Codemasters, yaptığı açıklamayla yarış oyunu Race Driver GRID'i duyurdu. TOCA Racer Driver serisinin devamı niteliğindeki oyun Colin McRae DIRT oyununda kullanılan Neon grafik motoru kullanılarak geliştirilecek. 2008 yılında PC, PS3 ve Xbox 360 platformlarına çıkacak oyunda birçok lisanslı yarış pisti ve araba bulunacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pinky_Demon -- 28 Mayıs 2008; 22:04:16 >
next gen olacağı kesin ama yenilikçi olurmu bilmem özellikle ben bu serinin hiç birinden toca 2'de aldığım zevki alamadım. BTCCnin resmi oyunuydu çokta severdim
Colin Mcrae Dirt deki neon grafik motoru süper bu oyun içinde tahmin bile edemiyorum.Ama oyunseverlerin deli olduğu şeylerden biride beklemek olsa gerek heralde.2008 ölme eşşeğim ölme
Colin Mcrae Dirt deki neon grafik motoru süper bu oyun içinde tahmin bile edemiyorum.Ama oyunseverlerin deli olduğu şeylerden biride beklemek olsa gerek heralde.2008 ölme eşşeğim ölme
Bu yıl sonunda 2ds konulu oyunlar çıkacak onları oynayarak hazırlık yaparsın Pinky askerliğe ,bu arada yukarda en sevdiğim yarış oyunudur kendileri diye sallamışım kafam uçmuş heralde...(colin mcrae?)