Şimdi Ara

Aquaman, DC tarihinin gişedeki en başarılı filmi oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ard arda gelen başarısız filmlerin ardından eleştirilerin odağı haline gelen DC sinematik evreni, Aquaman ile tekrar hayat buluyor. Aralık ayında vizyona giren film, The Dark Knight Rises'ı da geride bırakarak DC tarihinin en yüksek gişe hasılatı elde eden filmi oldu.

    Box Office Mojo tarafından yayınlanan verilere göre Aquaman'ın dünya genelindeki toplam gişe hasılatı bu hafta sonu itibarıyla 1.09 milyar dolara ulaşmış. Christopher Nolan'ın 2012 yılında vizyona giren filmi The Dark Knight Rises ise 1.085 milyar dolarlık hasılat elde etmişti. DC uyarlamalarının eleştirel anlamdaki en başarılı filmi The Dark Knight da 1.004 milyar dolar seviyesindeydi.

    Ayrıca Bkz.Yeni Christopher Nolan filminin vizyon tarihi açıklandı
    Aquaman'ı diğer tüm çizgi roman uyarlamaları ile birlikte değerlendirdiğimizde ise gişe başarısı olarak şu anda yedinci sırada yer aldığını görüyoruz. Listenin ilk sıraları tamamıyla Marvel filmlerine ait. 2 milyar dolar seviyesini geride bırakan Avengers: Infinity War birinci sırada yer alıyor.

    Oyuncu kadrosunda Jason Momoa, Amber Heard, Nicole Kidman ve Patrick Nilson gibi isimlerin yer aldığı Aquaman, 28 Aralık'ta ülkemizde de vizyona girmişti. 







  • Valla ben hiç sevmedim hatta berbattı

  • Bana kalırsa DC evrenini en iyi anlatan filmlerden birisi BvS'ydi ancak filmi gereksiz detaylara boğup süresini 3 saate çıkarıp ardından da sağını solunu kırpıp saçma sapan bir şeye dönüştürdükleri için aşırı kötü yorumlar aldılar. Sonra da kötü yorumların sebebini filmin "ciddi" oluşuna bağlayıp sonraki filmleri iyice Marvel'a döndürdüler.

    Ciddi filmlere hasret kaldık.

  • İzlerken odaklanamadığım filmlerden biriydi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Efsane film di ee hak eden kazanır

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Film güzeldi çok çabuk geçti.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Film gerçekten uzun zaman sonra seyrettiğim en iyi çizgiroman uyarlamasıydı.

    Batman The Dark Knight Rises bu kadar iyi değildi hatta kötüydü zaten bane gibi efsane bir karakteri çok kötü harcamışlardı,gereğinden fazla uzundu,politik,sosyal olaylarla seyirciyi bunaltan yapısı vardı.

    Aquaman ise elinize alıp okuduğunuz bir çizgiroman hissi uyandırıyor,mesela bu açıdan sony spiderman 2'de çok iyiydi.

    Keşeke bu adama bir star wars yönettirselermiş rahat kalkarmış altından, film su altında geçen star wars gibi olmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: koyunsavar

    Valla ben hiç sevmedim hatta berbattı
    Sen sevme
  • görsel efektler çok iyi ancak senaryosu orta seviye. thor un suda geçen versiyonu gibi...

  • aman aman bi film değildi açıkcası

  • Ne gördünüz filmde bu kadar satırlarca anlatıp övecek? Sinemada izledim ve gayet çerezlik, hatta Black Panther DC Edition adı altında yayınlansa garipsenmeyecek bir filmdi. Hikaye o kadar aynıydı ki her aşamasını tahmin ettim. Resmen marvel yapmış biz ne uğraşıyoruz demişler bir de gelip yönetmeni övüyorlar. Neyse, Gereksiz jumpscare kıvamında ortamın sessizleşip bir anda patlamalar olduğu sahnelerin sayısı 8 miydi 9 mu? Uykumdan uyandıran tek sahnelerdi. Korku filmi izlemiyorsam bu sahneler 1-2yi geçti mi anlamsız geliyor bana, sinirimi bozuyor. Film hiç aquaman e girmeyip anne babasının kavuşma hikayesini ele alan dram kıvamlı Bi film olsa daha çok eğlenirdim.

  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Ne diyorsun samsunlu amatör kümeye mi yollayalım??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatun güzeldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana göre Venom'un sinema uyarlaması en iyisi, zevkler ve renkler.

    Bu akvaryum balığı lavuğu ne izlerim ne de izlemek isterim. Çoğunluğa göre güzel veya en iyi marvel filmi olabilir. Ben sevmiyorum zaten çoğu kişinin sevdiği filmi, müziği, yemeği, mekanı vb. sevmiyorum. Sorun bendedir veya değildir. Denkleme gerek yok. Sistem arızası diyip geçiyorum. :D

  • Kardeş zaten bu marvel filmi değil sen çok yanlış anlamışsın olayı bu DC universe denilen uyarlama evrenin kahramanlarından, birde venom la kıyaslaman yersiz olmuş bence

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kadalt kullanıcısına yanıt
    Ne kadar takip ettiğim belli işte. Çoğu DC ve Marvel yapımı filmi izlemedim. Olur arada öyle yaw. 😃

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Patrick Nilson diye biri yok Patrick Wilson'dır o

  • DC evreni Man Of Steel ile evreni çok güzel sıfırladı ve oturaklı, sağlam bir yol izleyerek kıytırık-sulu olmayan Süper Kahraman filmleri serisine başlamıştı zaten. Sonrasında haksız yere ağır eleştiriler aldığını düşündüğüm çok klas bir film olan Batman Superman çekildi, ardından emin adımlarla Wonderwoman. Buraya kadar herşey bence çok ama çok iyi gitti.

    Taki Suicide Squad'in aşırı basitliği ve Justic League yönetmen değişip güzelim ciddi DC dünyası basit,sulu,heyecansız, komik görsel efektleri işin içine katana kadar. Üstelik bir sürü de haberler çıktı Batman rolündeki Ben Affleck'in değişeceği, filmi yönetmeyeceği, hatta koca evrenin tekrar sıfırlanabileceği, hatta hatta Superman rolündeki Henry Cavill'in de ayrıldığı, Flash filminin yönetmeni işinin sorunlu olduğu vs. Bunlar güzelm ve sağlam adımlarla ilerleyen evreni sarstı.

    Taaki Aquaman'a kadar. Aquaman seriyi toparladı, canlandırdı. Marvel fanboylarına bakmayın. Onlar DC evrenindeki ciddiyeti ve özgünlüğü anlayamaz. Her zaman eleştirirler DC'yi... Umuyorum ki sonraki süper kahraman filmlerinde de yakalanmış bu heyecanı sürdürür DC.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: CRoSSBoNeSS

    Bana kalırsa DC evrenini en iyi anlatan filmlerden birisi BvS'ydi ancak filmi gereksiz detaylara boğup süresini 3 saate çıkarıp ardından da sağını solunu kırpıp saçma sapan bir şeye dönüştürdükleri için aşırı kötü yorumlar aldılar. Sonra da kötü yorumların sebebini filmin "ciddi" oluşuna bağlayıp sonraki filmleri iyice Marvel'a döndürdüler.

    Ciddi filmlere hasret kaldık.
    BvS yi ilk izlediğimde hoşuma gitmişti ama bekledğim film bu değildi demiştim.
    Sonra konusundaki yorumları okudum, tam çizgi romancılara göre film çekildiğini anladım, sonra tekrar sinemaya gittim ve çok daha hoşnut oldum.

    Ama insanlar çok yerince dediğiniz gibi ciddi film gitti, biraz marvele döndüler.
    Batmanin olduğu yerde cıvıtıldı mı hiç hoşuma gitmiyor.

    Bir de bu saçmalıklar yüzünden batman filmi çekilmedi.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.