Şimdi Ara

Atomic Heart için 10 Dakikalık Oynanış Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    IGN, macera birinci şahıs nişancı oyunu Atomic Heart için 10 dakika uzunluğunda yeni bir oynanış videosu paylaştı.

Oyunun tanıtım yazısı:

Atomic Heart Sovyetler Birliği alternatif evreninde geçen bir macera birinci şahıs nişancı oyunudur. Ana karakter işlerin ters gitmesinden sonra Sovyet hükümeti tarafından son derece gizli bir görev için gönderilen bir ajandır.

Sovyet teması, aksiyon dolu oynanışı ve heyecan verici hikayesi ile Atomic Heart yolculuğundaki tüm süresi boyunca seni eğlendirecek.

Sırları ortaya çıkar, barışı ve düzeni sağla ve anavatanına sende ne cevherler olduğunu göster. 

Atomic Heart beta sürümü 2019'ün dördüncü çeyreğinde PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkacak. Net çıkış tarihi ve detayları 2019'ün ikinci çeyreğinde açıklanacak. Ön siparişler oyunun resmi websitesi üzerinde başladı.

Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

• Çok iyi görünüyor. Detaylar güzel önem verilmiş. :)

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bioshock'u andırıyor. Çoktandır istek listemde ( Steam )... Güzel olacak inşallah.

• Ps4 pro uzerinden oynanmis

• Beni taşlayacaksınız biliyorum. Bu oyun patlar haberiniz olsun!

• Grafikler, detaylar, atmosfer falan güzel ama düşmanlarımız böyle robotik falan olunca ısınamıyorum bir türlü. Yap şöyle kanlı canlı yaratıklar doya doya oynayalım. Birde neden son zamanlarda bu melee combat fırladı anlamıyorum. Zamanında condemned, systrm shock falan yaptı anladık ama şimdi her önüne gelen bunu yapıyor sırf kolaya kaçmak için. Gün geçtikçe FEAR ın ne kadar önemli bir oyun olduğunu daha iyi anlıyorum. Ondan beri adam akıllı korkuyla aksiyonu dengeli şekilde karıştırabilen ve bunu çoğunlukla menzilli silahlarla yapabilmeyi başarmış oyun yok gibi birşey !
  • quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Grafikler, detaylar, atmosfer falan güzel ama düşmanlarımız böyle robotik falan olunca ısınamıyorum bir türlü. Yap şöyle kanlı canlı yaratıklar doya doya oynayalım. Birde neden son zamanlarda bu melee combat fırladı anlamıyorum. Zamanında condemned, systrm shock falan yaptı anladık ama şimdi her önüne gelen bunu yapıyor sırf kolaya kaçmak için. Gün geçtikçe FEAR ın ne kadar önemli bir oyun olduğunu daha iyi anlıyorum. Ondan beri adam akıllı korkuyla aksiyonu dengeli şekilde karıştırabilen ve bunu çoğunlukla menzilli silahlarla yapabilmeyi başarmış oyun yok gibi birşey !

F.e,a.r ve Condemned'i xbox 360'ta oynamistim zamanina göre harika grafikler,konu ve isleyis mükembel oyunlardi artik öglesi cikmiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: C.H.N

Beni taşlayacaksınız biliyorum. Bu oyun patlar haberiniz olsun!

Patladı bile 4 arkadaş aldık hele bir çıksın içimiz sıkıldı fortnitedan lol den battle royaleden adamlar yaratılık kusmuş oyuna almak sevaptır.Amerikan oyunu değil en büyük özelliği bu

• Adamlar koskoca ubisoftun FC5'te yapmadığı Lootlama animasyonu yapmışlar, Day one.
  • Performansı rezalet gözüküyor oyun resmen 20fps. Kosnol da patlar bu oyun PC de iyi olur. Ama genel olarak vasat bir oyun olacak gibi 10/7 puanı görürse iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.