Şimdi Ara

Huawei Mate 9 için Android 9 Pie güncellemesi yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Huawei Mate 9 isimli amiral gemi modeli 2016 yılında tanıtılmıştı. Kutudan Android 7 Nougat ile çıkan cihaz şu an Android 8 Oreo işletim sistemini kullanıyor. Android 9 Pie güncellemesi alacağı ise birkaç ay önce başlatılan beta programıyla öğrenilmişti. Bugün itibariyle stabil Android 9 Pie güncellemesi kullanıcılara dağıtılmaya başlandı.

    Güncelleme ile neler değişti?


    EMUI 9.0.1.150 versiyonuyla gelen güncelleme başta Android Pie sürümünün kendi özellikleri olmak üzere pek çok yeniliğe sahip. HiVision isimli yeni özellik bunlardan biri. Google Lens uygulamasına rakip olarak geliştirilen HiVision ile akıllı telefonunuz çevrenizdeki objeleri tanıyabiliyor. Örneğin kameraya gösterdiğiniz bir meyvenin kalorisini ve ağırlığını görebiliyorsunuz. Ayrıca uygulama gerçek zamanlı çeviri yapabiliyor. Huawei Share isimli hizmet de başka cihazlarla daha kolay paylaşım yapmanızı ve kabloya gerek duymadan yazıcıdan çıktı alabilmenizi sağlayacak.



    Huawei, tasarım ve ses efektleri tarafında doğadan ilham aldığını belirtiyor. Son olarak Google’un Dijital Denge uygulamasına benzer bir özellik de yeni güncellemenin içerisinde yer alıyor. Bu sayede hangi uygulamada ne kadar süre geçirdiğinizi görebilecek ve gece yatmadan önce gözlerinizi dinlendirmek için ekran renklerini gri tonlamalı yapabileceksiniz. Bu değişimler dışında kullanıcı davranışları tanıma, daha sade ayarlar kısmı gibi pek çok yenilik bulunuyor.


    Ayrıca Bkz.Vivo V15 Pro üçlü arka kamera kurulumu ve açılır-kapanır ön kamera mekanizması ile geliyor

    Çin'de yaşayan kullanıcılar güncellemeyi bugün kullanmaya başladılar. Diğer ülkelerdeki kullanıcıların güncellemeye ulaşması biraz zaman alabilir. Böylece Kasım 2016’da tanıtılan Huawei Mate 9 modeli ikinci büyük güncellemesini almış oldu.








  • Guzel gelisme. Performansi ve bataryasi da acaba nasil olmus?

  • Sözde geçen haziran ayında Mate 8 e android 8 geldi diye haberler yapıldı ama işin aslı öyle değil hala bekliyoruz. Sadece Çin de dağıtım başlıyor ama global ülkelere gelmesi ayları hatta yılları bulabiliyor. Huawei adına utanç verici bir durum

  • Xiaomi duy duy, mi max 2 ye daha 8.0 gelmedi...

  • Bakalım kullanışlılık olarak ne katacak :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayret, 2 yıl geçmesine rağmen androide güncelleme gelmiş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lg daha G7 ye pie vermedi :)))

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • P9 söz verilen oreo güncellemesi verilmedi yazıklar olsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha mate 10 pro ya bile gelmedi BLA L29 8.0.0.0 144 (C185 3aydır Guvenlik guncellemesi bile verilmedi

  • Mate9 pie güncellemesini yaptım yapmaz olaydım telefon oldu kaplumbağa arama işlemi dışında hiçbir şeyi tek seferde açmıyor kitleniyor kazayla resimlere bakmak isteme telefon iptal

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.