Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Race Driver One

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> Yarış Oyunları >> Cevap: Race Driver One Sayfa: <<   < önceki  43 44 [45] 46 47 48 49 50 51 52   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Gandolfini
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

15 Temmuz 2008; 14:17:34 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

Ayrıntılı ayarlar dahil, her şey en yüksekte olmasına rağmen grafik olarak bana da öyle çok etkileyici gelmedi.

töbe töbe ya

Gandolfini
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

15 Temmuz 2008; 14:29:31 

quote:

Orjinalden alıntı: buraaakkk

sitede oyunun video incelemesi var minimum gereksinimleri ve ideal gereksinimlerini yazmışlar
Sistem Gereksinimleri (Minimum):

Windows XP/Vista.
Pentium 4 @ 3.0GHz ve ya Athlon 64 3000+ ya da üstü 1GB RAM.
Ekran kartı: GeForce 6800 / Radeon X1300 ya da üstü
DirectX destekli Ses Kartı
HDD:12.5 GB Boş alan

Bu sistemle bu oyunu oynamak mümkün değil. 10 fps ile oyun oynanmaz.

1280 x 1024 Piksel çözünürlükte Minumum kalitede 30 FPS Ortalama kare oranı ile oyunu çalıştırmak için Gandolfini'den sistem tavsiyesi :

Athlon64 @ 2800mhz veya P4 @ 3600mhz
1024MB DDR 400 Ram
256MB X1950PRO

Edit : Tek çekirdek işlemciler yeni oyunlarda yetersiz kalmakta ve ekran kartlarını ciddi şekilde frenlemektedir. Bunu da göz önünde bulundurun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gandolfini -- 15 Temmuz 2008; 14:31:32 >
alican_2008

15 Temmuz 2008; 14:46:36 

quote:

Orjinalden alıntı: alican_2008

oyunu oynamaya başladım. 2-3 yarış yapıyorum. sonra oyunu kapatıp açtığımda 0 dan başlatıyor ve save li oyunum yok oluyor. oyuna yeniden başlamak zorunda kalıyorum. Bunun nedeni nedir. Bilen varmı ????

bunun cevabını bilen yokmu yaw lütfen yardım

Sen de Totalwarcı ol tarihin akışını kendi ellerinle değitir
dix1

15 Temmuz 2008; 19:21:32 

Arkadaşlar tek tek okumaya çalıştım tüm sayfaları ama artık gözüm ağrıdı KASPERSKY 2009 antivirüsü kaldırmadan oyunu nasıl açabilirim lütfen ama lütfen yardım edin.
Teşekürler

5 tane telefonum var,10 tane mp3 playerım var 100 tane hedevar höde var yazan tipler;
Die ! Die ! Die!
bullshi7
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 1 günü kaldı.

15 Temmuz 2008; 19:58:04 

quote:

Orjinalden alıntı: Gunwane

Klavye ile bende öyle bir sorun yok Belkide sende bir tek öyle bir sorun olduğu için kimse cevap vermedi..Klavye ile gayet rahat oynanıyor oyun..Yalnız TC yi açtığınızda direksiyon istiyor..Ama TC kapalı yarı arcade modunda gayet düzel..Bu arada 1.2 patchin ilacı çıkmış malum sitelerde var..Ne gibi yeniliki var önemli olan FPS düşmelerine çare mi bilemiyorum ama daha bakma fırsatım olmadı.Sanırım çare değil..NVIDIA kullananlarda da var mı bu FPS düşmeleri..

O zaman farklı oyunu oynuyoruz herhalde birader çünkü bu oyunda bana göre çok ciddi bir kontrol problemi var.
Gunwane

15 Temmuz 2008; 20:35:06 

FPS düşmesinin haricinde oyundan atmayada başladı benim ki :D Yalnız virüs korumayı kapatmanın sanki fps düşmesi üzerine iyileştirici bir etkisi var..Bu fps düşmesi neden kaynaklanıyor bir bilen var mı..Birde bir allahın kulu bana neden bütün yarışlara sonlarda başladığımı söyleyebilir mi..Sıkıldım 12. likten yukarılara tırmanmaktan..

PC WORKS

Sisteme Gözat

15 Temmuz 2008; 21:23:36 

quote:

FPS düşmesinin haricinde oyundan atmayada başladı benim ki :D Yalnız virüs korumayı kapatmanın sanki fps düşmesi üzerine iyileştirici bir etkisi var..Bu fps düşmesi neden kaynaklanıyor bir bilen var mı..Birde bir allahın kulu bana neden bütün yarışlara sonlarda başladığımı söyleyebilir mi..Sıkıldım 12. likten yukarılara tırmanmaktan..

seni kaza yapmaya zorlamak için geriden başlatıyorlar gtr2 deki gibi sıralama turu olsaydı güzel olurdu gerçekten bu oyunda şu fren olayını hala anlamış değilim 200 km/h giderken frene bir dokunuyorum 100 km/h düşmüş sanki yere çapa atıyor

Gunwane

15 Temmuz 2008; 22:23:06 

Ya oyunun sürüş dinamikleri berbat ötesi çaktırma..Bu arada 1.2 yaması oyundan atma sorunlarına yol açtı bende..Birşeyde getirmiyor fazla riske girmek istemeyen yüklemesin..Ama fps düşmeleri gıcık etmeye başladı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunwane -- 15 Temmuz 2008; 22:44:04 >

BlackF!Re

Sisteme Gözat

15 Temmuz 2008; 23:07:04 

internet explorer bende acıkken fps düşüyor ama kapatınca tüm sayfaları akıcı oluyor nedense

Playing: Half life 1, Half life oppocing force,Half Life Blue Shift,Half Life 2,Half Life 2 episode One,Half Life 2 episode Two,Team Fortress 2,Race Driver Grid

Waiting: Half Life 2 episode Three
Gunwane

16 Temmuz 2008; 2:18:21 

hö ?
quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

internet explorer bende acıkken fps düşüyor ama kapatınca tüm sayfaları akıcı oluyor nedense

BlackF!Re

Sisteme Gözat

16 Temmuz 2008; 2:36:48 

quote:

hö ?
quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

bi dene denemekten zarar gelmez bende kapatınca duzeliyodu

Playing: Half life 1, Half life oppocing force,Half Life Blue Shift,Half Life 2,Half Life 2 episode One,Half Life 2 episode Two,Team Fortress 2,Race Driver Grid

Waiting: Half Life 2 episode Three
hsndnz

16 Temmuz 2008; 8:34:24 

quote:

Orjinalden alıntı: bullshi7

quote:

Klavye ile bende öyle bir sorun yok Belkide sende bir tek öyle bir sorun olduğu için kimse cevap vermedi..Klavye ile gayet rahat oynanıyor oyun..Yalnız TC yi açtığınızda direksiyon istiyor..Ama TC kapalı yarı arcade modunda gayet düzel..Bu arada 1.2 patchin ilacı çıkmış malum sitelerde var..Ne gibi yeniliki var önemli olan FPS düşmelerine çare mi bilemiyorum ama daha bakma fırsatım olmadı.Sanırım çare değil..NVIDIA kullananlarda da var mı bu FPS düşmeleri..

O zaman farklı oyunu oynuyoruz herhalde birader çünkü bu oyunda bana göre çok ciddi bir kontrol problemi var.

1.1 i yükledin mi?

Sony Ericsson w200i
Toshiba Satellite A210-16G
Panasonic Lumix DMC-FX01
Somebodysomeone

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

16 Temmuz 2008; 10:19:10 

quote:

Orjinalden alıntı: Gandolfini

quote:

Orjinalden alıntı: buraaakkk

sitede oyunun video incelemesi var minimum gereksinimleri ve ideal gereksinimlerini yazmışlar
Sistem Gereksinimleri (Minimum):

Windows XP/Vista.
Pentium 4 @ 3.0GHz ve ya Athlon 64 3000+ ya da üstü 1GB RAM.
Ekran kartı: GeForce 6800 / Radeon X1300 ya da üstü
DirectX destekli Ses Kartı
HDD:12.5 GB Boş alan

Bu sistemle bu oyunu oynamak mümkün değil. 10 fps ile oyun oynanmaz.

1280 x 1024 Piksel çözünürlükte Minumum kalitede 30 FPS Ortalama kare oranı ile oyunu çalıştırmak için Gandolfini'den sistem tavsiyesi :

Athlon64 @ 2800mhz veya P4 @ 3600mhz
1024MB DDR 400 Ram
256MB X1950PRO

Edit : Tek çekirdek işlemciler yeni oyunlarda yetersiz kalmakta ve ekran kartlarını ciddi şekilde frenlemektedir. Bunu da göz önünde bulundurun.

ezmissin arkadas tek cekirdekleri. onlarin da bir cekirdegi, bir hizi, bir islem gucu var

İki tür nokta vardır, biri önüne ve ardına bakar, diğeri ardına bakmaz, ardını noktalar..

http://harakhte.deviantart.com/
http://nihatbostanci.blogspot.com/
dix1

16 Temmuz 2008; 12:32:06 

ya arkadaşlar kaspersky'i silmeden oyunu çalıştırmanın yolu yokmu

5 tane telefonum var,10 tane mp3 playerım var 100 tane hedevar höde var yazan tipler;
Die ! Die ! Die!
frt-_-ctn

16 Temmuz 2008; 12:55:24 

arkadaşlar ben dün bu oyunu aldım içinde yüklenmesi gereken dosyalar diye bi klasör vardı (ekran kartı sürücüsü v.s) hepsini kurdum pc yeniden başlattım. oyunu kurdum çalıştırdım buraya kadar herşey normaldi. oyunun açılış videosunu izledim tam menüye girdim ama menude sadece beyaz bir ekran ve siyah çizgiler vardı ama yöntuşlarını kullandığımda ses çıkıyordu ve altta enter esc gibi yazılar okunuyordu yani benim sorunum menu gözükmüyor ne yapmalıyım oyunu iade mi etsem yardımcı olursanız sevinirim
teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frt-_-ctn -- 16 Temmuz 2008; 12:55:50 >

3RS!N

16 Temmuz 2008; 14:58:52 

1.2 yamasıyla fps düşüşü gitmiş gibi görünüyor lakin oyundan atmalara da neden oluyor.

frt-_-ctn

16 Temmuz 2008; 15:12:44 

yardım yok mu?
lütfen