Şimdi Ara

Metro Exodus PC'de Epic Games Mağazasına Özel Olacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Epic Games, Metro Exodus PC versiyonunun bir yıl boyunca Epic Games mağazasına özel olacağını duyurdu.

    Oyun bugün ilerleyen saatlerde Steam'de satıştan kaldırılacak. Eğer oyunu Steam'den ön sipariş ettiyseniz oyuna, güncellemelere ve gelecek indirilebilir içeriklere Steam üzerinden erişebileceksiniz. Ancak bundan sonraki tüm satın alımlar sadece Epic Games mağazası üzerinden yapılacak.
     
    Valve tarafından yapılan açıklama:
     
    "Bugün ilerleyen saatlerde, yayıncının oyunu başka bir PC mağazasına özel yapma kararı nedeniyle Metro Exodus'un Steam'deki satışlarına son verilecek.

    Yayıncı ve geliştirici bize, oyunun Steam'deki satışlarının Steam'de gerçekleştirilmiş olarak kalacağının ve Steam sahiplerinin oyuna, güncellemelere ve gelecek indirilebilir içeriklere Steam üzerinden erişebileceklerinin garantisini verdi.
     
    Oyunun kaldırılma kararının Steam müşterileri için haksızlık olduğunu düşünüyoruz, özellikle uzun bir ön sipariş döneminden sonra. Oyunun 15 Şubat tarihinde satışa sunulmasını bekleyen Steam müşterilerinden özür dileriz ancak biz de bu karar hakkında kısa bir süre önce bilgilendirildik ve herkese bildirmek için sınırlı bir süre verildi."
     
    Metro Exodus PlayStation 4, Xbox One ve PC için 15 Şubat 2019'da çıkacak.  








  • Rekabetle alakası yok. Rekabet edecekse ucuza koyacak. Oyuncuya dayatma yapıp PC'den oynayanlar sadece bu platform üzerinden oynayabilir dayatması saçmalıktır. Rekabet dediğin oyuncuların yararına olur. Burada bizim yararımıza birşey göremiyorum.

    Ben 50 tane hesap açıp bütün platformdaki şifrelerimi aklımda tutmak zorunda değilim. 50 tane hesap da açmak zorunda değilim. Dediğim gibi, dayatmadan başka birşey değil.
    Ne demek aynı? Şu an görmüş olduğun fiyat yükseltilmiş fiyatı, hangi firmaların buna sebep olduğunu bence ikimiz de biliyoruz. Steam'a ilk girdiğinde 90 TL idi yanlış hatırlamıyorsam. 90 TL ile 60 Euro bana pek aynı fiyat gibi gelmedi.

    Not: Ayrıca Steam'ı körü körüne savunduğumu da düşünme lütfen, son 3 yılda tam bir çöplüğe döndü her gün yüzlerce saçma sapan oyun ekleyip duruyorlar, bunların temizlenmesi gerekiyor. Ancak bana kalırsa Steam hala en güvenilir platform ve öyle kalmaya devam edecektir. Tabi Epic fiyatları indirip, rekabeti arttırırsa o zaman bizim işimize gelir ve Steam eski güzel günlerine dönebilir belki.
    Rekabet nedir? Oyunun fiyatıdır. Bir yerde 309TL olan oyun, başka bir yerde atıyorum 200 liraysa, bu rekabettir. Ama fiyat her yerde aynıysa bu rekabet değildir. Üstelik bir PC oyununu 1 sene boyunca başka platformlarda kullandırmayıp, kendine mecbur ediyorsan, asıl tekellik budur. Epic Games'in bu politikası rekabeti doğurmaz. Nefreti doğurur. Kimse Steam gibi oturmuş ve geniş bir platform varken, bir AAA oyunu Epic Games'in oturmamış launcherından oynamak istemez. Yapacağın şey kendine özel kılmak değil, mağazana eklemek. Kim nereden istiyorsa oradan alır oynar.

    Steam'in de aklını başına alması şart. Aldığı komisyonda indirime mi gider, ne yapar bilmiyorum ama, yap artık bir şeyler. Hala ses yok adamlardan. Büyük yapımlar teker teker elden uçuyor. Steam'in senelerdir getirdiği bir rahatlık varken, başka platformlarla uğraşmak istemiyorum.
  • epic başımıza bela oldu, steam de cs dota takılır artık.
  • Hay epic games kadar başınıza taş düşsün. Steam'de sayfası açılıp kaldırılan kaçıncı oyun bu. Zaten denuvo ile geleceği de açıklandı. Almış olsam iade ederdim. Bu kadar da mal yerine konulmaz.
  • Steam ve Valve icin uyuma devri bitti.Artik onemli oyunlari ve yayincilari catir catir magzasina ozel kılan Epic var.Silkinip kendilerine gelmezlerse daha cok oyun kaybederler.
  • https://twitter.com/metrovideogame/status/874028997604253698?lang=da

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyun 14 Şubat 2020'de Steam'e tekrar dönecek yani diğer oyunlar gibi 1 senelik anlaşma yapmışlar.


  • Epic çirkin kapışıyor, durum artık hayrımıza mi olur, şerrimize mi, zamanla hep beraber göreceğiz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • steamin yerinde olsam onsiparise acip geri ceken yayincilara guzel bi dava acardim yok oyle steamde onsiparisle kemik kitleye satip epic gamesden para yemek.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Zamanında fiyat hatası ile gold editionu 100 lira ile ön sipariş geçmiştim. Epic store'un gelişmesi ülkemizdeki oyuncular için kötü olacaktır. Umarım valve ders alır komisyonları düşürür üstüne de half life 3'ü çıkarır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alsndnz

    steamin yerinde olsam onsiparise acip geri ceken yayincilara guzel bi dava acardim yok oyle steamde onsiparisle kemik kitleye satip epic gamesden para yemek.


    Steam adım atması lazım bi şekilde, adamlar neredeyse tüm büyük yayıncıları kaybetti neredeyse, ortada hala bi atılım yok
  • Oh güzel oldu öyle suyun başını tutup yatmak yok.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Steam'den oyunlar birer birer çekiliyor. O zaman HL3 confirmed :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Settlers -- 28 Ocak 2019; 22:5:39 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bu fiyatlarla zaten biz ücretsiz mağazayı kullanmaya başladık sıkıntı yok

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Güzel oldu böyle olması birazda.

    Valve hiç bir oyununda 3'e ulaşmadı , artık 3leme düşünmesi gerek.

    Gelsin Portal 3 - L4D3 - HL3 - Yeni CS - TF3

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Gabe kıçını kaldırıp half-life 3 yapar artık, Epic sağlı sollu tokadı yapıştırıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epic Games Store haberi gördüğümde nedense içimde bir kıpırtı oluşuyor. Valve iyice tekeli eline almıştı. Rekabetin artması güzel oldu. :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Simdi bu oyun yanlis hatirlamiyorsam steamde de 300 lira civariydi epic de 300 liraya satiyor. Ha steamden alinmis ha epicden farki yok.onsiparisle ucuza kapmis olanlari ayri tutuyorum tabi. Steam in de artik dolar kurunu yukseltmeye basladigi dusunulurse bizim tarafimizda cok da buyuk bir sikinti yok gibi duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçerik çalınmasın da Steam'den ben oradayım Gold aldık ya ucuza 120 küsüre. İlla bi gıcıklık çıkacak arkadaş, çıkmasa şaşardım zaten..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Berkayselcuk

    Simdi bu oyun yanlis hatirlamiyorsam steamde de 300 lira civariydi epic de 300 liraya satiyor. Ha steamden alinmis ha epicden farki yok.onsiparisle ucuza kapmis olanlari ayri tutuyorum tabi. Steam in de artik dolar kurunu yukseltmeye basladigi dusunulurse bizim tarafimizda cok da buyuk bir sikinti yok gibi duruyor.


    Büyük yapımlar hariç dolar kuru indie yapımlar için hala işliyor aslında %60 %70 gibi indirimler
  • PC'dede özel oyun böyle oluyormuş demek ki.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.