Codemasters'ın geçtiğimiz ay piyasaya sürdüğü Race Driver GRID'in yeni yamasının yolda olduğu öğrenildi. Codemasters resmi bir açıklama ile en kısa zamanda PC için 1.2 yamasının yayımlanacağını duyurdu. Oyuna yama ile başta TrackIR desteği ile ilgili sorunun düzeltilmesinin yanı sıra diğer hatalar da giderilecek. Bunun dışında oyunumuza bu yama ile Windows Vista-64 bit desteği gelecek. Ayrıca, oyunun PS3 yaması bugün dünya genelinde yayımlandı.
hocam sağol
eğer TRACK-IR desteği gelirse webcam üzerinden sanal Track-IR çalışmalarına başlayabilirim
Biraz gidiyor, arada kasılmaya başlıyor, inanılmaz ağırlaşıyor yada bir birdenbire donuyor ve kapanıyor.
Doğru düzgün oynayamıyorum şu günlerde GRID'i :(
bilgisayarında çok fazla gereksiz program varsa öyle yapar sürekli interntten bilmediğin dosyaları indirme sonra virüslü oluyor blgisayar yavaşlıyor oyunlar kasıyor en iyisi format at
Biraz gidiyor, arada kasılmaya başlıyor, inanılmaz ağırlaşıyor yada bir birdenbire donuyor ve kapanıyor.
Doğru düzgün oynayamıyorum şu günlerde GRID'i :(
bilgisayarında çok fazla gereksiz program varsa öyle yapar sürekli interntten bilmediğin dosyaları indirme sonra virüslü oluyor blgisayar yavaşlıyor oyunlar kasıyor en iyisi format at
eheh virüs olmaz merak etme :)
Bu makinayı ben topladım zaten, sektörün içindeyim, ürünleri detaylarına kadar çok iyi biliyorum, yıllardır IT sektöründe çalışıyorum, amma acemi yaptın bizi :)
Sorun o değil, drivermış, 179.16 -169.35'di- çözdü olayı (ki daha önce de o sağlam değildi ) ama o kadar süre oynuyorum çat diye bir anda gidiyor, oyun ona çare bulamadım.Arkadaşta sorunsuz bende sorunlu, çözebilmiş değilim (1.1 kurulu).
Isılarda mı sorun var acaba, üşengeçlikten test etmiyorum ama zannetmiyorum, havalar çok sıcaaaaak...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABOOO -- 7 Temmuz 2008; 2:56:40 >
Gigabyte P35-DS3L // Intel E2180 2.0@3.0 Ghz // Scythe Ninja Plus Rev. B CPU Fan // OCZ Reaper 2*1 GB 800@900 Mhz 5-5-5-15@4-4-4-12 // Gigabyte 8800GT 512 MB Type B @785/1850/950 // WD 320 GB SataII + Samsung 500 GB SataII + 160 GB Samsung PATA133 // FSP BlueStormII 500w PSU // Raidmax Smilodon Kasa // Philips 190P7EG 19" 1300:1 8ms Monitor // Creative Megaworks 5.1 500w Ses Sistemi // Creative X-FI XtremeMusic Ses Kartı // Samsung DVD-RW *2 // Linksys WAG354G 4 Port Wireless Modem // HP Color Laserjet 2600n // HP Scanjet G3010
ben bu oyun için multiplayera hiçbir patch yüklemeden girebiliyorum ve çok az kişi var patch durumundan böyle olabilirmi acaba ? en fazla 20 yarış oluyor