Şimdi Ara

Samsung'un yeni Celeb Alarm özelliği ile ünlü isimlerin sesleriyle güne başlayabilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Çoğu Android cihazın ve akıllı telefonun benzer donanım ve özelliklere sahip olduğu düşünülürse, şirketlerin ürünlerini diğerlerinden ayıracak ayırt edici özelliklere donatmaları gerekiyor. Bunun son örneğini ise yakın Galaxy S10 serisini tanıtacak olan Güney Koreli teknoloji devi Samsung da görüyoruz.

     


    Galaxy S10 serisinde olabilir


    LetsGoDigital tarafından ortaya çıkarılan bir Celeb Alarm adındaki Samsung patenti, eğlenceli seslerin olduğu bir alarm servisi yazılımı olarak tanımlanıyor. Temel olarak sevdiğiniz ünlülerin sesini kullanarak sizi uyandıracak bir çalar saat özelliği diyebiliriz. Galaxy S10 serisinde olması beklenen bu özelliğin, kullanıcıları Samsung'a yöneltecek adımlardan biri olabileceği belirtiliyor.


    Ünlülerin seslerinin uygulamalarda kullanılmasının ilk örneği bu değil. Ücretsiz bir navigasyon uygulaması olan Waze'de de ünlülerin sesleriyle yol tarifi gibi özellikle mevcuttu. Kuşkusuz bu özellik ilgi çekmiş ve Waze'nin kullanıcı sayısını yukarıya doğru tırmandırmıştı. Samsung'un bu özelliği nasıl ve nerede kullanacağının ise önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

      







  • Bunla uyanmak garip olabilir :d
  • Ajdar var mı Ajdar? Uyanma garantili.

  • Neden :)

  • Google saat uygulamasında Spotify bağlantısı var, her sabah farklı bir müzik ile uyanma şansı veriyor. Ben kullanıyorum, gerçekten ince düşünülmüş bir özellik izlenimi uyandırıyor insanda.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.