Şimdi Ara

Lazer projeksiyonlu BlackView MAX1 akıllı telefonu satışa çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Akıllı telefonlarda entegre projeksiyon cihazı dönemi oldukça gerilerde kaldı. Gerek düşük parlaklık gerekse de bataryaya olumsuz etkisi nedeniyle projeksiyon entegrasyonu tercih edilmiyor. Çinli BlackView ise şansını yeniden deniyor.


     


    BlackView MAX1 özellikleri


     


    BlackView MAX1 akıllı telefon modeli entegre lazer projeksiyon modülü ile kullanıcılar farklı bir tecrübe yaşatmak istiyor. Geliştirme çalışmalarına bir yıl önce başlanan akıllı telefon türünün ilk örneği durumunda.


     


    2 metreden 70 inçlik bir görüntü yansıtabilen projeksiyon modülünün çözünürlük ve lümen değeri bilinmiyor. Bununla birlikte firma karanlık bir ortamda 4K LCD televizyondan elde edilecek parlaklığa ulaşılabileceğini iddia ediyor.


     


    Ayrıca Bkz.Intel’den İsrail’e 11 milyar dolar yatırım

    Firma sadece modül ile yetinmemiş. Telefon ile birlikte kutudan geri sayım tuşlu alüminyum bir tripod ve Bluetooth destekli bir kumanda çıkıyor. Yani telefonu bir projeksiyon cihazı gibi de kullanabiliyorsunuz.


     


    Telefonda 6 inçlik Samsung imzalı AMOLED ekran kullanılıyor. 18:9 görüntü oranı sunan ekranda çentik bulunmuyor. Ön ve arka panel Gorilla Glass ile korunurken 2160X1080 çözünürlük bulunuyor. Kasanın kalınlığı 10mm civarında. 


     


    8 adet Cortex-A53 çekirdekli Helio P23 yonga setinin güç verdiği akıllı telefonda 6GB RAM ve 64GB depolama kapasitesi yer alıyor. Bataryanın 5 saat boyunca projeksiyona imkân tanıdığı ifade ediliyor. BlackView MAX1 modeli 1 Mart tarihinde piyasaya çıkacak.


     







  • Mozilla Seabird aklına gelenler...

  • Telefon neden türünün ilk örneği, daha önceden projeksiyonlu telefonlar piyasaya sürülmüştü, rmeğin samsung beam.

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    lazer olarak ilk demek istedi galiba.

  • Cep telefonuna fazla yükleniyoruz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sağlam goruntu verebiliyorsa, diğer telefonlarda da gormek gerekir. Kucucuk cihazı bir anda 70 inç ekrana cevirmek hemen hemen butun kullanirilarin isteyeceği birsey. Bu teknoloji iyice yayginlasir stabil calisirsa net olarak telefon degistirme sebebim olur. Gerce 2 seneye kalmaz, Apple projeksiyonlu telefonu da icat eder.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ugacomtr U kullanıcısına yanıt
    Samsung beam dokunmatik değildi ama sistem aynı gibi belkide dokunmatik ekranlarda ilk mi demek istedi ki. Yani bir teknoloji haberi neyin ne olduğuna biz karar vermek zorunda kalıyoruz. Dh de çok sığ haber yapılmaya başlandı. Mod ların bence iyi bir eğitimden geçmesi gerekiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefon özellikleri de fena değil aslında, projeksiyon özelliği de kaliteli iş çıkarıyorsa mantıklı bir cihaz olabilir.
  • Konuyla ilgisi yok ama sağ üstteki arama yerine "blackview" yazdığımda " sonuç bulunamadı " diyor. Eee! Neden herhangi bir sonuç bulamıyor? En azından bu haberi bulması gerekmiyormuydu?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.