

G.Skill iş istasyonları için 6 kanal DDR4 bellek kitlerini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yüksek performanslı bilgisayar sistemleri için rekor kıran RAM bellekleri ile tanıdığımız G.Skill iş istasyonlarını da boş geçmiyor. Yeni Trident Z Royal bellekler iş istasyonları için tasarlandı.

     

    Trident Z Royal DDR4 RGB özellikleri

     

    Trident Z Royal bilindiği üzere firmanın patentli kristal RGB tasarımlarını barındırıyor. İş istasyonları segmentinde ilk kez bu patentli tasarımı görme şansımız olacak. 6 kanal bellek kitleri en hızlı performans için tasarlandı.

     

    Ayrıca Bkz.Philips’in 49 inçlik ultra geniş monitörü satışa çıkıyor

    28 çekirdekli Intel Xeon W-3175X işlemcisine yönelik olarak geliştirilen Trident Z Royal DDR4 RGB bellek kitleri 6 ve 12’li modüller halinde satılacak. Kapasiteler ise 48GB-96GB-192GB şeklinde sıralanıyor. Tek bir modülde 8GB veya 16GB kapasite bulunuyor.

     

    Samsung B tipi entegre devreler ile 4000 MHZ seviyesine çıkabilen bellekler Intel XMP 2.0 uyumluluğu sayesinde kolayca hız aşırtılabiliyor. CL17-18-18-38 zamanlaması mevcutken çalışma voltajı da 1.35V seviyesinde.

     

    6 kanal 96GB (8GBx12) bellek kitinin 122GB/s bant genişliğine ulaşabildiği ifade ediliyor. Yeni seri Asus ROG Dominus Extreme anakart ve Xeon W-3175X işlemcisi ile test edilmiş. Serinin satışlarına yakın zamanda başlanacak.

     







  • Noldu beyfendiler BİTCOİN reklamı yapmıyorsunuz milletin kanına girdiniz cebinize 3 kuruş koydular diye ses yokk noldu donanimhaber

  • dede17 D kullanıcısına yanıt
    Yoksa sizde mi buradaki haberlere aldanıp bir ton paralar yatırdınız?

  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    1 kuruş yatırır mıyım? Benim kızdığım gereksiz yere insanların zihinlerini meşgul etmeleri kimin kontrol ettiği bir sistem havadan olan bir sisteme insanların paralarını yönlendirmeye çalıştılar.
  • dede17 D kullanıcısına yanıt
    Aynen maalesef öyle.
  • Duyurduda fiyat duyurmadı mı bunlar hiç.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.