arabayı kontrol edemiyorum.Acaba ayar sorunu falan mı var? Klavyede oynuyorum bu arada
arkadaşlar bende yükledim bu oyunu ama daha bir tane bile virajı çarpmadan alamadım.biraz dokunuyorum sağa dönmek için geç ve çok sert cevap veriyo araba, sonrada toparlamıyor ve durduktan sonra kalkışlarda yönvermeye kalkarsam sürekli kayıyor. controls den ayar mı yapmam lazım yoksa zaten oyun böyle mi?
advanceddan ayarlayabilirsin bende o şekilde düzenledim başka türlü zor oluyor
quote:
Orjinalden alıntı: TrakON
quote:
BARKU
arabayı kontrol edemiyorum.Acaba ayar sorunu falan mı var? Klavyede oynuyorum bu arada
arkadaşlar bende yükledim bu oyunu ama daha bir tane bile virajı çarpmadan alamadım.biraz dokunuyorum sağa dönmek için geç ve çok sert cevap veriyo araba, sonrada toparlamıyor ve durduktan sonra kalkışlarda yönvermeye kalkarsam sürekli kayıyor. controls den ayar mı yapmam lazım yoksa zaten oyun böyle mi?
birkaç sorum olacak.oyun bayağı da kapsamlıymış hani oyunu bitiren arkadaşlara soruyorum oyun toplam kaç sezon? ve takımımıza kaçıncı sezonda adam alabiliyoruz?ben 2.sezondayım hala takıma adam alma gibi bir seçenek göremedim
birkaç sorum olacak.oyun bayağı da kapsamlıymış hani oyunu bitiren arkadaşlara soruyorum oyun toplam kaç sezon? ve takımımıza kaçıncı sezonda adam alabiliyoruz?ben 2.sezondayım hala takıma adam alma gibi bir seçenek göremedim
cwp lütfen
Herhangi bir yarış disiplininde 80bin puanı geçtikten sonra teammate alınabiliyor
Intel Core 2 Duo E6420 2130@3300 Ghz v1.38{Stok Fan} -//- Ocz 2 GB XTC Platinum Vista Performans Bellek 821Mhz@5-4-5-15 -//- Asus P5Q-Pro Anakart -//- MSI GTX 260 OC Def. 621/1998 @ 720/2400 -//- Seagate Barracuda 7200.10 250 GB HDD with NCQ -//- Aerocool Hi-Tech7 Kasa 2 adet 120mm Sunbeam Kasa Fanı ile Birlikte -//- Lite-On DVD-RW 16x -//- Windows Vista 32-bit İşletim Sistemi
For Gaming -> Logitech Chillstream & Vibration Feedback Wheel
Görüntü ayarlarını low a alınca bende dönüşler daha erken tepki verdi. Galiba sistem kaldırmıyor diye tepki de geç oluyor.
quote:
Orjinalden alıntı: TrakON
quote:
BARKU
Orjinalden alıntı: Charge_Speed
çok güzel oyun ama araç efektleri konusunda nfs den ders alması lazım NFS nin de drift konusunda bu oyundan ders alması lazım
Arkadaşlar şu AutoSave problemini çözebilen oldu mu?
yahu kimse şu sorunla karşılaşmadı mı koca forumda?
sen sorunun ne olduğunu yaz biz bakalım...autosave sorunu autosave sorunu...ne bu şimdi?...ben sana daha önceki mesajlarımın birinde nasıl bir sorun olduğunu sormuştum...