Şimdi Ara

Apple video akış hizmetini Nisan ayında başlatabilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Apple'ın kendi bağımsız video akış hizmeti üzerinde çalıştığını daha önceki haberlerimizde de sizlere aktarmıştık. Bu süreçte ortaya çıkan raporlar hizmetin 2018 yılında devreye gireceğini belirtse de bu gerçekleşmemişti. Ancak, The Informatin'un raporuna göre bu hizmet kesin olarak baharda kullanıma açılacak.

     


    Ücretlendirme merak konusu


    Apple son zamanlarda orijinal içeriğe yoğun bir şekilde yatırım yapıyor ve aldığı tüm TV şovları ve belgeselleri, yeni platformu için hazır hale getiriyor. Şirketin içeriğini özenerek hazırladığı bu akış hizmetinin ise Nisan ayında aktif olması bekleniyor.


    Gelen haberler Apple'ın iş ortakları olan birçok stüdyoyu konu hakkında bilgilendirdiği yönünde. Zira şirket birçok yapım şirketiyle görüşmeler yapmış ve çok yıllı sözleşmelere imza atmıştı. Kullanıcıların en merak ettiği konulardan biri olan ücretlendirme politikasıyla ilgili ise şimdilik bir bilgiye yer verilmiş değil.

      







  • 2019 sonuna kadar Apple Music ile beraber olur bir süre diye düşünüyorum, fiyat olarak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 31 Ocak 2019; 15:36:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Donanım tarafında büyük oyuncu olduğu için video akış hizmeti mantıklı iş. Ne kadar başarılı olur bilemem. Bence çok geç kaldılar. Bu zamana kadar neyi bekliyorlardı acaba.. Orijinal içeriklerinin kalitesi büyük önem taşıyor. Aksi takdirde Amazon ve Netflix dünya genelinde ortalığı sildi süpürdü zaten. Amerika'da ISP'lerden Comcast'in Xfinity ve AT&T'nin DIRECTV hizmetleride var.. Neredeyse her içeriği önüne seriyorlar. İnsanlar akış hizmetlerinin her birine para ödemekten pes edecektir.
  • Eğer piyasaya sadece Apple ürünlerinden izlenebilecek bir şey ile gireceklerse girmesinler. Atıyorum içerikler sadece Apple Tv'ye gelecek ve Android Tv'den izlenemicek ise boşuna girmiş olacaklar.

    Yani kumandamda Netflix tuşu dahi varken, beni kendilerine çekebilmeleri için efsane bir içerikle falan gelmeleri lazım.

    Ayrıca bazıları iTunes Movie kısmındakiler izlenebilir olsa üyelikle falan demiş ama bu mümkün değil ordaki içerikler sadece satılmak için yapılmış sözleşmeyle yayınlanıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 3 Şubat 2019; 13:54:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Video akış hizmeti ne anlamadım?Netflix gibi birşey mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.