Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Race Driver One

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> Yarış Oyunları >> Cevap: Race Driver One Sayfa: <<   < önceki  41 42 [43] 44 45 46 47 48 49 50   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
arsenik

Sisteme Gözat

6 Temmuz 2008; 4:02:21 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar, Gölgelerdeki sorun giderildi mi?

42 sayfayı okumaya üşendim bu saatte.

Bir fincan kahvenin hatırını sayanlardır ki; asi de olsa, şakî de olsa mert adamdır..!!
venomtrk

Sisteme Gözat

6 Temmuz 2008; 8:56:07 

quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Orjinalden alıntı: merlininkazani.com

GRID 1.2 yaması yolda (PC)

Codemasters'ın geçtiğimiz ay piyasaya sürdüğü Race Driver GRID'in yeni yamasının yolda olduğu öğrenildi. Codemasters resmi bir açıklama ile en kısa zamanda PC için 1.2 yamasının yayımlanacağını duyurdu. Oyuna yama ile başta TrackIR desteği ile ilgili sorunun düzeltilmesinin yanı sıra diğer hatalar da giderilecek. Bunun dışında oyunumuza bu yama ile Windows Vista-64 bit desteği gelecek. Ayrıca, oyunun PS3 yaması bugün dünya genelinde yayımlandı.

hocam sağol

eğer TRACK-IR desteği gelirse webcam üzerinden sanal Track-IR çalışmalarına başlayabilirim

fasilgibi

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

6 Temmuz 2008; 10:38:27 

Oyun fena değil ama araba tepkilerini beğenmedim hızlanmalar gerçekçi değil. Birde gran tourismo ve nfs karışımı olmuş gibi.

Schwadorf

Sisteme Gözat

6 Temmuz 2008; 11:43:02 

Arkadaslar ben oyunu yeni kurdum bir sorun yok yalnız yamasını indiriyorum 1.1 yamasını...
Yamayı kurduktan sonra kısayolla ilgili bir sorun olur mu?

crayz88

Sisteme Gözat

6 Temmuz 2008; 15:28:20 

yoq arkadaşım bi sorun olmaz

UltrAslan Çorum

Sisteme Gözat

6 Temmuz 2008; 16:13:28 

Arkadaşlar bu oyun dx 10 mu?

nForcer

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

6 Temmuz 2008; 16:26:37 

quote:

Orjinalden alıntı: UltrAslan Çorum

Arkadaşlar bu oyun dx 10 mu?
dx9.0c

Nereden geldim aaa... Nerelere gidicem beeeen...
ABOOO

6 Temmuz 2008; 23:12:32 

Biraz gidiyor, arada kasılmaya başlıyor, inanılmaz ağırlaşıyor yada bir birdenbire donuyor ve kapanıyor.

Doğru düzgün oynayamıyorum şu günlerde GRID'i :(

Gigabyte P35-DS3L // Intel E2180 2.0@3.0 Ghz // Scythe Ninja Plus Rev. B CPU Fan // OCZ Reaper 2*1 GB 800@900 Mhz 5-5-5-15@4-4-4-12 // Gigabyte 8800GT 512 MB Type B @785/1850/950 // WD 320 GB SataII + Samsung 500 GB SataII + 160 GB Samsung PATA133 // FSP BlueStormII 500w PSU // Raidmax Smilodon Kasa // Philips 190P7EG 19" 1300:1 8ms Monitor // Creative Megaworks 5.1 500w Ses Sistemi // Creative X-FI XtremeMusic Ses Kartı // Samsung DVD-RW *2 // Linksys WAG354G 4 Port Wireless Modem // HP Color Laserjet 2600n // HP Scanjet G3010
crayz88

Sisteme Gözat

7 Temmuz 2008; 1:04:48 

quote:

Orjinalden alıntı: ABOOO

Biraz gidiyor, arada kasılmaya başlıyor, inanılmaz ağırlaşıyor yada bir birdenbire donuyor ve kapanıyor.

bilgisayarında çok fazla gereksiz program varsa öyle yapar sürekli interntten bilmediğin dosyaları indirme sonra virüslü oluyor blgisayar yavaşlıyor oyunlar kasıyor en iyisi format at

crayz88

Sisteme Gözat

7 Temmuz 2008; 1:19:34 

quote:

Orjinalden alıntı: arsenik

Arkadaşlar, Gölgelerdeki sorun giderildi mi?

42 sayfayı okumaya üşendim bu saatte.

arkadaşım yamayı kurmayı denedin mi

ABOOO

7 Temmuz 2008; 2:54:00 

quote:

Orjinalden alıntı: crayz88

quote:

Orjinalden alıntı: ABOOO

bilgisayarında çok fazla gereksiz program varsa öyle yapar sürekli interntten bilmediğin dosyaları indirme sonra virüslü oluyor blgisayar yavaşlıyor oyunlar kasıyor en iyisi format at

eheh virüs olmaz merak etme :)

Bu makinayı ben topladım zaten, sektörün içindeyim, ürünleri detaylarına kadar çok iyi biliyorum, yıllardır IT sektöründe çalışıyorum, amma acemi yaptın bizi :)

Sorun o değil, drivermış, 179.16 -169.35'di- çözdü olayı (ki daha önce de o sağlam değildi ) ama o kadar süre oynuyorum çat diye bir anda gidiyor, oyun ona çare bulamadım.Arkadaşta sorunsuz bende sorunlu, çözebilmiş değilim (1.1 kurulu).

Isılarda mı sorun var acaba, üşengeçlikten test etmiyorum ama zannetmiyorum, havalar çok sıcaaaaak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABOOO -- 7 Temmuz 2008; 2:56:40 >

Gigabyte P35-DS3L // Intel E2180 2.0@3.0 Ghz // Scythe Ninja Plus Rev. B CPU Fan // OCZ Reaper 2*1 GB 800@900 Mhz 5-5-5-15@4-4-4-12 // Gigabyte 8800GT 512 MB Type B @785/1850/950 // WD 320 GB SataII + Samsung 500 GB SataII + 160 GB Samsung PATA133 // FSP BlueStormII 500w PSU // Raidmax Smilodon Kasa // Philips 190P7EG 19" 1300:1 8ms Monitor // Creative Megaworks 5.1 500w Ses Sistemi // Creative X-FI XtremeMusic Ses Kartı // Samsung DVD-RW *2 // Linksys WAG354G 4 Port Wireless Modem // HP Color Laserjet 2600n // HP Scanjet G3010
plasmon

7 Temmuz 2008; 4:17:14 

Direksiyon basılan tuşlara çok çabuk tepki veriyor ve tekerler çok hızlı sona kadar dönüyor, bunu ayarlamanın bir yolu yok mu?

Bu imzada resim ve smiley kullanılmamaktadır
mhny

7 Temmuz 2008; 5:05:57 

ARKADAŞLAR
1.1 patch için ilaç yüklemem gerekiyor mu?

yanı yoksa aynı crackle yamayı ındırp cracklesem olurmu ?

sanırım olmas dımı

oyleyse ne yapıcam bosu bosunada ındrmeyım yamayı yaw lutfen yardım

Alper1907

7 Temmuz 2008; 10:33:06 

ben bu oyun için multiplayera hiçbir patch yüklemeden girebiliyorum ve çok az kişi var patch durumundan böyle olabilirmi acaba ? en fazla 20 yarış oluyor